Wpisy 3 669 168 – 3 669 267
14 października 2019 13:56 → 14 października 2019 19:18, 100 wpisów
Dopisano wyniki Multi Multi
02,03,04,07,14,15,16,18,19,23,27,31,36,40,42,44,48,65,78,79
Plusem jest liczba: 14
02,03,04,07,14,15,16,18,19,23,27,31,36,40,42,44,48,65,78,79
Plusem jest liczba: 14
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 13461 zestawów od 1664 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 21 378 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 39 476 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- Bogunia - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 140 zł = 56,00 x koszt gry
- nk1 - koszt gry: 60,00 zł, wygrana: 1 952 zł = 32,53 x koszt gry
- fiolka - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 1 200 zł = 24,00 x koszt gry
- marcinek36 - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 142 zł = 18,93 x koszt gry
- Dylan - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 142 zł = 18,93 x koszt gry
Typowania Multi Multi
asiak wytypował(a) 7/10luizabury wytypował(a) 7/10
Bronkobanan wytypował(a) 7/10
bronko2 wytypował(a) 5/5
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 5641856
Wylosowany numer to: 5641856
Cześć a my zbieraliśmy ziemniaki, ale jak kot napłakał.
Dopisano wyniki Kaskady - 01,02,04,05,09,13,14,15,17,18,21,23
Koszt 224 mln 724 tys. zł wyborów
lato w pełni teraz szybko do domku i obiadek i relaksik liczbowy 1x9 na 2 losowania 1x5 i 2 mini trza mi sklecic
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
tomi77 masz pecha.
167 pkt mam.
56,67,69,73,75,68,72,71,57,74,54,61 cos z tego Islandorka30-5 a o ile ziorosz
A byś się nie wkurzyl dobre I 4 zł a tu nicjadę na kustosz rządzi ale za godzinę bo kawę muszę wypić
Krzysztof srac na pkt ale tamten tydzień strata A tu też strata ale mniejsza
Ręce opadają
Raczej nie gram
Złośliwy ten TS.
Wczoraj na godz. 14 Janosik podał takie liczby..
>> 14 - 44 <<
Plus --->> 14.
Wylosowali dzisiaj. Liczby warte... 120 zł.
Wczoraj na godz. 14 Janosik podał takie liczby..
>> 14 - 44 <<
Plus --->> 14.
Wylosowali dzisiaj. Liczby warte... 120 zł.
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 848 000
W miejscowości Łódź padła wysoka wygrana w zdrapce SUPER LINIE
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Newa.
Liczby są na blogu Janosika.
Liczby są na blogu Janosika.
W miejscowości Lubsza padła wysoka wygrana w zdrapce Czarny Kot
W miejscowości Grudziądz padła wysoka wygrana w zdrapce Wielka Krzyżówka
W miejscowości Mysłowice padła wysoka wygrana w zdrapce PLAYBOOK 7
Sprawdziłem dzisiaj:
3 zestawy Gosi
1 Islandorki
>> Brak wygranych, prognozy były na NIE.
3 zestawy Gosi
1 Islandorki
>> Brak wygranych, prognozy były na NIE.
Adres jest na profilu:
Janosik 2009
Janosik 2009
Jutro sprawdzę kilka zestawów do MM.
Teraz przerwa do wieczora.
Teraz przerwa do wieczora.
ja wlasnie dumam na wieczor tylko nie wiem czy ta podpucha z moiej strony nie jest przypadkiem bledna patrzac na same grune od 41 do 80
moze cos w wiekszosci poleci od 01 do 40 tylko ze nic mi sie nie widzi eto najgorsze
ja dopiero po obiadku zerknę co na wieczór , co wymyśle to dopisze
w Pucharze Świata
pierwsza szóstka już ustalona, zmian nie będzie
nie ma co ich typować
pierwsza szóstka już ustalona, zmian nie będzie
nie ma co ich typować
Walduś
Przed chwilą padło 1 x 8/8 w Keno. Zobacz szczegóły
Pozdro dla Izy...Chyxxx
Kiedyś pokaże Ci jak pracuje prawdziwy facetbędziesz szczytowa aż pod sam dach
Kiedyś pokaże Ci jak pracuje prawdziwy facetbędziesz szczytowa aż pod sam dach
Przed chwilą padło 2 x 7/7 w Keno. Zobacz szczegóły
Takie coś mi się wysypało w mini i już wysłane- 3,10,12,15,18
najprawdziwsza prawda Joanny, przeczytajcie
joanna-szczepkowska-nie-wysmiewajmy-wyborcow-pis-6435070124935297a
joanna-szczepkowska-nie-wysmiewajmy-wyborcow-pis-6435070124935297a
