Wpisy 3 661 902 – 3 662 001
30 września 2019 15:40 → 30 września 2019 19:05, 100 wpisów
PAMIĘTAJCIE!!!!! Jedyny słuszny wybór to KOALICJA OBYWATELSKA!!!
Arczibalik73 graj przez neta online nie będzie problemów z kolektura
3 661 897. dusia 2019-09-30 (15:23)
dusia witaj widziałaś tyle kasy mi przeszło kolo nosa gdybym wysłał kupon i najlepsze jest to ze niewysłałem a nigdy tych liczb niewysyłałem , tak mnie cos naszło i je skresliłem ale nie wyslałem bo niemiałem jak i gdzie a tu wszystkie wyszły
dusia witaj widziałaś tyle kasy mi przeszło kolo nosa gdybym wysłał kupon i najlepsze jest to ze niewysłałem a nigdy tych liczb niewysyłałem , tak mnie cos naszło i je skresliłem ale nie wyslałem bo niemiałem jak i gdzie a tu wszystkie wyszły
arczi mnie jak coś ciągnie to posyłam,szkoda że nie zdążyłeś wysłać ,,,,trzymam {{kciuki}jeszcze trafisz ,,
Ale TS mi zaimponował, dał wygrać 10/10 w krótkim czasie drugi raz
3 661 903. GzegozShetyna
oczywiscie pamietamy aby olać wybory po całosci w polsce niema na kogo głosować koniec napychanie kasy ludziom do kieszeni którzy nic nie robia aby spolecznosci było lepiej,
oczywiscie pamietamy aby olać wybory po całosci w polsce niema na kogo głosować koniec napychanie kasy ludziom do kieszeni którzy nic nie robia aby spolecznosci było lepiej,
A to już wszyscy : mądrzy , inteligentni i uczciwi wymarli, czy wyjechali
gosia 77 witaj nie gram przez neta, poniewaz niemam konta w banku, jak straciłem prace przez chorobe to zlikwidowałem konto bankowe i nie
moge robić zadnych przelewów bankowych, jestem tradycjonalista wole budki kolektury gdzie ide i wysyłam kupon na spokojnie zeby nienadjechał w danej chwili autobus to zapewne bym wysłał kupon dzisiaj ale niestety, nadjechał autobus i wsiadłem doi niego nastepny był za 1,5h ale w tedy bym do PUPu niezdazył,i by mnie wyrejstrowali i stracił bym ubezpieczenie bo tam jest tak jak sie niestawisz na termin to Cie wyrejstrowuja i tracisz ubezpieczenie zdrowotne odrazu
moge robić zadnych przelewów bankowych, jestem tradycjonalista wole budki kolektury gdzie ide i wysyłam kupon na spokojnie zeby nienadjechał w danej chwili autobus to zapewne bym wysłał kupon dzisiaj ale niestety, nadjechał autobus i wsiadłem doi niego nastepny był za 1,5h ale w tedy bym do PUPu niezdazył,i by mnie wyrejstrowali i stracił bym ubezpieczenie bo tam jest tak jak sie niestawisz na termin to Cie wyrejstrowuja i tracisz ubezpieczenie zdrowotne odrazu
arczibalik73, Ciebie zrozumieć , to trzeba chyba jakim profesorem być z trzema fakultetami
3 661 912. dotam nie trzewba być zadnym profesorem z fakuletami, wystarczy przeczytac pomalutku i ze zrozumieniem, i wszystko sie dowiesz wiem ze pisze z błedami ale nato niepatrze, przepraszam za błedy, widze ze wiadomosci ktore piszemy tez zostały znakowo ograniczone i niemozna pisac jak kilka tylko znaków w tekscie, tekst jest ograniczony w znakach, bo musze troszke tekstu dzielic na kilka wiadomosci a za to jezt zonk i cela
gwiazdka727 zagrał(a) za 14 zł w typowaniach keno na los. nr 844362 i wygrał(a) 754 zł
Arczibalik wiem wszystko jak pisze Dusia jeszcze teafisz swoją 10/10
dziś miałeś nosa do liczb szkoda bardzo ,że nie wyszło...
dziś miałeś nosa do liczb szkoda bardzo ,że nie wyszło...
3 661 916. Gosia__77 tak szkoda ale na wieczór nieprzepuszcze multikowi juzaraz skresle kupon i jak pojde do sklepu to zaraz pośle co by mi juz nic nieprzeszkodziło zeby wysłac tylko teraz juz zmniejsze ilosc liczb bo 2 x dzienie nie wierze w to ze złapałbym 10/10
jeden czego się tknie w złoto zamienia się inni rządzą stolicą i smród na cały kraj popłynął kupa wstydu w przenośni i dosłownie ,czyli w co zamieniają to czego się tkną ...cenzura...
nie wolno tak robic ze masz nie wyslany kupon, trzeba spalic, zapic i zapomniec
3 661 920. megamocny ja uważam ze zawsze trzeba wysyłac to co asie skresli odrazu nie myslec i nieodkladac nic na pozniej , bo wtedy los sie sprzeciwia, skresliłes to wyslij to co skresliles nigdy nienalezy odkladac nic na pozniej, bo szczescie jest chwilowe i ulotne tak jak i zycie, jestes za chwile CIE niema
Witam Arczi no to grubo miales z tym nie wyslaniem ,masakra
Ja bym szczerze juz nie gral ,chyba,?bo tak bym sie wkur..
