Wpisy 3 662 540 – 3 662 639
1 października 2019 10:31 → 1 października 2019 11:44, 100 wpisów
@
3 662 536. Sebastian_M 2019-10-01 (10:30) Niedługo wygram 5/5 w MM
Witam wszystkich
.
.
Witam wszystkich
.
.
Jacum witaj przyjacielu
Gosiu przeczytaj jeszcze drugi teraz @
Gosiu też się cieszę
Teraz możemy razem typować
Gosiu a wiesz że dziś mi się śniłaś ?
I prosiłaś mnie abym Ci podał liczby do mini.
Miałaś 3 liczby i chciałaś abym Ci dobrał jeszcze dwie do tego.
I prosiłaś mnie abym Ci podał liczby do mini.
Miałaś 3 liczby i chciałaś abym Ci dobrał jeszcze dwie do tego.
Tak będziemy typowali
Słuchaj Gosiu .
Tam w lochu przebywali różni ludzie.
Zrobili taką demolkę że musiałem to wszystko wyremontować na cacy i co mam więcej napisać
Tam w lochu przebywali różni ludzie.
Zrobili taką demolkę że musiałem to wszystko wyremontować na cacy i co mam więcej napisać
A ze snem koszmar ?
Nie jak Ty mi się śniłaś to nie mógł być koszmar
Gosiu tak i są teraz nowe meble , trzeba to było wszystko skręcić i ten generalny remont tak to było
vanmaverick zagrał(a) za 10 zł w typowaniach keno na los. nr 844543 i wygrał(a) 500 zł
Rozumiem to do potem
Walduś witaj brachu
Walduś już pisałem byłem w lochu bo trzeba było zrobić generalny remont ale wszystko i nie na raty
Teraz możemy już razem typować jak za dawnych lat
A ja się cieszę że Ty się cieszysz
Walduś jak Twoje zdrowie ?
To super.
Syna zawiozłeś do szkoły ?
Syna zawiozłeś do szkoły ?
Forsami witaj ponownie
Forsami dzięki za wszystko
Walduś
zagralem w Keno za pare zlotych i wtopa coprawda wygralem tez kilka zlotych ale potem przegralem
Angierski witaj
Angierski słyszałem że tworzysz system do buków to prawda?
Wojt witaj
Wojt masz jakieś osiągnięcia ?
Angierski a podzielisz się tym czymś ?
Seba nie mam nie gralem nawet zbyt czesto,potem wieczorem pogadamy jak cos,bo jestem w robocie
Angierski kiedyś byli ludzie którzy coś takiego stworzyli i w pewnym momencie zakłady bukmacherskie nie chciały od nich przyjmować zakładów
Wojtt ok do miłego
Angierski zależy komu go podasz
wiem, ale takich przypadkow troche bylo, z tymi co wygrywali duze kwoty czy na surebety czy inaczej
chcesz to moge Ci go zaprezentować, ale musiałbym nagrać filmik
Walduś już daję
2,4,5,7,9,10,11,15,18,22,25,30,31,32,44,45,55,56,59,62,66,69,71,74,77,78
2,4,5,7,9,10,11,15,18,22,25,30,31,32,44,45,55,56,59,62,66,69,71,74,77,78
Angierski gdzie mam nagrać ten filmik ?
A Ty musisz nagrać ok to zrób to
Wyślesz mi na @ ?
To jak chcesz
Chętnie bym zagrał Twoim sposobem
Tomi witaj
Keszmina witaj
Keszmina widziałem że trochę mnie zastąpiłaś
Keszmina nie było grzechów więc jestem
Właśnie przed chwilą padła wygrana 1 x 7/7 w Keno. Zobacz szczegóły
Keszmina też się cieszę
3 662 619. Sebastian_M 2
Arczi witaj
Tomi jak jestem to chyba tak
w skrocie jedna opcje opisze - dodajesz duzo zdarzen bardziej prawdopdoobnych z kursem 1,3 - 1,5, nawet kilka zdarzen w danym meczu np. padnie wiecej niz 0,5 bramek oraz 2 druzyny strzela gola, a on uklada cale tasiemce i wysyla np. 10 zakladow z tych zdarzen ktore spelniaja kryteria np. 50 zl na plus, oczywiscie tak uklada zaklady aby sie duzo roznily miedzy soba
Angierski pograj po 2 zł w realu i zobacz czy jest zysk
Arczi czy Ty czytasz @ ?
Keszmina ja też w MM nie gram z maszyny
tak czytam, choc ostatnio mam problemy cos z ta skrzynka, @ ale czesto ja przegladam , musze tam zrobic troche porzadku z wiadomosciami bo jest niezle zawalona chyba wiadomosciami a co pisałes coś ostatnio?
Angierki po co czekać na mistrzostwa ?
Co tydzień są ligi
Co tydzień są ligi
Arczi @
albo taki test zrobilem - program wybiera rozne zdarzenia i sprawdza pokrycie np. handicap 2-0 daje wyniki 0:1 0:2 1:2 :1:3 itd
program szuka pokrycia 100% wszystkich wynikow z takimi zdarzeniami gdzie jakby zagral nimi odozielnie to wygrał by 100%
o dziwo w danym meczu udalo mi sie wygerenowac kilka zdarzen ktore dawaly pokrycie 100% ale niestety prowizja 12 % powoduje ze pokrycie wynosi 97% wszystkich wynikow - co daje 100% pewnosc ze sie zwroci lub maly zysk gdy wyniki pokryja sie z dwoma zdarzeniami w jednym meczu
program szuka pokrycia 100% wszystkich wynikow z takimi zdarzeniami gdzie jakby zagral nimi odozielnie to wygrał by 100%
o dziwo w danym meczu udalo mi sie wygerenowac kilka zdarzen ktore dawaly pokrycie 100% ale niestety prowizja 12 % powoduje ze pokrycie wynosi 97% wszystkich wynikow - co daje 100% pewnosc ze sie zwroci lub maly zysk gdy wyniki pokryja sie z dwoma zdarzeniami w jednym meczu