Wpisy 3 664 313 – 3 664 412
4 października 2019 20:15 → 4 października 2019 21:35, 100 wpisów
dawać wyniki
a to dzisiaj jeckpot no tak licza kase pewnie nikt w polsce nietrafił
Przed chwilą padło 1 x 7/7 w Keno. Zobacz szczegóły
a kiedy mi padnie
jackpot to potezna loteria ale glownie wygrywaja niemcy bo to niemiecka firma
Dopisano wyniki Eurojackpot - 15,19,20,45,49 oraz dodatkowe liczby 7,8
pekińska
A Niemcy częściej wygrywają bo są po prostu bogatsi od Finlandii i częściej grają
Losowania tej loterii odbywają się w każdy piątek o godzinie 21:00 czasu wschodnioeuropejskiego w Helsinkach[15]. Natomiast ocena zwycięskich kuponów odbywa się w Niemczech i Danii.
najwiecej wygranych jest wlasnie w Dani i Niemczech pomimo ze sa liczniejsze kraje niz Dania
Jak ktoś częściej gra, i większą ilość graczy to logiczne jest że większe prawdopodobieństwo wygranej będzie właśnie tam
3 kraje ktore najwiekszy udzial biora w losowaniach najwiecej maja wygranych
zauwazcie ze wlochy tyle maja samo wygranych co Polska a wczesniej wprowadzili ja we Wloszech, znaczy ze polacy czesciej graja i wiecej stac ich
tylko ze unas jest tak my siedzimy i myslimy nad tym kuponem i nad tymi liczbamy a oni ida do kolektory i kresla od tak na pałe i mowia bedzie to bedzie amnie to nie i ida dalej, i dlatego wiecej i trafiaja bo kresla na predce i belisimo
3 664 339. Mewa jak wezmiesz na żadanie to pomysla ze pakujesz walyzky i uciekasz do hameryky
branza hazardowa w Polsce jest znacznie wieksza niz wam sie wydaje, bo same gieldy, bukmacherka itp generuje miliardy zyskow
arczibalik czy ja do ciebie pisałem twoje zdanie mnie nie interesuje
Mewa do roboty
zbigniew do roboty sa roboty a ja zaraz chyba jednak do pracy pojade co mi sie chce
dobra tydzien sie konczy pomalutku trzeba dzisiaj jakas 5/5 wygrac w mini lotku co jak myslicie trafi ktos 5 w mini lotku, ?
mewa juz sie tak nie denerwuj, wiem ze to niebyło domnie bezposrednio skierowane ale napisalem CI ze to moze byc podejżane jak tak nagle zarzadasz urlopu na żądanie i tak moga pomyśleć to ze cie moje zdanie nieinteresuje to rozumie wiec musisz dzisiaj iść do roboty, niema że boli, ktoś musi pracować aby ktoś mugł odpoczywać widze ze sie nieznasz na żartach nawetale cóż
mewa juz sie tak nie denerwuj, wiem ze to niebyło domnie bezposrednio skierowane ale napisalem CI ze to moze byc podejżane jak tak nagle zarzadasz urlopu na żądanie i tak moga pomyśleć to ze cie moje zdanie nieinteresuje to rozumie wiec musisz dzisiaj iść do roboty, niema że boli, ktoś musi pracować aby ktoś mugł odpoczywać widze ze sie nieznasz na żartach nawetale cóż
Na sucho daje 41
arczibalik ustalmy jedno ja ciebie nie widze ty mnie rozumiesz i nie odpisuj nic nie chce mi sie z toba pisac trudne rozumiem dla ciebie bywa zegnaj arczibalik
ja juz zamowiłem na multika w TS 30 tki wiec ani 41 ani 55 nie ma szans wyjscia
Mewa jako parka pilnuj tego 27 36 zapamiętaj 27.36
Dziś na 21:40 nie gram
Ide
3 664 251. Forsami 2019-10-04 (18:33) Ikona Lotto Ikona Lotto Ikona
ZBYSZEK NIECH WSZYSCY leco jada płyno zostaniemy MY bedziemy zarabiać po 10,000 plnów na miesiąc
Ha ha Ukraina przyjedzie i bedziecie robić za 1000 pln
ZBYSZEK NIECH WSZYSCY leco jada płyno zostaniemy MY bedziemy zarabiać po 10,000 plnów na miesiąc
Ha ha Ukraina przyjedzie i bedziecie robić za 1000 pln
3 664 349. Mewa mowisz i masz tylko nie lec zaraz na skarge do Admina i nieszczelaj z ucha jak kiedys to robiłes tu na niektóre osoby, mewa trzymaj sie ciepło
a ja znam chlopaczka co z panienka w wawie pracuja i prawie 20 kafli na miesiac razem i rosnie
taki to w keno nie gra
no w polsce coraz wiecej sie wydaje ale tez coraz wiecej zarabia
Dopisano wygrane Eurojackpot - odnotowano w Polsce 2 x 275 940,80 zł
nadrukowali papieru a ja niestety tylko multi i keno, trzeba sie wzbogacic
no przez te dodatki panstwowe bedziemy biedniejsi ci co ich nie maja bo ceny wzrosna
Dopisano wygrane Eurojackpot dla pozostałych krajów UE.
