Wpisy 3 664 113 – 3 664 212
4 października 2019 14:53 → 4 października 2019 18:17, 100 wpisów
witam wszystkich noi macie te liczbe 41 w koncu ja dzisiaj tco prawda jej nigdzie niedałem bo uwazałem ze jeszcze dzisiaj sie nipojawi a dsopiero jutro wiec tez sobie wysłałem 3multiki z tm ze 2x10/10 i 1x5/5 x 4losowania, i tak tez trafiłem 1x10/10 trafione 4/10 i 1x10/10 pusty poniewaz poleciał na liczby mniejsze i tu 0/10 i, 1x5/5 na 4 losowania tu wpadło 3/5 jak narazie jest ok, kupon na 4 losowania zaczyna na siebie zarabiac 1 losoqwanie i juz jest trafienie
3 663 812. waldus 2019-10-04 (06:59) lotto 8,16,18,24,25,37
ludzie ludzie dzis pada liczba 41
.
.
.WALDUS PRZEWIDZIOŁ ZE DZIS PADNIE LICZBA 41
ludzie ludzie dzis pada liczba 41
.
.
.WALDUS PRZEWIDZIOŁ ZE DZIS PADNIE LICZBA 41
https://www.youtube.com/watch?v=jGG3pRFRcKc&list=RD4RGmCiQuvNk&index=17
Przed chwilą padło 1 x 7/7 w Keno. Zobacz szczegóły
https://www.youtube.com/watch?v=xXXadlgbddE&list=RD4RGmCiQuvNk&index=21
https://www.youtube.com/watch?v=t6PzMHRVpY0&list=RD4RGmCiQuvNk&index=27
Dziś Arka... W. Plocknafciarze maja forme...lepiej remis albo wygrana Arki
Uwaga na wieczór nie gram ale jestem pewny ze 41 znowu wpadnie
3/5 czyli prawie nic
Ci to jest dać 2,5 i trafić 4 zł
Co innego jak bym puścił za 2500 zł to bym miał 4000
Jakie
3 663 816. waldus 2019-10-04 (07:07) lotto 8,16,18,24,25,37
3,18,21,23,31,36,41,47,51,52,53,60,61,62,70,76,78
3,18,21,23,31,36,41,47,51,52,53,60,61,62,70,76,78
Waldek od kiedy można skreślić 23 liczby
Waldek dziś 4 października a ty masz zero punktów
A kiedy mi wpadnie
A ja znam takich co im wpadło wielu ja używam gumek
hehe
3 664 146. zbigniew g , dlamnie to niejest prawie nic te 3/5w multiku poniewaz nigdy jeszcze skreslajac kupon na 5/5 nie trafilem 3/5 , zawsze jesli kresliłem multika 5/5 to albo padło mi całe 5/5 albo niepadło mi wcale nic, oto mi chodzi, ja od pewnego czasu testuje pare liczb przez siebie wybranych sposród 80 , niepowiem te liczby w losowaniach przynosza mi tam jakies zyski moze nie duze ale zawsze jakies sa, przedtem grałem cały czas na 10/10 teraz je rozbijam na mniejsze uklady i gram nimi na kilka losowań, tylko wiadomo nie wszystkie naraz wysyłam
i na kilka losowan bo bym niezle na kasie poplynoł, dlatego wysyłam je na
kilka nieraz losowan np na 10,lub np. tak jak dzisiaj dany uklad na
4losowania i teraz obserwuje ile razy mi te liczby padna i ile przyniosa
mi kasy na dalsza gre, co tydzien z tych liczb ukladam jakis uklad i czy
to na 5/5,6/6,7/7,8/8,9/9,10,10 i tym gram raz wysyłam uklad 10/10 w danym
tygodniu
kilka nieraz losowan np na 10,lub np. tak jak dzisiaj dany uklad na
4losowania i teraz obserwuje ile razy mi te liczby padna i ile przyniosa
mi kasy na dalsza gre, co tydzien z tych liczb ukladam jakis uklad i czy
to na 5/5,6/6,7/7,8/8,9/9,10,10 i tym gram raz wysyłam uklad 10/10 w danym
tygodniu
zas np na 2 tydzien wysyłam powiedzmy uklad liczb na 7/7 czy jak teraz
przyszedł czas na 5/5 i na 4 losowania, jesli ten uklad liczb przyniesie
mi realna wygrana w przyszłym czasie \ze złapie te całe 5/5 to doloze do
tego nastepne 2 jakies cyfry i uklad pojdzie na 7/7 i tajk co raz
wyzej,narazie testuje te liczby pomału i na mniej losowań, kiewdys tak
mysłałem czy aby ten uklad swoich liczb na ktorych od czasu do czasu cos
mi tam wpada niewysłać odrazu na 28 losowań, i poprostu czekac az cos
konkretnego wpadnie,
przyszedł czas na 5/5 i na 4 losowania, jesli ten uklad liczb przyniesie
mi realna wygrana w przyszłym czasie \ze złapie te całe 5/5 to doloze do
