Wpisy 3 663 913 – 3 664 012
4 października 2019 09:44 → 4 października 2019 11:56, 100 wpisów
Dla ciebie po może na ciebie pluć a ty będziesz mówił że pada deszcz
I co z tego ale jest a nie że dla wszystkich to wiem Ameryki nie odkryłem
Powiedzcie jak sie zakłada drugie konto??? Potrzebne mi jest do gry w KENO....
Zdechł mi ten fajny czarny kotchodził, zatrul się o poszedlłowić do
Budka się zna ty mi nie będziesz mówił na czym się mam znać a na czym nie poza tym ja nie pisze że się znam na farmacji ale o głupocie pana Budki zakłamaniu
Przekaz był wyraźny nie powiedział że dla tych co nie mają refundacji
Panie Pasko....jak założyc drugie konto na multipasko???? Może mi Pan powiedzieć?
Jak taki zakochany w tych ludziach co przez 8lat rządzili i narobili bajzlu to se posłuchaj taśm Pana Neumanna mi wystarczy
dziekuję wam pieniacze za pomoc...sama sobie juz poradziłam....a wy tylko sie tutaj kłócicie...jaka żenada....
Cześć
Wszedłem na chwilę zobaczyc6to i tamto
Mrówka witaj. Sluchaj musisz mieć 2 @ i wtedy założysz 2 konto normalnie.
Walduś jestem w pracy ale tak jak ci pisałem czy czasami mogę tutaj wejść i porozmawiać.
Reszta to są goście, którzy mogą trafić do sądu z aktem oskarżenia, a sądy dzisiaj . JA CI GWARANTUJĘ . nie rozstrzygną żadnej sprawy przed wyborami. Żadnej. Przez rok nie zrobią ku..a nic. Będą prowadzić sprawy . i ch.j.
Sławomir Neumann
Jakby ktoś nie wiedział dlaczego dla PO te wybory to sprawa życia.śmierci i tak bardzo im zależy, żeby układy w sądach pozostały bez zmian
Sławomir Neumann
Jakby ktoś nie wiedział dlaczego dla PO te wybory to sprawa życia.śmierci i tak bardzo im zależy, żeby układy w sądach pozostały bez zmian
to prawda co robili na śląsku Pani Kopacz będziemy wygaszacz kopalnie strzelanie do górników a sami się bawili co do tego co Jacunn napisałeś to prawda tak było tak jest
Dotam coś Ci powiem. Jak mgr farmacji mówi do kogoś że jest głupkiem to tylko świadczy o niej jakim jest człowiekiem i co sobą reprezentuje.Powtorz to żonie może się ogarnie i zreflektuje
nie przeszkadza im że mają w PO teraz koalicja ludzi z takimi oskarżeniami a taśmę Pana Neumanna posłuchałem choć to nie było dla mnie zaskoczenie
Mulag witaj
3 663 939. Mulag
Dla mnie tez nie,język i pogarde platformy obywatelskiej wobec Polaków znam doskonale.
Dla mnie tez nie,język i pogarde platformy obywatelskiej wobec Polaków znam doskonale.
Chodziło mi oto że jest refundowany że można kupić za 3 zł a Przekaz Budki że kosztuje 2 tyś i pokazał Paragon i tyle oto mi chodziło a że nie dla wszystkich refundowany to wiem ale on nie chciał zrozumieć mojego wpisu bo i po co
prawda boli to głupek jak i to że Budka zapowiadał gwarantował że nie będzie pobierał wypłąty poselskiej a z oświadczenia jest że pobiera tak to jest jak się jest za kochanym a argumenty odrzuca się Witam Seba po długiej twojej nieobecności
Ci ludzie właśnie nie chcą zrozumieć
Nie dlatego że to jest takie trudne A dlatego że to zmienia obraz sytuacji i pokazuje że prawda jest inna.
