Wpisy 3 666 126 – 3 666 225
8 października 2019 14:04 → 8 października 2019 21:16, 100 wpisów
Dopisano wyniki Kaskady - 01,04,07,10,11,14,17,19,21,22,23,24
Nie gram. H im w de
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
slim61 zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 846427 i wygrał(a) 254 zł
Prezes prosi o zabieganie członków głosów, to więc głosujcie.
37 409 członków
grudzień 2018
Prezes jest chorypopatrz na jego brzuchczy tak wygląda zdrowy sprawny prezes?
Jaki brzuch ?
Przed chwilą padło 1 x 7/7 w Keno. Zobacz szczegóły
Wałęsa jeszcze w niedziele popierał platformę ,dziś już PSL
Mam nadzieje ze w piątek nie będzie popierał pisu bo Jarek przegra
Mam nadzieje ze w piątek nie będzie popierał pisu bo Jarek przegra
To się zdarzyło w Polsce.
Nie żyje 2 saperów. Eksplozja niewypału.
Nie żyje 2 saperów. Eksplozja niewypału.
Cześć
Ja na 14:00 nie gram gram dopiero na 22:40 w mini zagram na pewno a w Multi zastanowię się jeszcze ale jak zagram to albo na 5 albo na 7 albo na 10 skreśleń ale na 14:00 nie gramy taka jest zasada gramy tylko na wieczór nie gramy na 14:00
Arczibalik73 Jeżeli ktoś ci robił koło pióra to może być to jakiś ptak Pamiętaj o tym bo Kiedyś pisałeś o tym że ktoś ci robi koło pióra teraz musimy się skupić na Mini Lotto i nie rozdrabniać się na kilka gier bo to nie ma sensu chyba że ktoś lubi to proszę bardzo
Pisałem o tym żeby stworzyć kilka rozpisek z 12 liczb najlepiej zrobić 3 rozpiski jakby tak 3 osoby się zebrały i zaczęły taką rozpiskę czyli takie trzy rozpiski wysyłać to wcześniej czy później byśmy coś trafili ja uważam że nawet wcześniej niż później
Angierski Masz rację Chyba i ja zacznie regularnie grać zakłady bukmacherskie
Tam gdzie mi podałeś to jest bonus 1200 zł tak?
A ty tam grasz a drugie pytanie czy Wykorzystałeś ten bonus 1200 zł
masz 1200 zl wiesz ile to kasy jest mozesz grac za bonus a jak wtopisz to Ci zostaje 1200 swojej kasy ktora nie musisz obracac
Sebastian_M ja zrobilem blad bo wplacilem 50 zl bo myslalem ze koniecznosc jest wykorzystania pieniedzy najpierw a potem bonusu...
a tu mozesz grac tylko z bonusu, a jak przegrasz nic nie tracisz
a tu mozesz grac tylko z bonusu, a jak przegrasz nic nie tracisz
Przed chwilą padło 1 x 9/10 w Keno. Zobacz szczegóły
wiec dali mi 50 zl bonusu, ale mam zamiar otworzyc konto dla kogos z rodziny i dostane 1200 pln od pierwszej wplaty
Sebastian_M szkoda czasu na TSa bo sie nigdy nie doczekasz wygranej zaloze sie
Angielski tak tam jest. Pierwsza wpłata i dostajesz do 1200 zł A powiedz jak np wpłacać 1200 zł dostaję bonus. To czy mogę te swoje 1200 zł od razu wypłacić?
Sebastian_M chyba tak, ale poczytaj w regulaminie tego bonusu, ja glupi bylem bo nie wplacilem i nie wyplacilem
raczej chyba na pewno tak
https://www.sts.pl/pl/bonusy/#bonus-powitalny-2
raczej chyba na pewno tak
https://www.sts.pl/pl/bonusy/#bonus-powitalny-2
tylko jedna kwestia ze musisz grac za minimum 100 zl za zaklad zeby sie oplacalo bo musisz wygrane zaklady obrocic na laczna kwote 3600 zl (3 razy bonus) wiec okolo 36 zakladow musisz wygrac, ale mozesz grac w wirtualne sporty gdzie szybko sie obraca ta kwote i wygrywa
Kiedyś reklamowa Li małe samochody... Teraz ludzie tak oszukują państwo... Ze firmy reklamują same suvya emeryci w leb bici..
A to smiesznetrafiłem 8 liczby na 40 liczbno tak to nic nie trafie... Może jutro na 14 coś wypalisaperom też wypaliło... Ale dwóch poleglo
14041968 zagrał(a) za 10 zł w typowaniach keno na los. nr 846468 i wygrał(a) 1250 zł
Janeczka0409 zagrał(a) za 2 zł w typowaniach keno na los. nr 846468 i wygrał(a) 100 zł
Przed chwilą padło 2 x 8/8 w Keno. Zobacz szczegóły
Gumis1983 zagrał(a) za 2 zł w typowaniach keno na los. nr 846473 i wygrał(a) 250 zł
Przed chwilą padło 1 x 9/10 w Keno. Zobacz szczegóły
kazdy w Polsce powinien wygrac po 300 tys zl, bylibysmy bogaci
Piszą że cudowna chwilą dla Bonka... Myślałem że na selekcjonera Argentyny awansowala tu dziadkiem zostalkażdy zostanie dziadkiem kiedys
Mnie te "padło" nie pasuje.
--->> padło zdechłej krowy, albo zdechłego... psa.
--->> padło zdechłej krowy, albo zdechłego... psa.
Cisza to sobie idę.
slim61 zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 846493 i wygrał(a) 252 zł
sony71 zagrał(a) za 10 zł w typowaniach keno na los. nr 846494 i wygrał(a) 1250 zł
z sekty mysikrólika pryszczaty ze strachu uciekł z debaty
zastąpi go hory
ten nie będzie znał pytań, jak to przeprowadza NIBY publiczna a w rzeczywistości ......
znów będzie leciało z płyty
wy......przez ....8 lat.....
i to codziennie leci co pół godziny w wiadomościach
zastąpi go hory
ten nie będzie znał pytań, jak to przeprowadza NIBY publiczna a w rzeczywistości ......
znów będzie leciało z płyty
wy......przez ....8 lat.....
i to codziennie leci co pół godziny w wiadomościach
https://youtu.be/d5ZoyfThuaI
Cześć
Emeryt nie widziałem nigdy żadnego mysikrolika. Co to za zwierze?
Byłeś w ZOO ?
Byłeś w ZOO ?
Wojtt
tomi 77 nie dlugo się zmierzymy Leszek zimny kontra wielkie zagłębie Lubin
Na dobry humor przeglądam używane Porsche i Ferrari... Z Polskito pokazuje ile mi jeszcze brakujedo Lewego przedniego koła
Mewa... Leszek się zbroi mlodymiPuchacz, Gumny, Jóźwiak, Marchwinski
Nie wiem jak wy lecz ja mam odruchy wyniotne jak wylaze w miasto jak jadę jak nazywają u mnie co latarnia wisza trupy czyt. Plakaty z kandytami do michy kazdu slup skrzynka zawalona ile to kasy poszło skad na to maja na takie g jest a tam gdzie potrzeba nie ma żenada jak zawsze
Polska 0-1 Brazylia
Ale są akcje, wygramy.
Krzysztof c male pytanie kto to powiedzial polacy powini tyrac za miske ryżu.. Napisałem tyrac delikatnie
Krzysztof c pewnie jak inni wielbiciele woda w usta i ze o co chodzi ale ci napisze twoi ukochany premier