Wpisy 3 666 296 – 3 666 395
8 października 2019 22:23 → 9 października 2019 08:38, 100 wpisów
Arczibalik73 ten trzepocze tylko skrzydłami i zadnych efektów nie widać
Arczibalik73 gramy jutro 8/8 W M&M ?
Ja chyba zagram na 10 liczb i też sobie odbiję
Arczibalik73 gramy jutro 8/8 W M&M ?
Ja chyba zagram na 10 liczb i też sobie odbiję
w multiku mam dzisiaj tylko nedzna 4/10
Kumulacja Lotto: 4 000 000 zł
Macie jakieś pewniaki na jutro ?
Może złożymy wspólnie kupon ?
Kto poda pewniaka ?
Może złożymy wspólnie kupon ?
Kto poda pewniaka ?
Dusia dzięki
Mamy już liczbę 13 kto poda następną?
Marian super
13,80
13,80
Ja daję liczbę 33
Mamy już 13,33,80
Kto poda następną liczbę?
Mamy już 13,33,80
Kto poda następną liczbę?
3 666 298. Sebastian_M od jutra jest promocja 8/8 w multiku + 50% trzeba zagrac na promocje moze puknie sie te 8/8 , ja jutro obstawiam swoje numery na których gram na okretke, dzisiaj i ch nie posyłałem wogóle , jutro wysle na bank one musza zarabiac na siebie nadal, sebastian 10/10 jest ciezko trafić a takie 8/8 szybciej wydaje mi sie, a okim piszesz ze
sebastian moj pewniak to 53
sebastian moj pewniak to 53
kto trzepocze tylko skrzydłami i zadnych efektów nie widać? o kim mowa o mewie? no ja sie tu z nim w jednej kwestji zgadzam ze ma te ruchy wymiotne jak widzi wszedzie te plakaty za pajacami , bo ja mam tak samo jak on, mam wywalone na te wybory tak traktuje tych kandyudatów u siebie jak oni mnie traktuja i nieide głosować na mafie
Uważam, że podawanie pewniakow na czacie działa na szkodę grającym, a na korzyść T. S. Takie jest moje zdanie. Róbcie jak uważacie. Zauważyliście, że dobrze typuja ci, którzy są zablokowani??? Oni też wygrywają w realu. Wygrywają też Ci, którzy nie typuja. Kaskady już nie kupię. Dzisiaj kupiłem 20, wszystkie pustaki. 50 zakładów Mini z maszyny w trzech kolekturach. Nawet trójka nie wpadła. Na obstawione 4, system 7.Warto było obstawiać chybiki. W lotto 5/8, obstawione chybiki. Nie gram już na chybił trafił. Tylko własne. Chybiki z online, szkoda kasy.
a tylko dlatego ze jeszcze rzaden na stołku czy to w sejmie czy senacie czy z rejonu mojego nic nigdy dla mnie w zyciu jako obywatela tego panstwa niezrobił , nigdy mi niepomugł nic załatwić, kiedy potrzebowałem pomocy dlatego postanowiłem juz kilka lat temu ze niebede im napychał kieszeni kasa , ,robie to z czystym sumieniem, tak jak oni mi pomagaja, odemnie nikt głosu niedostanie cjoćby i sie zesrał, musi być sprawiedliwość coś \za coś
3 666 317. Marian303 witaj
3 666 318. Marian303 spoko jest ja lubie kwiaty wiec spoko nic nie zrobiłes zle i sie tym niemartw jest wszystko
Mamy
13,33,53,80
Czekamy na następne liczby
Sluchaj Premium
Te liczby które podajemy są wstępne. Tak jak TS robi wstępne losowania tak my typujemy wstępne liczby i później je weryfikujemy i w ten sposób wygramy jutro moze6nawet 8/8 W M&M
13,33,53,80
Czekamy na następne liczby
Sluchaj Premium
Te liczby które podajemy są wstępne. Tak jak TS robi wstępne losowania tak my typujemy wstępne liczby i później je weryfikujemy i w ten sposób wygramy jutro moze6nawet 8/8 W M&M
Arczibalik73, proszę, daruj sobie komentarze wyborcze. Nie będziesz głosował, nie głosuj. Nie musisz się chwalić, że nie jesteś prawdziwym Polakiem. Każdy Polak powinien głosować. Oczywiście zdrowy na umyśle. Ubezwlasowolnieni i tacy, którzy potrafią tylko krzyżyk postawić przy nazwisku, nie powinni głosować. Każdy kto jest uprawniony do głosowanie powinien być przebadany psychiatryczne. Kandydaci w szczególności. Zbyt dużo polityków jest psychicznych.
Sebastian, daj Ci Boże. Życzę Ci wymarzonej piątki. Komu jak komu, ale Tobie i Arturowi, życzę z całego serca wygranych.
Arczibalik73 co do głosowania uważam że każdy powinien iść na wybory i zagłosować tak jak myśli
To że nie pójdziesz w niczym nie pomoże A wprost przeciwnie. Ktoś za Ciebie to zrobi i później będziesz zły że np dana osoba przeszła lub nie przeszła. Czyli została wybrana lub nie.
To że nie pójdziesz w niczym nie pomoże A wprost przeciwnie. Ktoś za Ciebie to zrobi i później będziesz zły że np dana osoba przeszła lub nie przeszła. Czyli została wybrana lub nie.
