Wpisy 3 660 723 – 3 660 822
28 września 2019 00:11 → 28 września 2019 13:19, 100 wpisów
Lepiej na Grzyby niż pakować kasę w złodziejskiego Ts karwasz
Uj przez ch się nażryć Ts nie może, chociaż by człowiek puścił za 100 tyś.to i tak będzie wydymany przez Ts.
3 660 488. Forsami u mnie w PUP gdzie ja jezdrze niema zadnych ofert pracy ,nic nikomu nie oferuja , jest głucha cisza ,dotad to ja im dostarczałem listy zakładów gdzie byłem za praca co miesiąc regularnie,oni nieroboli nic, nigdy nie odmawialem oferty pracy bo nigdy mi nic nieoferowali tyko kazali szukac samemu oni wiedza ze ja choruje i na co,m i dlatego karza mi sobie szukac pracy samemu , tu oto chodzi a ja mam im dostarczac listy zakladów gdzie byłem za pracom ,niestety taka jest prawda, nie bede ich ppodawał do sadu bo to niema najmniejszego sensu, musze sam sobie nadal szukac pracy bo mi nikt jej nie da , jakbym odmówił 3 razy to by mnie wyrejstrowali i stracił bym ubezpieczenie, ale nigdy im nieodmówiłem zadnej propozycji bo nigdy niedostałem zadnej oferty od nich gdzies do zakładu , oni twierdzą że dobrze sie poruszam po rynku pracy i ze moge sobie sam poszukać pracy, bo oni nie maja dla mnie ofert pracy,a to co piszesz że jeśli im 3 razy odmówisz to nadal obowiazuje,
forsami ja pracowałem w tym burdelu kiedys, i
wiem jak oni pracuja tam teraz ,kiedyś gdy ja tam pracowałem bylo duzo
ofert pracy dla ludzi oraz kursów, bo sam po zakonczeniu tam pracy z tego
korzystałem i kilka krotnie sie przekwalifikowaywałem, teraz tego niema
,teraz jesli chcesz zrobic sobie jakis kurs, to musisz znależć sobie
takiego pracodawce który powie ze cie przyjmie i on wystapi do urzedu
pracy z wnioskiem aby urzad zorganizował jakis tam kurs, dla niego, umnie
w mojim rejonie skonczyły sie takie zeczy jak prace interwencyjne, teraz
sie przyjmuje takie osoby które pija i które nie oplacaja mieszkań,
takich ludzi przyjmuja aby odrobili to za co nieplaca, i jak np pracuje
okolo roku to szybko zaraz zwalniaja człowieka tak zeby nieprzepracował
pełnego roku i aby niedostał zasiłu dla bezrobotnych,
wiem jak oni pracuja tam teraz ,kiedyś gdy ja tam pracowałem bylo duzo
ofert pracy dla ludzi oraz kursów, bo sam po zakonczeniu tam pracy z tego
korzystałem i kilka krotnie sie przekwalifikowaywałem, teraz tego niema
,teraz jesli chcesz zrobic sobie jakis kurs, to musisz znależć sobie
takiego pracodawce który powie ze cie przyjmie i on wystapi do urzedu
pracy z wnioskiem aby urzad zorganizował jakis tam kurs, dla niego, umnie
w mojim rejonie skonczyły sie takie zeczy jak prace interwencyjne, teraz
sie przyjmuje takie osoby które pija i które nie oplacaja mieszkań,
takich ludzi przyjmuja aby odrobili to za co nieplaca, i jak np pracuje
okolo roku to szybko zaraz zwalniaja człowieka tak zeby nieprzepracował
pełnego roku i aby niedostał zasiłu dla bezrobotnych,
spotykam takich
znajomych i oni mi mówia przepracowałem 11 miesiecy tam i tam, teraz mnie
zwolnili, nie moge isc na zasilejk bo niemam pełnego roku pracy, tak sie
robi, zeby niedać zasilku, ludzie chcacy pracować nie odmawiaja zadnych
ofert, kazdy chce złapac cokolwiek aby gdzies sie tylko załapać gdzieś,
ja juz 7 lat tam jezdże i jakos dziwne to jest ze niema dlamnie nigdy
pracy a dla innych jest.teraz jade 30 i jestem ciekawy co teraz mi
zaproponują , gdzie mnie wysla ze skierowaniem do pracy, powiem ci
szczerze ze gdybym niemiał tego tam ubezpieczebnia to i bym olał tom
instytucje z góry ,bo oni sie doniczego tam nie nadaja,
a mam takie pytanie gdy sobie znalazłes juz ta prace sam i im tam
zgłosiłes czy dostałes tzw, rekompesate za to ze sam znalazłes sobie
prace , bo słyszałem ze tak teraz jest,i ze jesli znajdziesz sobie sam
prace bez pomocy urzedu to dostajesz 80% takiej jakby kwoty z zasiłku ,od urzedu pracy
wiesz o czyums takim ?
