Wpisy 3 664 257 – 3 664 356
4 października 2019 18:35 → 4 października 2019 20:54, 100 wpisów
Nic zagadałem się Powodzenia Wszystkim w losowaniu dzisiejszym do jutra
Ludzie trzymajcie mnie bo się ...am ze śmiechu gdzie jest Mulag I jego złoty tron
Myvictory jeszcze bajki nie było a Ty już spać idziesz jest wielkie świeto WIZY DO USA ZNIESIONE A TY SPAĆ LEZIESZ JAK KOT..STALOWY..
3 664 211. Myvictory nie no ja sie z tym zgadzam ale z czasem moze i to sie tez zmiebnic na cos lepszego narazie te przepisy beda trocha zaoszczone ale z czasem to moze i sie zmieni na lepsze, jak ktos tu pisał po co jechac do ameryki jak mamy tu miec ameryke w polsce, no tak bedziemy mieli juz niedługo,
ja kiedys tez jako dzieciak chciałem jechac do ameryki , pozwiedzac tam, chciałem odwiedzic swoja rodzine ale niebylo mi to dane, aby tam pojechac bo były wizy teraz , co prawda mam tam jeszcze kilka osób z rodziny, ale cóz oni udaja ze w polsce rodziny niemaja, a tych co chiałem kiedys odwiedzic z mama juz nieżyja gdzies sa pochowani na cmentarzu w chicago, chciałbym kiedys choc odwiedzić ich groby, ale niewiem czy bede to mugł zrobić bo niewiem czy dozyje do tego, narazie nieplanuje tam wyjazdu bo ii za co?
najpierw musze wygrac cos wiekszego w TS aby miec tam choc na bułkę i puszke coli
najpierw musze wygrac cos wiekszego w TS aby miec tam choc na bułkę i puszke coli
Szpiegów 22 reszta juz pakuje walizki
Islandorka chyba nie lecisz do Ameryki nie zostawiaj nas
3 664 234. Myvictory to co tu podałem wyzej to to przeczytałem na onecie i to tu napisałem, to nie sa moje wymysły tylko to co jest podawane na tym portalu o nowosciach, to niejest moj wymysł, ja tez mam duza rodzine w ameryce mam kuzyna na hawayah ktory jest niewidomy a jego rodzice maja tam jakas restauracje ale to jest rodzina ze strony mojej mamy, teraz niemam z nimi kontaktu , jeszcze w latach 2003 ten kontakt był, niewiemy co sie stało z nimi, rodzice tego kuzyna mogli umrzec a on moze gdzies wyjechał niewiem,chciałbym poznac osobiscie rodzine swoja z amerykiale czy bedzie mi dane poznac niewiem i wcale nato nielicze
swego czasu oglądałem , jak domy stawiali w Ameryce , normalnie z dwoma wkrętarkami i jest postawiony
Przed chwilą padło 1 x 7/7 w Keno. Zobacz szczegóły
3 664 259. Myvictory mam zaproszenie tez od kuzyna od strony ojca ale do canady i tam niejade z racji tego ze mnie niesttac finansowo, tam co prawda niema wiz ale pomimo to niemoge jechac narazie, i niewiem czy wogóle kiedys bede mogł tam jechac, z tym kuzynem mam kontakt na bierzaco przez faceboka, ale kontakt utrzymuje i z canada, holandia, niemcami, rosja, hiszpania i italią, w tych krajach mam rodzine z ameryka kontakt zerwany jak narazie ,mojej mamy brat najstarszy wyjechał po wojnie do ameryki zamieszkał w chicago tam zył tam sie ozenił i miał 3 dzieci, do roku 56 rodzina miala znim kontakt pozniej nagle wszystko sie urwało,
moja mama najmlodsza z rodzenstwa zaczela szukac swojego brata który podczas wojny był na przymusowych robotach w niemczecha potem trafil do ameryki, szukalismy przez rozne organizacje ale niestety w ameryce niema biur meldunkowych i jest utrudnione zmnalezuienie takiej osoby, a pod adresem ktory mielismy moj wujek juz niemieszkał dawno, i nikt onim nic niewie, szukalismy przez czerwony krzyz ai ninne instytucje, wiemy tylko tyle ze tam mieszkał i ze miał 3 dzieci,i zone z która sie rozwiódł, dzieci niemowiły po polsku ani zona,co sie znimi stało nikt niewie niema z nimi kontaktu, chciałbym ich odnależć i zobaczyc choc na chwilke,
Typujcie 2 i 3 na losowanie Keno o 19:06
A nie mówiłem?