Premium Tobie też życzę dużo wygranych i duzo zdrowia przede wszystkim
Sebastian, popieram Twoja opinie. Dobrej nocy. Dusia, myślę o Tobie. Pozdrawiam
Angielski już założyłem tylko jeszcze coś jest nie tak bo nie widzę kasy na moim koncie.
Może z tym dowodem osobistym muszą zweryfikować?
Tak wpłaciłem już
Tak wpłaciłem już
3 666 324. premium jestem prawdziwym polakiem , ale nieglosuje bo niema na kogo głosowac, tu jest bitwa miedzy partiami kto wiecej uzyska glosów , tu zeby sie cokolwiek zmienoiło to musiala by byc wojna, ludzie maja klapki na oczach i jak te barany ida głosowac na taka partie która im cos za friko zafundowała, ja nigdy nic nie dostałem od nikogo i tak samo robie w stosunku co do tych panów nA stołkach ,wszystko co do tej pory mam to zarobiłem za ciezkie pieniadze z wlasnych rak,
niekorzystam z jałomuzny rzadowej 500+ , zawsze mnie jako obywatela wszystko omija, i dlatego nieglosuje , zas za obowiazek swoj uwazam co innegpo a nie napychanie kasy komus do kieszeni za friko,, powtrazam jeszcze raz wszyscy mamy prawo głosowac ja jednak niegłosuje bo mnie to lotto czy ktos sie dostanie na stołek czy nie,i niewierze politykom, oni całe zycie kłamia i oszukuja naród, nie glosuje i mam czyste sumienie ze niepostawiłem kzyzyka przy jakims tam gosciu, który i tak nigdy nic niezrobi dlamnie jako obywatela, bo oni wszyscy robia wszystko przed wyborami a po wyborach maja wszystkich w powarzaniu,
Angierski jak bylo u Ciebie ?
Od razu mogłeś tam działać?
Od razu mogłeś tam działać?
1200 zł
szydło wyszło z worka zna 4 języki
ojczysty
polski
swój
partyjny
ojczysty
polski
swój
partyjny
Emeryt nie siej zamętu już ci to pisali ale Ty chyba nie rozumiesz jak się do Ciebie pisze prawda ?
Angierski tak zrobie tylko niech mi pokaże ze moge grać po weryfikacji
bo teraz zaczynaja sie mistrzostwa europy i warto na cos postawic
3 666 325. premium dziekuje ja równiez Tobie zycze wysokich wygranych spełnienia marzeń i duzo zdrówka
Angierski teraz tam wszedłem i wszystko jest ok . Mam bonus 1200 zł
Angierski A jest wymóg co do kursu i ilości spotkań ?
sebastian ja jak ide do okulisty i on sie mnie pyta jak widze to mu zawsze odpowiadam doktorze niewidze , pyta jak pan niewidzi i czego , to mu odpowiadam niewidze kasty na mojim koncie a o n domnie wie pan ja to samo niewidze
Angierski jesteś?
Nic nie pisałem bo grałem. Nie jestem żaden farmazon.
Słuchaj jedna rzecz jak gram to mi zabiera kasę z konta A nie z bonusa.
Słuchaj jedna rzecz jak gram to mi zabiera kasę z konta A nie z bonusa.
Angierski pamietaj że jak coś piszę że robię to to robię. Zacząłem grać i z 1200 zł zrobiłem ponad 1600 zł zaraz zobaczę ile dokładnie i Ci napiszę. Zobacz gram pół godziny i ponad 400 zł jest do przodu
Mam dokładnie 434.52 zł do przodu
W ciągu powiedzmy godziny.
Zakłady live
To raczej lepsze niż gra w zabawki TS
W ciągu powiedzmy godziny.
Zakłady live
To raczej lepsze niż gra w zabawki TS
chcecie wygrywac w toto? trzeba trenowac
https://psychicscience.org/esp3
https://psychicscience.org/esp3
3 666 363. Sebastian_M a wco to tak trafiasz ze w gfodzine tyle kasy CI przybywa w jaki bonus
Arczibalik73
Zagrałem zakłady bukmacherskie i w ciągu godziny wygrałem 430 zł
Czaroit nie idź jeszcze spać bo myślimy jak zarobić duże pieniądze
3 666 377. Sebastian_M aha to zaklady bukmacherskie sa a to inna sprawa ja tam w to niegram, wole gry ts
Arczibalik73 bardzo dużo nie martw się Mini Lotto będę jeszcze grał gram aż wygramy w piątkę w Mini Lotto
3 666 381. Sebastian_M
Wesley zagrał(a) za 20 zł w typowaniach keno na los. nr 846571 i wygrał(a) 5000 zł
Wiadomo na sucho
Przed chwilą padło 1 x 7/7 w Keno. Zobacz szczegóły
Przed chwilą padło 2 x 9/10 w Keno. Zobacz szczegóły
Przed chwilą padło 10 x 7/7 w Keno. Zobacz szczegóły
Witam serdecznie wszystkich grających musze wam wszystkim powiedzieć że Pan który stworzył stronę multipasko powinien dostać nobla a gra w keno wirtualnie po prostu genialne jeszcze wirtualne pieniądze na grę można zobaczyć ile tak naprawdę byś my przegrali pieniędzy a zarazem obczaić i troszkę nauczyć się jak lotto oszukuje.Pozdrawiam i idę dalej grać w keno.
Propaganda pis... włączcie radio 1 i radio 3...tam równo wywiad z Morawieckimnie głosujcie na nich...