znajomych i oni mi mówia przepracowałem 11 miesiecy tam i tam, teraz mnie
zwolnili, nie moge isc na zasilejk bo niemam pełnego roku pracy, tak sie
robi, zeby niedać zasilku, ludzie chcacy pracować nie odmawiaja zadnych
ofert, kazdy chce złapac cokolwiek aby gdzies sie tylko załapać gdzieś,
ja juz 7 lat tam jezdże i jakos dziwne to jest ze niema dlamnie nigdy
pracy a dla innych jest.teraz jade 30 i jestem ciekawy co teraz mi
zaproponują , gdzie mnie wysla ze skierowaniem do pracy, powiem ci
szczerze ze gdybym niemiał tego tam ubezpieczebnia to i bym olał tom
instytucje z góry ,bo oni sie doniczego tam nie nadaja,
a mam takie pytanie gdy sobie znalazłes juz ta prace sam i im tam
zgłosiłes czy dostałes tzw, rekompesate za to ze sam znalazłes sobie
prace , bo słyszałem ze tak teraz jest,i ze jesli znajdziesz sobie sam
prace bez pomocy urzedu to dostajesz 80% takiej jakby kwoty z zasiłku ,od urzedu pracy
wiesz o czyums takim ?
Arczi.
Wygraj w Lotto, wtedy nie będziesz musiał... pracować.
Wygraj w Lotto, wtedy nie będziesz musiał... pracować.
Lisek, który nie ucieka noże być... chory na wściekliznę.
Trzeba uważać.
Trzeba uważać.
Ten kierowca miał pecha.
--->> 4lomza.pl
Jakieś żelastwo oderwane w wypadku zabiło kierowce samochodu.
--->> 4lomza.pl
Jakieś żelastwo oderwane w wypadku zabiło kierowce samochodu.
Przerwa do rana.
3 660 497. Mewa 2019-09-27 (13:37) Santoryn
Czat nie polega na wypracowaniu do szkoły raz dwa na dodatek babole
Mewa juz CI tyle razy pisałem jak się CI coś niepodoba i tego nie ogarniasz to omiń te moja wiadomość,i nieczytaj tego, a nie tylko marudzisz wciaż ze ja to a tamto,i bedzie po sprawie
Czat nie polega na wypracowaniu do szkoły raz dwa na dodatek babole
Mewa juz CI tyle razy pisałem jak się CI coś niepodoba i tego nie ogarniasz to omiń te moja wiadomość,i nieczytaj tego, a nie tylko marudzisz wciaż ze ja to a tamto,i bedzie po sprawie
wedrowca netowy witaj wiesz dobre by było to jakby człowiek wygrał , ale ja ja chce pracowac nie to ze niechce , pracować wprost przeciwnie, ja kiedys pracowałem pozniej nagklle zachorowałem i straciłem prace, i teraz mam kłopoty z jej znalezieniem bo nigdzie niechca diabetyka który leci na tabletkach i insulinie, bo jak idziesz na rozmowe gdzies kwalifikacyjna to pierwsze pytanie pada dlaczego i z jakiego powodu pan został zwolniony z poprzedniego zakładu, powiesz ze ze zdrowotnego to odrazu CI dziekują, i przeciezesz na swiadectwie pracy sa podane okresy zwolnien chorobowych, i zaden pracodawca nie jest głupi, poprostu sie boja przyjac do pracy ludzi którzy choruja na takie choroby, i panuje tzw znieczulica wsród ludzi jeskli zas chodzi o tego liska srebrzystego to było to dziwne dlamnie ze sie niebał i tak blisko mnie sie krecił moze i był w sciekly ale niewidziałem aby miał piane na mordce ale krazył kolomnie pozniej siadał i gapił sie namnie wciaz, był na wyciagniecie reki,niepowiem ja tez sie troche obawiałem czy aby np, nie zsuci sie zaraz namnie bo kto wie co takiemu moze do głowki zaświtać dzis niebyłem na siłce lało ostro