Mąm systema do multi multi baba wangą
Zmarlą w96r ałe wizje mi prżekażała
Prżez ńeta miliony wykośze
Śetk8 milionow miliąrdy potem światowe łot3rie tym spośob3m
wysłałem zaproszenie jej , ale nie przyjeła odrazu niewiem niechciała czy poprostu odwroćila sie do nas plecami i juz pozniej widziałem na faceboku po przez inne osoby z rodziny jak ta coreczka dorasta .ponieja napewno do ameryky nie pojade teraz, bi i z czym i poco, mam qw chicago jedna kuzynke która mieszkała w moim bloku 2 bramy dalej, po smierci jej rodziców ona nagle jakby odrerwała sie od rodziny, zapomniała ze dwie bramy obok mieszka ciocia i kuzyn, poprostu jak zyłali jej jeszcze rodzice toio ona z nami korenspondowała nawet chiała abym ja przyleciał do chicago, potem jak juz sie tam chajtneła i urodzila córke to jakby nagle zapominiała o mnie i mamie mojej,wogole przysłała tylko kilka zdiec swojej coreczki jak sie urodzila i nagle kontakt sie z nia urwał ,
jak tam pojechała poprosilismy ja aby odszukała tam na miejscu mojej mamy brata lub jej dzieci, , powiedziala ze niema sprawy, bedzie sie strała niestety nie odnalazała nikogo gdy pojechała na ta dzielnice gdzie mieszkał moj wujek jakis murzyn przystawiajac jej nóż do gardła powiedział aby sie nim nieinteresowała , bo moze ja cos niemiłego spotkać, z tego co podejtrzewamy wujek musial mieszkac w tej dzielnicy, po jakims czasie znalazłem kuzynke na faceboku,
az kontakt sie nagle urwał z nia a byla odemnie tylko 6 lat starsza niewierze ze mnie zapomniała od tak nagle,zeby sie nieodezwać jej teraz coreczka jest juz nastolatka mozna powiedziec , no ona mnie niezna ok, ale jejm mama tez mnie niezna, moja ciocia przed smiercia swoja dostała cos na głowe i nagle zmarła, czyzby ta moja kuzynka tez nagle zachorowała i tez dlatego nas niepamieta niewiem tegoi pewnie sie juz niedowiem nigdy szkoda bo chciałbym sie z nia jeszcze spotkkac z ta kuzynka kiedys jak dawniej
ale jak to mówia niebede sie mojej kuzynce narzucał tej co tam mieszka w tym chicago, bo niejestem takim człowiekiem,niechce mnie znac nie musi,niebede płakał za nią, tak myskle ze moze jej pieniazki do głowki uderzyły i moze dlatego sie niekontaktuje z nami, ja zawsze uwarzam ze pieniadze to niewszystko jeszcze jest choc chce my je miec ale i bez nich tez sobie dobrze radzimy, moze nie stac nas na rozrzucanie sie nimi ale jeszcze jakos zyjemy, dlatego wszystkim grajacym w jakiekolwiek gry zycze jak zawsze wysokich wygranych i spełnienia swoich m najskrytrzych marzeń, grajcie i wygrywajcie kjakj najwiecej{
ale dobra koniec juz o rodzinie ameryce i tych bzdetach teraz bierzemy sie ostro za liczby i typowanko bo czas leci i do kolektury czas bedzie isc
3 664 274. dotam tak bo tam wiekszosc domow jest z drewna i tylko dwoch wkretów im trzeba do poskrecania tego bo wszystko jest zpasowane z soba tak aby tworzylo całosc to jest tak zwany dom w stylu canadyjskim czyli domki z drewna szybko je stawiaja i dlatego sa tez takie lipne bo jak np wybuchnie gdzies jakis wulkan i lawa zejdzie goraca to taki domek plonie jak kartka papieru, ale widzisz budownictwo maja ekologiczne poniewarz wszystko jest z drzewa tu mowie o domlach gdzies na obrzezach ameryki nie no np, w newym yorku juz budownictwo jest inne, domki z cegły i innych materiałow ale w takiej arizonie, osiedle domków drewnianych przy tym piekne ogrody baseny trawniki legancko przyszczyzone itd itd,
Zb marzysz?