tego nastepne 2 jakies cyfry i uklad pojdzie na 7/7 i tajk co raz
wyzej,narazie testuje te liczby pomału i na mniej losowań, kiewdys tak
mysłałem czy aby ten uklad swoich liczb na ktorych od czasu do czasu cos
mi tam wpada niewysłać odrazu na 28 losowań, i poprostu czekac az cos
konkretnego wpadnie,
Kedzior jesteś to wejdź na mojego skana
Trenig czyni mistrza trenowałem jak miałem 16 lat
tomi77 jak maszyna nie działa tak jak powinna to czego nie dzwonisz do mechanika lub elektryka zależy od awarii
tomi77 grasz tylko w niedziele? a w inne gry niegrasz w tygodniu tylko w niedziele, a prubowałes kiedys grac w emkstra pensje, i tam prubować w łasnych sił w tej grze tam jest tylko 35 cyfr sa szybsze szanse na trafienie danego ukladu chyba jak w innych grach typu multik czy keno na 70 liczb, ja co prawda jeszcze w realu nigdy niegrałem w ekstra pensje,ale sie tak nad tym zastanawiam czt aby wkoncu niezagrac kiedys , tylko najpierw musze troche kasy trafic w inne gry aby miec za co zagrac poniewaz tutaj typujac nieraz na sucho juz kilka razy cos mi tam wpadło jakies pare razy, pamietam kiedys ze złapałem tu na sucho 4/5 +1dodatkpowa liczbe i wtedy wygrana byla 1000zł
co prawda w realu tego nie wysyłałem ale tu zatyp[powałem i weszlo, kiedys w domu czesto kresliłem tez kupony extra pensji , ale ich igdy niewysyłałem, ale po losowaniu sprawdzałem czy by bylo cos ,i nieraz miałbym i wygrane no ale cóż niewysłalem i niema
Musimy zacząć jeść dzieci. Jest za dużo CO2 wykrzyczała aktywistka podczas spotkania w nowojorskim ratuszu z członkinią Izby Reprezentantów USA Aleksandrią Ocasio-Cortez.
Nietoperz zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 845427 i wygrał(a) 500 zł
Czemu ona chce jesc dzieci może niech zacznie od siebie zawsze to jednej mniej
takie wiadomości przeszły mi jak przegląd wiadomości nie źle ludziom dynka odpier...
Przed chwilą padło 3 x 7/7 w Keno. Zobacz szczegóły
3 664 176. Mewa przecierz sa kraje i tacy ludzie którzy jedza ludzkie mieso, tłumacza sie tym ze jest ich coraz wiecej, i niemaja gdzie chować swoich bliskich wiec zjadaja szczatki swoich bliskich. i wierz a w to ze sa wybnym narodem i tzw kanibalizm jest jak najbardziej według ich wiary na miejscu, co do tego tez sie zgadzam co tu piszecie ze niech ta pani Aleksandra Ocasio-Cortez. niech zacznie od siebie
a moze ta kobieta wlasnie nalezy do tego plemienia i dlatego to preferujeaby tak robic oni wierza ze dziecko je4szcze ma czyste sumienie i dusze i jest przysmakiem niektórych spolecznosci, kiedys na youtubie ogladałem kilka takich progra mów gdzie jedna pani profesor antropolog mowila o handlu masowym ludzmi, wywozeniu ich za granice panstw tam sprzedwanych do burdeli lub na słuzbe i a potem zabijanych i jedzonych,najczesciej ofiarami takich praktych i mord ów padaja dzieci które sa porywane z domow albio dzieci samotne, które niemaja nikogo z bliskich,wystarczy poczytac taki artykol o hollowud gdzie wystepuja rózni aktorzy ktorzy chwala sie tym ze dano im 2 zycia bo np mial juz 4 przeszczep np,serca od jakiejs tam innej osoby juz zmarłej, c
Arczibalik73 jak nie wiesz o co ho nie komentuj twoie komentarze sa zbędne nudne
najczesciej te przeszczepy i narzady sa pobierane od małych dzieci które sa przygotowane na jawna śmierc, bo niema kto sie za ni8mi wstawic, w to oczywiscie sa zangarzowane rozne instytucje tez i panowie rzadzacy w danych krajach ludzie niewierza w to co nieraz słysza ale taka jest prawda , nawet niewiesz kto i jaki moze ci zgotowac los,