dobranoc miłej nocy zycze
dobranoc miłej nocy zycze
3 660 536. dionicos 2019-09-27 (15:29)
dionicos ja niewiem dlaczego CIE ta moja wiadomość tak rozłosciła , ja tylko tak napisałem jak jest i podałem tam tylko taki przykład na podstawie stanowiska spawacza,ze pisza w ogloszeniach ze potzrebuja pracownika np. na takie stanowisko , i ze wiele ludzi jest takich ,którzy by chcieli pracowac tam , a ich sie odrzuca z powodu braku np,takich umiejetnosci czy kwalifikacji, i napisałem ze pracodawca mogłby kogos gdzieś wyzej przesunac a taka osobe wysłac na kurs, z tym ze musiałby sie z takkim pracownikiem dogadać ze po skończonym kursie bedzie dla tegoo pracodawcy pracował i to niemusi zaraz byc kurs za 10 000zł, mi oto chodzilo tutaj żę nikogo sie nie chce przyjac innego kto chce pracowac, ja miałem taka kiedys podobna sytuacje , poszedłem na kurs z posrednictwa pracy jeszcze kiedys obsługa komputerowa hurtowni, kas fiskalnych z obsługa magazynu i wózków widłowych, bardzo zalerzało mi na tych wózkach widłowych bo wiedziałem że ,to moze mi sie kiedyś przydać, niestety podczas mojego kursu na który chodziłem akurat 2 wózki szkoleniowe poszły do naprawy na pewien czas, i z kursu odjeto nam te wózki,a nastepnego kursu juz w danym roku na wózki widłowe nie mogłem zrobić, i tu wszystko sie zawaliło mi,co z tego ze znam obsluge kas fiskal
nych jak nie widze sie na takiej kasie w sklepie, mi głownie chodzilo o wózki widłowe a nie o jakkies tam kasy fiskalne, ale w roku mozna bylo tylko jeden kurs zrobić w roku,
dionicos ja niewiem dlaczego CIE ta moja wiadomość tak rozłosciła , ja tylko tak napisałem jak jest i podałem tam tylko taki przykład na podstawie stanowiska spawacza,ze pisza w ogloszeniach ze potzrebuja pracownika np. na takie stanowisko , i ze wiele ludzi jest takich ,którzy by chcieli pracowac tam , a ich sie odrzuca z powodu braku np,takich umiejetnosci czy kwalifikacji, i napisałem ze pracodawca mogłby kogos gdzieś wyzej przesunac a taka osobe wysłac na kurs, z tym ze musiałby sie z takkim pracownikiem dogadać ze po skończonym kursie bedzie dla tegoo pracodawcy pracował i to niemusi zaraz byc kurs za 10 000zł, mi oto chodzilo tutaj żę nikogo sie nie chce przyjac innego kto chce pracowac, ja miałem taka kiedys podobna sytuacje , poszedłem na kurs z posrednictwa pracy jeszcze kiedys obsługa komputerowa hurtowni, kas fiskalnych z obsługa magazynu i wózków widłowych, bardzo zalerzało mi na tych wózkach widłowych bo wiedziałem że ,to moze mi sie kiedyś przydać, niestety podczas mojego kursu na który chodziłem akurat 2 wózki szkoleniowe poszły do naprawy na pewien czas, i z kursu odjeto nam te wózki,a nastepnego kursu juz w danym roku na wózki widłowe nie mogłem zrobić, i tu wszystko sie zawaliło mi,co z tego ze znam obsluge kas fiskal