Ja bym szczerze juz nie gral ,chyba,?bo tak bym sie wkur..
Arczi pracy jest moc....co chwile czytam oferty na fb....nie wiem do jakiego Ty biura chodzisz..
3 661 923. Forsami witaj uwaga na wieczór beda powtórki liczb z 14, mam taka nadzieje ale i tez tak przezemnie przemawia ze sie powtórza niektóre liczby
3 661 926. Forsami jesli chodzi o oferty pracy na faceboku to jest nabijanie ludzi w butelke kiedys odpowiedziałem na kilka takich ofert , napisałem do danych firm przez ten portal, i nic mi nieodpisano na priv, a miala byc odpowiedz odrazu wiec napisałem do swojego przyjaciela z dziecinstwa do niemiec, zeby sprawdzilmi kilka tycch ofert pracy, on napisał ze jest zainteresowany ta praca w poszczegolnych firmach ktore sie ogłaszaja tam i gdzie ja wysłałem o oinformacje , on zarasz szubko dostał odpowiedz i sie okazało ze to ktos dał ogloszenie ale to jest juz nieaktualne bylo to do komisjonowania towaru w magazynie, jak sie pozniejk okazało ktos napisał na tym portalu ze zdiecie osoby ktora jest na profilu i proponuje ta prace to jest zdiecie sciagniete z neta
Czy jeśli dziś o 14 losowań 1,23,3,4..na drugi 4 to za tydzień nie wylosuja żadnej z tych liczb?
emerytka 46 zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 844373 i wygrał(a) 250 zł
tak samo kiedys wyczytałem na OLX w rubryce dam prace ogłoszenie ze świdnicy gdzie napisano ze potrzebne sa osoby do pracy od juz do jakiejs tam firmy, podano ulice i nazwe firmy, wiec dlugo sioe niezastanawiałem, wsiadłem w autobus i szybko tam sie udałem na miejsce gdzie niby ta firma miała sie znajdowac, niestety na tej ulicy niema i nigdy niebylo zadnej firmy takiej i bo jest tam sad pracy, a obok areszt sledczy i sad. ktoś poprostu zrobiił sobie jaja, ciekawy jestem ile osób dało sie nabrac na ta prace, dlatego niewierze w prace podawane na portalach spolecznosciowych i takich ogłoszeniach na OLX,
niema to jak wisi gdzies ogloszenie w urzedzie pracy ze gdzies potrzebuja
do pracy lub jakis zaklad oglasza sie ze potrzebuja ludzi do pracy,ale na
rynku pracy w regionie a nie w gazecie czt na jakims portalu jesli zas
chodzi o faceboka to tam najczesciej ktos cos podaje o pracy bo chodzi mu
o tzw, odsłony i lajki na jego konto i pozyskanie jak najwiecej znajomych
na faceboku to niema nic wspolnego z praca
do pracy lub jakis zaklad oglasza sie ze potrzebuja ludzi do pracy,ale na
rynku pracy w regionie a nie w gazecie czt na jakims portalu jesli zas
chodzi o faceboka to tam najczesciej ktos cos podaje o pracy bo chodzi mu
o tzw, odsłony i lajki na jego konto i pozyskanie jak najwiecej znajomych
na faceboku to niema nic wspolnego z praca
A miałem zlukac liczby na czacie lecz nie ma szans tomik poezji czy to jeszcze czat moze nie w to kliknelem nie chcę mi się przewijac pana Tadeusza sam se znajde w mapce
3 661 938. Mewa przestan juz skomleć o Panie Tadeuszu , przewiń to co ja napisałem i nie czytaj jak Cie to nudzi szukaj nadal liczb, nie musisz czytac to co ja i do kogo pisze,poprostu omiń, to i zajmiij sie liczbami, to portal o liczbach jest nadal, ja tu niewprowadzam jakis zmian, jestes w odpowiednim miejscu, tu gdzie powinienes byc jak i kazdy znas ale wszyscy tu poruszamy rózne tematy i musisz do tego przywyknać lub poprostu ominac to co my tu piszemy
Litwo ojczyzno moja... nie no czat rozmow jest najwidoczniej gdzie indziej moze to forum poezji jednego nie chce mi się szukać czata
Mimo to podam tu moze komus sie mirdzy poezja uda znaleźć będzie cierpliwie mrczyl sie przewijajac az znajdzie a ponoc nie raz mialo być ostatni raz felietonow koniec hm 01,06,08,14,17,20,25...67,69,72,75
https://www.tvn24.pl/wroclaw,44/dolny-slask-arbuz-wyrosl-w-srodku-lasu,972527.html
Ciekawe czy teraz w pobliżu będzie plantacja arbuza
Ciekawe czy teraz w pobliżu będzie plantacja arbuza
3 661 932. Gosia__77 dziekuje za wyrozumiałość, umnie tez wieje od wczoraj w nocy jak byłem juz na siłowni to ostro wiało ale bylo cieplo moglem cwiczyc chwilowo nawet padalo , ale zaraz przeszlo i teraz nadal wieje i tak ma byc cały dzien, i chyba i w nocy, niewiem czy tak bedzie w nocyoby nie, bo muszde isc ćwiczyc aby zmniejszyc cukier
Szkoda że maksymalną ilość zakładów jaką można wysłać na jedno losowanie to 10. To całkowicie zabija możliwość gry lekko systemowej z progresją.