Ty cholero mam cie
3 664 268. zbigniew g 2019-10-04 (18:44) nr wpisu 3 592 987
Ty kretaczu
Dziś widziałam tecże gram Na w
zreszta unas niektórzy tez juz wpolsce maja ameryke ci tacy bardziej bogatsi tam u góry w sejmie i senacie wiec nie musza nigdzie wyjezdzac, ale podejrzewam ze po otwarcie tycg granic z ameryka pierwsi wyemigruja tam jak donaldinio do brukseli, prezydent tramp dopiero tam bedzie miał załoge ze polskiego rzadu tylko patrzec jak beda z tond wyjezdzać z rzadu,i bukować sie w ameryce
zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
3 664 309. zbigniew gjeszcze nie teraz rode jeszcze za wczesnie
dziś piątek
uwaga beda powtórki dzis w multika nato wychodzi i powiny poleciec 30 tkiale czy wyjda zobaczymy
dawać wyniki
a to dzisiaj jeckpot no tak licza kase pewnie nikt w polsce nietrafił
a kiedy mi padnie
jackpot to potezna loteria ale glownie wygrywaja niemcy bo to niemiecka firma
Dopisano wyniki Eurojackpot - 15,19,20,45,49 oraz dodatkowe liczby 7,8
pekińska
A Niemcy częściej wygrywają bo są po prostu bogatsi od Finlandii i częściej grają
Losowania tej loterii odbywają się w każdy piątek o godzinie 21:00 czasu wschodnioeuropejskiego w Helsinkach[15]. Natomiast ocena zwycięskich kuponów odbywa się w Niemczech i Danii.
najwiecej wygranych jest wlasnie w Dani i Niemczech pomimo ze sa liczniejsze kraje niz Dania
Jak ktoś częściej gra, i większą ilość graczy to logiczne jest że większe prawdopodobieństwo wygranej będzie właśnie tam
3 kraje ktore najwiekszy udzial biora w losowaniach najwiecej maja wygranych
zauwazcie ze wlochy tyle maja samo wygranych co Polska a wczesniej wprowadzili ja we Wloszech, znaczy ze polacy czesciej graja i wiecej stac ich
tylko ze unas jest tak my siedzimy i myslimy nad tym kuponem i nad tymi liczbamy a oni ida do kolektory i kresla od tak na pałe i mowia bedzie to bedzie amnie to nie i ida dalej, i dlatego wiecej i trafiaja bo kresla na predce i belisimo
3 664 339. Mewa jak wezmiesz na żadanie to pomysla ze pakujesz walyzky i uciekasz do hameryky
branza hazardowa w Polsce jest znacznie wieksza niz wam sie wydaje, bo same gieldy, bukmacherka itp generuje miliardy zyskow
arczibalik czy ja do ciebie pisałem twoje zdanie mnie nie interesuje
Mewa do roboty
zbigniew do roboty sa roboty a ja zaraz chyba jednak do pracy pojade co mi sie chce
dobra tydzien sie konczy pomalutku trzeba dzisiaj jakas 5/5 wygrac w mini lotku co jak myslicie trafi ktos 5 w mini lotku, ?
mewa juz sie tak nie denerwuj, wiem ze to niebyło domnie bezposrednio skierowane ale napisalem CI ze to moze byc podejżane jak tak nagle zarzadasz urlopu na żądanie i tak moga pomyśleć to ze cie moje zdanie nieinteresuje to rozumie wiec musisz dzisiaj iść do roboty, niema że boli, ktoś musi pracować aby ktoś mugł odpoczywać widze ze sie nieznasz na żartach nawetale cóż
mewa juz sie tak nie denerwuj, wiem ze to niebyło domnie bezposrednio skierowane ale napisalem CI ze to moze byc podejżane jak tak nagle zarzadasz urlopu na żądanie i tak moga pomyśleć to ze cie moje zdanie nieinteresuje to rozumie wiec musisz dzisiaj iść do roboty, niema że boli, ktoś musi pracować aby ktoś mugł odpoczywać widze ze sie nieznasz na żartach nawetale cóż
Na sucho daje 41
arczibalik ustalmy jedno ja ciebie nie widze ty mnie rozumiesz i nie odpisuj nic nie chce mi sie z toba pisac trudne rozumiem dla ciebie bywa zegnaj arczibalik
ja juz zamowiłem na multika w TS 30 tki wiec ani 41 ani 55 nie ma szans wyjscia
Mewa jako parka pilnuj tego 27 36 zapamiętaj 27.36
Dziś na 21:40 nie gram
Ide
3 664 251. Forsami 2019-10-04 (18:33) Ikona Lotto Ikona Lotto Ikona
ZBYSZEK NIECH WSZYSCY leco jada płyno zostaniemy MY bedziemy zarabiać po 10,000 plnów na miesiąc
Ha ha Ukraina przyjedzie i bedziecie robić za 1000 pln
ZBYSZEK NIECH WSZYSCY leco jada płyno zostaniemy MY bedziemy zarabiać po 10,000 plnów na miesiąc
Ha ha Ukraina przyjedzie i bedziecie robić za 1000 pln
3 664 349. Mewa mowisz i masz tylko nie lec zaraz na skarge do Admina i nieszczelaj z ucha jak kiedys to robiłes tu na niektóre osoby, mewa trzymaj sie ciepło