godzinne polowanie na parke, wejdzie czy nie dzis
ja chce tylko zarobic na dobra hulajke 5 kafli
ja mam 6-7 i nie stac mnie na nowe buty ciezkie czasy
mowie o butach roboczych za 100 zl
mowie o butach roboczych za 100 zl
zeby sila nabywcza pieniadzach byla jedni musza zarabiac na bogatych
bo jakby kazdy byl bogaty to by nie bylo towarow w sklepach
bo jakby kazdy byl bogaty to by nie bylo towarow w sklepach
Kumulacja Eurojackpot: 125 000 000 zł
albo miara dobrobytu, ale musi byc tez oplacac sie wyprodukowac wiecej za mniejsza cene albo mniej za wieksza
MONTEZUMA,ja budy robocze za stowke to kupuje co dwa miesiace srednio
tomi77 racja bo kazdy jakby mial kase to by nie oplacalo sie pracowac
zartowalem boss mi odda jak pokaze kwitek
a ktos musi jedzenie produkowac, jedni musza pracowac zeby inni mogli wydawac kase
paczta moj perpetum na keno dziala, w chwile sie wzbogacilem, obiecana godzina
zlamalem keno chyba bede bogaty jednak
Ale warto być choć trochę bogatym...
Ile mogę jeździć rowerem na
Ile mogę jeździć rowerem na
678 nie starczy mi na top 10 dzis, wczoraj tez trzeba bylo podciagnac
za malo placo, tak 10 tys na miesiac i mozna by spokojnie zyc, jakies wyjscie do restauracji czasem
wyobrazcie sobie czlowieka ktory wygral duza kase w polsce, teraz wyobrazcie sobie wszystkich ktorzy tyle wygrali i zwolnil sie z pracy, gospodarka upada nie ma towarow w sklepach i cale panstwo upadnie
dlatego przykladem jest szwajcaria ktora duzo nie produkuje, jedynie ma banki i zloto
dlatego przykladem jest szwajcaria ktora duzo nie produkuje, jedynie ma banki i zloto
miara gospodarki jest niestety cena nabywcza pieniadza oraz wartosc na rynku swiatowym PLN
co mi sie nie podoba jeszcze np w swietokrzyskim przyrost naturalny minus 6 tys
a w pomorkim plus 9 tys, i gesto sie robi nie moge na hulajce jezdzic
a w pomorkim plus 9 tys, i gesto sie robi nie moge na hulajce jezdzic
idzta mieszkac na poludnie ,
jakbys mial mieszkac we wloszech to bys sie tam urodzil
ale wizy do usa zniesli, nie ciagnie was?
Nieeeee
nie koniecznie, sporo ludzi ma kupione domy we Włoszech, Hiszpanii, Grecji
kiedys bylem w miami i jechalem na lotnisko i tak chcialem ruszyc w stany, amtrak na polnoc ,
zebym mial tam rodzine do odwiedzenia to moze bym to zrobil
zebym mial tam rodzine do odwiedzenia to moze bym to zrobil