nych jak nie widze sie na takiej kasie w sklepie, mi głownie chodzilo o wózki widłowe a nie o jakkies tam kasy fiskalne, ale w roku mozna bylo tylko jeden kurs zrobić w roku,
jak zaś zrobiłes wiecej kursów na przestrzeni tam tych kilku lat i juz z 3 razy sie przekwalifikujesz to PUP odmawiał dalszych kursów takim osobom, a organizował kusrsy dla innych,
niestety po zadnym z tych kursów które przechodziłem z posrednictwa pracyy
niemogłem nigdy znależć pracy, jak poszedłem gdzies do jakiejs hurtownii
np, to padało pytanie a ma pan uprawnienia na wozki widłowe mowilem nie
niemam chociarz chodziłem na taki kurs, ale niestety wtedy akurat im sie
wozki popsóly wiec taski pracodawca piwiedział mi no to szkoda ,ale
niemoge pana przyjac bo ja potrzeboje kogos z uprawnieniami na wózek,i mi
bylo przykro tez tego powodu gdy odchodziłem z kwitkiem, ale rozumiałem
to ze gosc chce kogoś juz z kwalifikacjami na ten wózek,ale jakby mu
zalezało na pracowniku z drugiej strony to by go wysłał na taki kurs, ale
tak to jest jak ktos chciałby zaraz takich pracownikow zeby mial wszystkie
uprawnienia i na wszystko włacznie z obsługa rakiet kosmicznych
niestety po zadnym z tych kursów które przechodziłem z posrednictwa pracyy
niemogłem nigdy znależć pracy, jak poszedłem gdzies do jakiejs hurtownii
np, to padało pytanie a ma pan uprawnienia na wozki widłowe mowilem nie
niemam chociarz chodziłem na taki kurs, ale niestety wtedy akurat im sie
wozki popsóly wiec taski pracodawca piwiedział mi no to szkoda ,ale
niemoge pana przyjac bo ja potrzeboje kogos z uprawnieniami na wózek,i mi
bylo przykro tez tego powodu gdy odchodziłem z kwitkiem, ale rozumiałem
to ze gosc chce kogoś juz z kwalifikacjami na ten wózek,ale jakby mu
zalezało na pracowniku z drugiej strony to by go wysłał na taki kurs, ale
tak to jest jak ktos chciałby zaraz takich pracownikow zeby mial wszystkie
uprawnienia i na wszystko włacznie z obsługa rakiet kosmicznych
Znowu tomik poezji co to jest dawaj pana Tadeusza dla doroslych lub normalnego
56,59,66__8,14,64__7,36,41__
22,35,38__50,57,66__39,47,66__
47,48,49__53,64,74__7,25,39__
37,40,76__34,37,64__33,51,59
22,35,38__50,57,66__39,47,66__
47,48,49__53,64,74__7,25,39__
37,40,76__34,37,64__33,51,59
https://sphoto.nasza-klasa.pl/22308226/1309/main/ec83f43378.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Uwagaoodaje liczby do multi
1,2,5,8,9,14,15,16,25,35,64,65,66,71,72,75,78,79,80
1,2,5,8,9,14,15,16,25,35,64,65,66,71,72,75,78,79,80
W lotto ciag dalszy kumulacji przewidywana pula na wtorek moze wyniesc 7mln.
Minęło tyle czasu a ja nie znam szaf ego nowego ministrano Błaszczak ale to stary wyga
tomi77: wydasz 1000 zł i wygrasz max 500 zł. Tak mówi teoria przynajmniej
Pasko postawie wirtualnie 250 kenow.. 1 losowanieda radę to zrobić?