Nie dlatego że to jest takie trudne A dlatego że to zmienia obraz sytuacji i pokazuje że prawda jest inna.
krysta_chm zagrał(a) za 14 zł w typowaniach keno na los. nr 845327 i wygrał(a) 3006 zł
ptysiu zagrał(a) za 6 zł w typowaniach keno na los. nr 845327 i wygrał(a) 300 zł
oni wiedzą lepiej a jak coś faktycznie mają racje to tak to pokazują że szok z błotek człowieka zgniotą choć sami mają mnóstwo gorszych ale zawsze jakoś kota do góry nogami przewrócą
Walduś bo trzeba walczyć o normalną Polskę. Żebyś się dobrze czuł i wiedział że się rozwija w dobrym kierunku
lucky_luki1 zagrał(a) za 2 zł w typowaniach keno na los. nr 845328 i wygrał(a) 100 zł
ważna rzecz wybory trzeba zawsze pisać wszędzie wygrajmy 13 października i pokażmy im dość z korupcją pychą i kłamstwami nie odpuścimy pełna mobilizacja widzimy co się dzieje warszawie ich ludzie Pan Trzaskowski palety za 1 milion czajka ścieki wodzie a teraz kozy
Tak Mulag Pan Trzaskowski nie nadaje się na prezydenta żadnego miasta. Nawet na wujta się nie nadaje.
to co tam robi człowiek z koalicji to koszmar nawet 500 plus zatrzymał podobno już jest okey
i co na to jeden z użytkowników a nic niech się wypowie kocha palety za 1 milion czy rydwan w Gdańsku z kilkanaście tyś
Przed chwilą padło 1 x 7/7 w Keno. Zobacz szczegóły
ale bez obrażania jeśli potrafi chciał wytknąć brak mojej wiedzy z farmacji zgoda ale ja tylko chciałem stwierdzić fakt obłudy i chyba go wykazałem
Mulag masz rację i nie odpuszczaj. Jeśli masz rację to trzeba jej bronić
pytanie proste jak drut jest refundacja na ten lek jest czyli że można kupić za 3 zł a że nie dla wszystkich okey ale jest refundowany a przekaz wyraźny 2 tyś dla wszystkich mógł się postarać i poszukać takiego bez był by wiarygodniejszy a tak obłuda wyszła
co wy tu za ciemnogrud i propagande wciskacie , tu nie TVP ani Trwam , precz z pisem niech zyje demokracja
Mulag daj se siana z tym bełkotem propagandowym na wieczór wyborczy pomyliłeś czaty , tu zielona Pasko portal o grach liczbowych
to typuj a czat nie koniecznie o liczbach także nic nie pomyliłem
a jak ktoś będzie pisał o polityce bądź pewny że jak tylko będą zareaguje
sam czasami coś wtrące ale nie godzinę o tym samym że aż flaki wywraca
3 663 969. kedzior13 2019-10-04 (11:11)
Było widac tą demokracje jak CBA wchodziło do redakcji wprostu by wyrwać laptopa redaktorowi latkowskiemu.
Taka demokracja własnie panowała za czasów platformy obywatelskiej
Mozesz zobaczyc na filmiku jak zapomniałeś
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=efAUCata4Hk
Było widac tą demokracje jak CBA wchodziło do redakcji wprostu by wyrwać laptopa redaktorowi latkowskiemu.
Taka demokracja własnie panowała za czasów platformy obywatelskiej
Mozesz zobaczyc na filmiku jak zapomniałeś
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=efAUCata4Hk
w sumie jaka propaganda bo nie rozumiem fakty dowody to propaganda no cóż ręce opadają ale z drugiej strony ci rozumiem chcesz żyć jakoś normalnie i nie pisać w ogóle o polityce ale jesteśmy na zakręcie dziejów ważne rzecz się dzieje
byłem anty zawsze polityka u mnie nie nie pisałem nie rozmawiałem ale od kiedy widzę co się dziej jak dostaję po dup.. jak inni ludzi cierpieli coś się obudziło we mnie
ludzie myślą że jakoś to będzie polityce będą okey ale widzę u siebie w mieście ludzie przestali się interesować polityką nawet problem z radą osiedla i to jest fajne dla tych co chcą się interesować bo mogą wiele złych rzeczy przeforsować bo i tak ludzie się nie intresują nie ogarniają tematu
propozycja parek na dzis do wyboru
1/4
2/3
51/52
69/79
44/55
wpadne po obiadku jak ostygniecie
1/4
2/3
51/52
69/79
44/55
wpadne po obiadku jak ostygniecie
Tomasz Lis ostatnio przyznał na onecie ze film Sekielskiego o podefilii był tylko po to by uderzyć w pis i nic wiecej.
