Wpisy 3 663 843 – 3 663 942
4 października 2019 07:54 → 4 października 2019 10:43, 100 wpisów
To jak możesz się streścić to by było dobrze bo zaraz muszę iść do pracy. Co prawda w pracy też mogę tu być ale dziś mam do zrobienia coś sam i będę mocno zajęty. Tak myślę . Ale zobaczymy co się da zrobić
a wiec sprawa wyglada nastepujaco liczby do eurojacka to
5,18,19,22,28,30,39,40,49,50
5,18,19,22,28,30,39,40,49,50
Kurka Wodna
Aż 10 liczb ?
Systemem EJ nie będę puszczał a jeszcze potrzeba 2 dodatkowe
Aż 10 liczb ?
Systemem EJ nie będę puszczał a jeszcze potrzeba 2 dodatkowe
Ok ja już sobie to skróciłem i zobaczymy
Co do Mini też dałem radę ale 2 zakłady
Co do Mini też dałem radę ale 2 zakłady
Walduś byś przyjechał mi tu pomóc w pracy
Walduś dziś w EP nie zagram bo mnie wnerwia ta gra
Dobrze że nie masz 2 lewych nóg
Przed chwilą padło 1 x 7/7 w Keno. Zobacz szczegóły
OK ale Lotto jest jutro.
Skupmy się na grach dzisiejszych.
Nie gramy we wszystkie tylko w Mini i EJ
Tak będzie taniej , zdrowiej i milej a w razie wygranej wiemy już co zrobić
Skupmy się na grach dzisiejszych.
Nie gramy we wszystkie tylko w Mini i EJ
Tak będzie taniej , zdrowiej i milej a w razie wygranej wiemy już co zrobić
https://www.youtube.com/watch?v=4RGmCiQuvNk&list=RDMM4RGmCiQuvNk&start_radio=1
Trzeba było wytargować na 600 zł to byś miał 50 zł na gry
A co reperował ?
robiłem tak
sprezyna tył
osłony przegubów
i nieszczelnosc w dolocie
sprezyna tył
osłony przegubów
i nieszczelnosc w dolocie
a i jeszcze tylna lampa bo miałem obcierke pod sklepem i maska mi sie nie chciała otwierac z kluczyka
Walduś raczej uczciwa.
Słuchaj Tobie to dobrze siedzisz sobie w domy spokojnie i nie musisz nigdzie się spieszyć
Słuchaj Tobie to dobrze siedzisz sobie w domy spokojnie i nie musisz nigdzie się spieszyć
tylko 1dno i do spania .Mewa juz śpi ja zaraz ..oto kupione na 14sta 41 27 36 .pa pa pilnuj cie liczbę 41
Kiedyś można było coś wygrać w totka odkąd Pisuary przejęli LOTTO Beznadzieja ...
Nie można się ich pozbyć dla niektórych liczy się tylko 500+ ŻENADA
Nie można się ich pozbyć dla niektórych liczy się tylko 500+ ŻENADA
W miejscowości Bydgoszcz padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Police padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
He trzeba być z PO by kupić lek za 2tys a jest na receptę za 3zl mamy obraz opozycji dno i wodorosty
Obiecanki cacanki Pana wiceprzewodniczącego po koalicji że jak dostanie się do sejmu nie będzie pobierał pensji poselskiej a pobiera
Przed chwilą padło 1 x 7/7 w Keno. Zobacz szczegóły
Budka zrobił bo pokazał że lek a kupił normalnie a jest za 3zl z recepta refundowane rozumiesz sam się nie osmieszaj
Fakty mówią wyraźnie lek ten co podał budka można kupić za 3zl oto mi chodzi
Te lek co pokazał za 2tys jest refundowany i kosztuje 3zl oto mi chodzi że się ośmieszył z faktami chcesz dyskutować
https://konkret24.tvn24.pl/zdrowie,110/lek-z-paragonu-ktory-wzbudzil-kontrowersje-jest-refundowany-ale-nie-dla-wszystkich,974109.html
Dla ciebie po może na ciebie pluć a ty będziesz mówił że pada deszcz
I co z tego ale jest a nie że dla wszystkich to wiem Ameryki nie odkryłem
Powiedzcie jak sie zakłada drugie konto??? Potrzebne mi jest do gry w KENO....
Zdechł mi ten fajny czarny kotchodził, zatrul się o poszedlłowić do
Budka się zna ty mi nie będziesz mówił na czym się mam znać a na czym nie poza tym ja nie pisze że się znam na farmacji ale o głupocie pana Budki zakłamaniu
Przekaz był wyraźny nie powiedział że dla tych co nie mają refundacji
Panie Pasko....jak założyc drugie konto na multipasko???? Może mi Pan powiedzieć?
Jak taki zakochany w tych ludziach co przez 8lat rządzili i narobili bajzlu to se posłuchaj taśm Pana Neumanna mi wystarczy
dziekuję wam pieniacze za pomoc...sama sobie juz poradziłam....a wy tylko sie tutaj kłócicie...jaka żenada....
Cześć
Wszedłem na chwilę zobaczyc6to i tamto
Mrówka witaj. Sluchaj musisz mieć 2 @ i wtedy założysz 2 konto normalnie.
Walduś jestem w pracy ale tak jak ci pisałem czy czasami mogę tutaj wejść i porozmawiać.
Reszta to są goście, którzy mogą trafić do sądu z aktem oskarżenia, a sądy dzisiaj . JA CI GWARANTUJĘ . nie rozstrzygną żadnej sprawy przed wyborami. Żadnej. Przez rok nie zrobią ku..a nic. Będą prowadzić sprawy . i ch.j.
Sławomir Neumann
Jakby ktoś nie wiedział dlaczego dla PO te wybory to sprawa życia.śmierci i tak bardzo im zależy, żeby układy w sądach pozostały bez zmian
Sławomir Neumann
Jakby ktoś nie wiedział dlaczego dla PO te wybory to sprawa życia.śmierci i tak bardzo im zależy, żeby układy w sądach pozostały bez zmian
to prawda co robili na śląsku Pani Kopacz będziemy wygaszacz kopalnie strzelanie do górników a sami się bawili co do tego co Jacunn napisałeś to prawda tak było tak jest
Dotam coś Ci powiem. Jak mgr farmacji mówi do kogoś że jest głupkiem to tylko świadczy o niej jakim jest człowiekiem i co sobą reprezentuje.Powtorz to żonie może się ogarnie i zreflektuje
nie przeszkadza im że mają w PO teraz koalicja ludzi z takimi oskarżeniami a taśmę Pana Neumanna posłuchałem choć to nie było dla mnie zaskoczenie
Mulag witaj
3 663 939. Mulag
Dla mnie tez nie,język i pogarde platformy obywatelskiej wobec Polaków znam doskonale.
Dla mnie tez nie,język i pogarde platformy obywatelskiej wobec Polaków znam doskonale.