Emerycinie dostaniecie 13 emerytury... Za to ceny pójdą w gorea najbiedniejsi zapraszam pod blokiwidziałem jak dobra żywność ludzie zabierają do domowsmutne i prawdziwe bo matki dostały 500 na każde dziecko... Dzieci dostały chleb do szkolyale też kieszonkowe... Na chipsy zamiast chleba
Rozdawnictwo to nie droga do rozwoju... Lepsza bybaly kwota wolna od podatkunie pracujesz nie dostajesz
Coz msciwy karzel robi z ludzi niczym kim w korei pl coz się mozna spodziewać po starym kawalerze
Mam nadzieję tylko ze dzis na meczu nie pojawi się nikt z tych paprokow bo sama obecnosc to pech i nici z brazu mam nadzieje ze rzadowym nasi nie lecieli
Jasne nawciskali głupot do głowy po takie lub podobne zasiłki są w całej Europie nawet na Białorusi jest to kwota około 400 złotych
Rozdawac czyjes brac czyjeś to je to pewnie w czajce tez grzebali i popsuli jak wsio
Mściwy to jest Grzesio i jego towarzystwo cala Polskę g... zlali nieudacznicy
Tak tak bajki my a nie nam ps oni wszyscy jak by z 1 wora od lat ci sami nie wazne kto tylko flagi zmieniają
Akurat w takiej robie nie to co polska i nie przez polaka rzadzaca to najważniejsze
To trochę żałosne... Wcale nie ode... Niech się sami wybierają i zabijaja
Niemieckie samochody syf co rdzewieje... Francuskie może miękkie niczym gówno po rozwolnieniuale nie rdzewieja
Ciekawostka... Mazda kadra 6 2,2 Bena 2014 znajomy ma i już rdza się pojawiadał 660 tys z kawalkiem
Zwija na garaz... Muszę wyczyścić nastoletnie lwa.. Co nie rdzewiejejest spartanski ale audio gra, samochód ładnie grzeje i... Jak kupie innytego chyba zostawię...
Cześć F1 dzisiaj.
ignakor zagrał(a) za 6 zł w typowaniach keno na los. nr 843759 i wygrał(a) 300 zł
Ale tnie to F1 u mnie.
Kupcie zdrapki wygracie samochód.
46 wygranych już jest.
A kiedy ja wygram ? Muszę wziąć zdrapkę.
Francja 2.04 - Polska 1.78
Serbia 1.51 - Słowenia 2.56
Serbia 1.51 - Słowenia 2.56
1-3
1-3
1-3
krzysztof c stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
golanonim zagrał(a) za 10 zł w typowaniach keno na los. nr 843776 i wygrał(a) 1250 zł
gwiazdka727 zagrał(a) za 10 zł w typowaniach keno na los. nr 843793 i wygrał(a) 502 zł
Te popaprańcy z platformy obywatelskiej nawet dobrego spotu nie potrafią zrobić,teraz cała Polska się z nich śmieje
W Polsce było tak Ciężko znaleść biedną rodzine ze musieli wynająć aktorów aby takich zagrali
W Polsce było tak Ciężko znaleść biedną rodzine ze musieli wynająć aktorów aby takich zagrali
Cisza to przerwa.
W sumie ja bym się nie kapnol ni mom tvna ba ni mam pudelka zwanego telewizor
Właśnie śledzę na bierząco relacje z konwencji platformy
Żałosna jest ta Kidawa Blonska ,obiecuje złote gory ,a przez 8 lat jak byli u władzy to mogli to zrobić a nie zrobili
Żałosna jest ta Kidawa Blonska ,obiecuje złote gory ,a przez 8 lat jak byli u władzy to mogli to zrobić a nie zrobili
jacun nie mieszaj polityki z ekonomią , jakbi pis rządził w czasach po to dziś bylibyśmy 2 Ukrainą
Kaczyńskiemu zarzucają ograniczenie demokracji a to za czasów platformy obyw do redakcji wprostu wysyłali CBA
I Redaktorowi Latkowskiemu chcieli wyrwać laptopa
Oczywiście wszystko w ramach demokracji
I Redaktorowi Latkowskiemu chcieli wyrwać laptopa
Oczywiście wszystko w ramach demokracji
Ja wcale nie głosuje bo po cowchodzą czubki z pierwszych miejsc a reszta to odpady chyba że znana twarz