Podobnie było z pania Hartwich od niepelnosprawnych
I z strajkiem nauczycieli
W tym wszystkim nie chodzilo o dobro nauczycieli,niepelnosprawnych czy ifiar pedofilii,chodziło tylko o to by uderzyć w pis.
Taki mamy klimat
Podobnie było z pania Hartwich od niepelnosprawnych
I z strajkiem nauczycieli
W tym wszystkim nie chodzilo o dobro nauczycieli,niepelnosprawnych czy ifiar pedofilii,chodziło tylko o to by uderzyć w pis.
Taki mamy klimat
Dzień dobry. Zobaczcie co z ludźmi się dzieje. Nawet tutaj się kłócą. A polityka to jedno wielkie bagno. Chcą nam narzucać jak mamy żyć a sami co robia? Nie warto się spierać i tak zrobią co chcą . My jesteśmy potrzebni jednej czy drugiej stronie po to by wygrać. Potem mają nas gdzieś.
to prawda ile było za PO pomocy dla nauczycieli niepełnosprawnych w porównaniu z tym co jest za PIS sami mniej lub nic nie dali z budżetu a teraz żądają od PIS wszystkiego a co robi jest za mało szczyt bezczelności
to prawda tczewianka co piszesz ale zwróć uwagę i porównaj co proponowali i dali za PO przed wyborami a co proponowali za PIS widać wyraźnie że PIS to co obiecał dał po wygranych wyborach tu jest zasadnicza różnica
argument przeciwników jest taki że nic nie dał bo to pieniądze podatników zgoda z tą różnicą że PO też obiecywało i z tych naszych podatków nie dała wręcz zabierała
zagłosuj gwarantuje ci za mini za 2 z5 2zł w mini a w lotto za 2 z6 1 zł
Mulag, a czy w rządzeniu chodzi tylko o to żeby dawać ludziom pieniądze i tym zamknąć im buzie? A co z innymi aspektami życia, co ze służbą zdrowia, szkolnictwem , obroną kraju?
W miejscowości Warszawa padła wygrana 1 000 000,00 zł w grze Lotto Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Marklowice padła wygrana 7 937 904,90 zł w grze Lotto
służba zdrowia była przez lata nie dofinansowana teraz jest też nie lepiej ale nie oczekujmy rewolucji a czy pamiętacie jak za PO ludzie płakali recept w aptekach nie mogli realizować czy kolejki metrowe w szpitalach
3 663 995. tczewianka 2
Chodzi o to byśmy byli silnym krajem a nie tylko przybudówką i tanią siłą roboczą Niemiec
Chodzi o to byśmy byli silnym krajem a nie tylko przybudówką i tanią siłą roboczą Niemiec
co do wojska jest coraz lepiej też się dużo robi choćby powołania służb terytorialnych
Witam wszystkich jakie jest prawdopodobieństwo dzisiaj na grupę 5 w losowaniu na 21.40 ?
Uważasz WOT za wojsko? No to miłego dnia
a czy wiecie jak spółki skarbu Państwa przynoszą milionowe miliardowe zyski a jaki za Po
PKN Orlen przez osiem lat rządów PO i PSL grupa miała zysk 2,9 mld zł, a teraz przez 3,5 roku osiągnął już zysk na poziomie około 21 mld zł.
i to nie tylko ta spółka i co przeciwnicy PIS na to da się porozmawiajmy na argumenty to są fakty ekonomiczne dowody za PO spółki ledwo dychały z pewnością kolejny krok to sprzedaż czyli prywatyzacja
Mulag stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.