mewa jak ci cos nie pasuje to omin to co napisałem i nieczytaj nikt CIE niezmusza aby s to czytał , a jesli chodzi o pana tadeusza to zalezy o ktorym panu tadeuszu mowisz, otej wódce czy o powiesci adama mickiewicza bo to sa dwaj inni tadeusze, a ni jeden ani drugi nie jest czyms złymtylko sie ruznia jednym jednego czytasz z przyjemnoscia a po drugim mozesz sie spocic i upić, i usnać, czemu mewa uciekasz z tond jak ja cos napisze czego sie boisz , spokojnie ja niegryze
3 664 193. Forsam teraz juz nam ameryka niepotrzebna, za duzo tam jest morderców teraz ameryka bedzie tu w polsce, cio teraz nagle sie opamietali ze by polsce zniesc wize, a gdzie byli przez te ostatnie czasyi lata kiedy to my polacy ubiegalismy o wizzy na wyjazd tam, aby odwiedzic rodziny i pozwiedzac cos, czy nawet wyemigrować, teraz jak najechało sie tałatajstwa z róznych panstw to oni nam znosza wizy, bo co chca aby te tałatajstwo z afryki i bangladeszu mieszkało z nami tutaj tez i abysmy mieli tak jak oni tam dobrze, jesli wizy zostana zniesione tzn ze zbliza sie koniec świata
Każdy naród ma obywateli i generalnie to nie chodzi o to kto z jakiego kraju pochodzi i jakie ma obywatelstwo tylko jakim jest człowiekiem
Gosia nie widzisz Polaków dno bo ja widzę i jie muszę patrzeć na inne nacje
Gosia nie widzisz Polaków dno bo ja widzę i jie muszę patrzeć na inne nacje
ale dalej będziemy stać w kolejkach linie papilarne zdjęcie i 3 miechy no i pytani o cel wizyty ale już lepiej niż było bo trzeba było płacić i czekać w Krakowie
może źle to napisałem w Polsce już nie trzeba ale w USA w kolejkach stać będziemy
Przed chwilą padło 1 x 9/10 w Keno. Zobacz szczegóły
Program, do którego ma być włączona Polska, umożliwia obywatelom uczestniczącym w nim krajów na podróżowanie do USA w celach biznesowych i turystycznych na 90 dni.
REKLAMA
Polacy chcący polecieć do USA, nie będą więc już musieli umawiać się na spotkanie z konsulem. Wystarczy rejestracja przed wylotem lub rejsem statkiem do USA w elektronicznym systemie ESTA. Odpada również opłata 160 dol. za przystąpienie do procedury wizowej. Kwota za aplikację w ESTA to 14 dol.
REKLAMA
Polacy chcący polecieć do USA, nie będą więc już musieli umawiać się na spotkanie z konsulem. Wystarczy rejestracja przed wylotem lub rejsem statkiem do USA w elektronicznym systemie ESTA. Odpada również opłata 160 dol. za przystąpienie do procedury wizowej. Kwota za aplikację w ESTA to 14 dol.
Nie oznacza to jednak, że każdy Polak na pewno wjedzie na terytorium USA. Tak jak teraz, każdorazowo decyzję podejmie oficer służby imigracyjnej USA na lotnisku lub w porcie podczas kontroli paszportów. Dopiero wbity przez niego stempel w paszporcie daje prawo wjazdu do tego kraju. Oficer służby imigracyjnej może odesłać do Polski każdą osobę, która wzbudzi jego podejrzenia co do prawdziwego celu przyjazdu do USA.
Objęcie kraju programem ruchu bezwizowego nie jest też nieodwołalne. Wciąż obowiązuje reguła nieprzekraczania 3 proc. odmów prawa wjazdu. Łamanie prawa przez obywateli może skutkować wyrzuceniem kraju z listy państw objętych programem bezwizowym.
Objęcie kraju programem ruchu bezwizowego nie jest też nieodwołalne. Wciąż obowiązuje reguła nieprzekraczania 3 proc. odmów prawa wjazdu. Łamanie prawa przez obywateli może skutkować wyrzuceniem kraju z listy państw objętych programem bezwizowym.
Użytkownik Rrrooobbbeeerrrttt dodał nowy komentarz w temacie:
Od dzisiaj zagrasz w Keno nie wychodząc z domu!
Od dzisiaj zagrasz w Keno nie wychodząc z domu!
tak Arczi ale już nie trzeba czekać na wizy miesiącami już będzie lepiej ale kontrola będzie wiadomo nie będzie to wyjazd z Rzeszowa do Szczecina taki przykład