nocne głosowania były i za PO ci ludzie po prostu mają inne interesy plus światopogląd co to za sądy co sądzili opozycjonistów i do więzień wstawiali szkoda słów za PO tvp było PO i było okey mają PO dziś już nie TVP ale przychylne TVN i inne stacje prywatne dużo młodych ludzi jednak za głosowało za PIS i trochę za konfederacją
mówi się jak to PIS przelewa Ojcu Rydzykowi za PO przelewali gazecie wyborczej spore pieniądze nie jako PO tylko jako rzad dla tej gazety
dziwne że można rządzić 8 lat wszystko zabierając ludziom w sensie ograniczeń i żadnej pomocy dla ludzi a jak ktoś dużo pomaga zwykłym Kowalskim to nie źle się musi starać by drugi raz być to w przypadku PIS
Placza wlasnie Ci i demonstruja co im kase sie zabralo,tu nie chodzi o zadna konstytucje tylko o kase i stanowiska
rozdawnictwo PIS z naszych podatków jest czy nie jest rozdawnictwo z naszych podatków bo nie wszyscy dostają od PIS a płacą na tych co dostają i tu jest przeciwstawianie Kowalskiego przeciw drugiemu Kowalskiemu
ale to robi opozycja z tym że tego nie mogą przełknąć elity które wolą to kaskę dać nie Polakom tylko innym obcym tak się działo za PO teraz koalicja 24 miliardy na ratowanie Grecji Hiszpanii z naszych podatków to było okey przyjmowanie emigrantów o dziwo samych silnych mężczyzn na to kaska by była jak i na inne rzeczy
szkoda że nie przyznają i nie widzą jak było nie tak dawno przed PIS czy można pisać obiektywnie to znaczy skarcić PIS ale powiedzieć że przynajmniej kaska zostaje domu i moi bracia i siostry dostają nie nie lepiej rozdać obcym to nie będzie rozdawnictwo teraz jest rozdawnictwo
Hej.. Mulag szacuneczek dla ciebie o ile moge się dowiedzieć poznać twoje zdanie jako zdaje się wierzacego i wyborce pis przepraszam jak coś zle napisałem czy wg ciebie taka forma 500 plus jest dobra czy nie nalezalo by zawezyc grono potrzebujacych dokładnie kontrolować no i może nie kasa a bony by nie bylo picja i Ludzie by pracowali biorąc pod uwagę ze nie byly by to pensje sieciowe jednego z małżeństw biorąc pod uwage ze nie jest to meliniarstwo
2 pytanie czy wg ciebie nie należalo by odciac pana rydzyka od kasy państwowej jak i tv publucznej maja reklamy... No i nie tylko kościół katolicki lecz inne wyznania tu nie wiem czy tez maja kase z budżetu niech jak jacun przepraszam go ze wrracam jego napisal jak w Niemczech kto chce placi ma wybur religia lub szpitale
Jacun jak cos namieszalem wybacz.. Mulag jak bys mial chec odpowiedź poczytam później lub kg
nie jest dobra forma 500 plus odpowiem że nie jest dobra fajnie że jest ale forma nie ta
Co do Ojca Rydzyka nie sobie funkcjonuje ale nie kaska z naszych podatków nie Pytasz czemu miał by nie odpowiedzieć ci jakie jest moje zdanie jak widzisz Nie jestem w pełni w 100 za PIS bo nie pokrywają się z tym co oni robią 500 plus Czy Ojciec Rydzyk a jest więcej ale ale wolę na razie tą Partię bo inne mnie mocno zawiodły finansowo które zapowiadały czyli PO zmniejszenie podatków a podwyższali
Pisałem że do kościoła nie chodzę może zapomniałeś choć ci to pisałem
wydawali się fajną partią postępową chodzi mi o PO a okazało się że wcale nie wspierali przedsiębiorców szczególnie tych małych no i podatki rosły a do ludzi nic nie trafiało nie zapominajmy że spółki skarbu Państwa ledwo zipały he he są wyniki jakie są teraz zaraz tu przedstawię a wydawało się że w tej rzeczy PO będzie prymusem zawiodło PIS pokazało jak można zarządzać spółkami jakie dochody wygenerowały
PKN Orlen przez osiem lat rządów PO i PSL grupa miała zysk 2,9 mld zł, a teraz przez 4 lata osiągnął już zysk na poziomie około 21 mld zł.jeśli nie wiekszy bo to dane z 3,5 roków PIS
To 900 proc. wzrostu, gdzie te pieniądze były? kto zna odpowiedz bo ja nie wiem
Mulag racja nie jest taka prosta , 8 lat temu człowiek chodził za robotą 20 % bezrobocia teraz robota chodzi za człowiekiem
A Orlen albo zwiekszył mocno sprzedaż albo bardziej z nas zdziera , na świecie od paru lat nizsze ceny benzyny u nas rośnie i masz swój cud gospodarczy