I taka prośba dla administratora tego portalu. Jeśli zabawa w wirtualne typowanie KENO ma w jakimś stopniu symulować prawdziwą grę to możliwość wysłania 100 zakładów jest nie na miejscu. Ewentualne podwyższenie stawki powinno być możliwe przez jej zwiększenie a nie dodanie kolejnego takiego samego zakładu. Fajnie że jest KENO online tylko szkoda że są takie limity, które akurat mi przeszkadzają w prowadzeniu gry w której bardziej wygrywam niż przegrywam.
I taka prośba dla administratora tego portalu. Jeśli zabawa w wirtualne typowanie KENO ma w jakimś stopniu symulować prawdziwą grę to możliwość wysłania 100 zakładów jest nie na miejscu. Ewentualne podwyższenie stawki powinno być możliwe przez jej zwiększenie a nie dodanie kolejnego takiego samego zakładu. Fajnie że jest KENO online tylko szkoda że są takie limity, które akurat mi przeszkadzają w prowadzeniu gry w której bardziej wygrywam niż przegrywam.
mewa mam nadzieje ze osoby bedace tu na czacie napewno znajda Twoje typy podane, dzieki za swoje przemyslone liczby które podajesz bede je tez brał pod uwageprzy typowaniu swoich liczb na wieczorne losowaniei zycze CI wysokich wygranych
odnośnie tego linku
dziwią się ,że arbus wyrósł w środku lasu być może zostały korzenie drzew w których był zasób jeszcze wody przecież tam był las
dziwią się ,że arbus wyrósł w środku lasu być może zostały korzenie drzew w których był zasób jeszcze wody przecież tam był las
mewa co do liczb które podałes w swoich typach zgadzam sie na 100% ze kilkoma liczbami mi tez one sie pojawiaja mozesz je smiało wysyłac a jest to 67,72,75,25,17,według mnie wyjda ale czy tak bedzie zobaczymy moga wyjsc jeszcze tzw. oboki innych liczb które tu podałes
3 661 951. johno witaj ja bardziej widze zamiast 41 liczbe 31 na wieczór ale kto wie moze być psikus ze strony TS i wyjdzie 41
emerytka 46 zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 844373 i wygrał(a) 250 zł
W realu też się udało.Fotka u Korna
W realu też się udało.Fotka u Korna
Dzięki.
3 661 956. emerytka 46
Niestety nie gram stawką.Poszło tylko na jedno losowanie.
Zatypowałam na MP i poszłam tylko do kiosku po lody.A to keno puściłam przy okazji.
johno
Nie.
Nie.
tomi77
I tak nie dostanę 500 +,bo nie jestem niepełnosprawna
I tak nie dostanę 500 +,bo nie jestem niepełnosprawna
tomi77
Moje liczby.
Moje liczby.
Ze 140 zł zrobiłem 200 z kawałkiem w kenoAle na 5 liczb mi coś wchodzi reszta lipa
3 661 974. tomi77 to graj tylko na 5liczb jak CI wchodzi w keno to zawsze juz cos i jest lepiej kilka razy trafić te 250zł niz nietrafic nic
3 661 944. Mewa 2019-09-30 (17:02) Santoryn
01,11,21,41 mewa te liczby do multika na dzisiaj raczej sa na nie , szybciej według mnie byłyby na mini lotka co o tym myslisz?\
01,11,21,41 mewa te liczby do multika na dzisiaj raczej sa na nie , szybciej według mnie byłyby na mini lotka co o tym myslisz?\
Nie interesuje mnie twoje zdanie ani opinia choć tego nie zrozumiesz
Sluchalem debaty w radiu chcac czy nie chcac na pytanie które brzmiało czy udalo sie wybudowac obiecane mieszkania w ramach programu rodzina czy mlodzi na swoim zamiast konkretnie nie lub ze w części to kręcenie i tak ze wszystkim nic na p
z 3 min 40 sek widac nowe losowanie nie jest zle, tylko zle ze trzeba odswiezac strone
dzis 1 dzien , kazdy gracz powinien miec gratis chociaz 1 strzal