Wpisy 3 660 523 – 3 660 622
27 września 2019 14:28 → 27 września 2019 20:09, 100 wpisów
Ładne losowanie ppWidzew - legła warsuwfcka resovia Rzeszów - lech Poznań np
Tak czytam z ciekawością wpisy arcziego i tak sobie myślę że jak tak dalej pójdzie będzie w księdze ginesa 50 lat bez pracy
Ale mam też dobra wiadomość dla arcziego emerytura będzie jak osiągnie wiek emerytalny
Są prace interwencyjne koszenie trawy czy inne chyba mieszkasz w jakieś krainie zapomnianej przez państwo
Arczi,tyle Ci pisałem o słowniku google, a ty i tak swoją pisownię tworzysz. Interpuncja przy zdaniach złożonych to rzecz podstawowa. Czytam twoje wpisy i gubię się co naprawdę jest twoim wywodem.
Ale z drugiej strony takie prace raczej nie przyjmujesz mierzysz wysoko tu różne nie domogi to nie i tak czas leci dobrze ci Arczi życzę nie zrozum mnie źle
A po drugie , nie zdajesz sobie sprawy ile kosztują takie kursy dla pracodawcy. Po trzecie pracodawca nie jest pewien,że po tygodniu takiego kursu gdzie na dzień dobry zainwestował w w ciebie 10000 pln ty od razu staniesz na wysokości zadania i wykonasz to w 1 gat. Musi zainwestować w opiekuna, który się będzie martwił o jakość twojego wyczynu po szkoleniu. Nie obniżając mu płacy.
Arczi mam pomysła Podaj urząd pracy do sądu chyba że nie możesz bo odmawiałeś
Z tego co pamiętam to trzy razy można odmówić i bęc wypadasz z urzędu pracy
Chyba że ty masz lepszy sposób przyjmujesz a pracodawcy mówisz że się nie nadajesz
jeśli uważacie,że strona multipasko jest- naj,naj,naj to czasem kliknijcie w reklamy dla admina. Utrzymanie domeny i jej udoskonalanie to kosztuje.
Sebastian_M zagrał(a) za 6 zł w typowaniach keno na los. nr 843585 i wygrał(a) 316 zł
Środa i piątek... Zmiana od pazdzierza
Na 5
Na 7 na 9 z maszyny 2 losowania
Na 5
Na 7 na 9 z maszyny 2 losowania
Pozdrawiam znajoma Basie
Jej uśmiech przysłanie 1/2 a Jej piersi kolysza się lekko na wietrze przy dobrejo resztę nie pytajcie nawetmała kokietka
Jej uśmiech przysłanie 1/2 a Jej piersi kolysza się lekko na wietrze przy dobrejo resztę nie pytajcie nawetmała kokietka
56,59,66__8,14,64__7,36,41__
22,35,38__50,57,66__39,47,66__
47,48,49__53,64,74__7,25,39__
37,40,76__34,37,64__33,51,59
22,35,38__50,57,66__39,47,66__
47,48,49__53,64,74__7,25,39__
37,40,76__34,37,64__33,51,59
Moje mini z chybika na dzis
11,12,13,14,15
Serio serio nie do smiechu
11,12,13,14,15
Serio serio nie do smiechu
Zginął instruktor a 44 letnia kursantka ciężko ranna w zderzeńu z samochodem ciężarowym
Ciacho co ty piszesz ...przykre...
Ciacho można wiedzieć nick? [^]
Ciacho można wiedzieć nick? [^]
3 660 559. Gosia__77 2019-09-27 (17:51) ts-mnie lubi
Spróbuj jeszcze to do multi dać
Gosia
Spróbuj jeszcze to do multi dać
Gosia
się pomyliłem 1x10 1x5 typowane i 1x7 trafił oraz typowane 1xmini
Eh bym się napil jeszcze browarcja tak szybko weszlo te plyne zloto lecz o 5h autem jade
I tak nie idzie nic trafić to taki mały bilecik po marzenia jest Lotto jest zabawa
Forsami się bys zdziwil jak by w lotto z plusem lub lotto 5/6 lub 6/6 wpadło
23,28,36,39,42,45,47,48 lub 36,40,41,44,45,48,49 jak bym gral forsami w lotto te bym jutro liczby bral pod uwagę
Mewa chcę się kiedyś tak zdziwić wszystko jest możliwe póki kulki w grze a bramki są dwie....jak to mawiał Kazimierz Górski
Cześć pisałem wam, że wygrałem z F1 80.13 zł, ale wprowadziłem was w błąd. Dałem na błędy niestety dostałem 2.36 zł, ale 4 błędy na 10.
Wkurzyłem się.
FIFA 20 szał dzisiaj.
witam wszystkich kto dzisiaj wygrał konkretną kaskę haha realu :d
feher zagrał(a) za 2 zł w typowaniach keno na los. nr 843631 i wygrał(a) 250 zł
Mewa... Dziś brat ma imieniny... Pojechałem na Bollsieale dziś nic nie pijemy
Kubica dostał nowy silnik
I po jeździł troche
I był gorszy od Rusella
I po jeździł troche
I był gorszy od Rusella
Www.lubin.pl pobily się 2 nastolatki jest fikmik jedna na drugiej siedzi trzyma za wlosy i okładka pięścią tlum kolegów kolezanek kręci filmik
Nie pisza czy wcześniej mialy coś na pienku lecz tylko ze 1 popchnela druga na schodach i się umowily na ustawke
Napieprzaly się dwie nastolatki... Młodzi patrzeli i nagrywaliwszedłem do akcji... i je rozdzielilemi po zabawie
Ja nie czekam... wszędzie jest taki smród... U mnie zamiast w ping ponga grać przy szkolechleja, pala, cpaja... I zajmują stoly
Nic nie będzie z tej co bila patologia ona chciała js ja zabić pewnie do tej pory nie rozumie o co ho wg niej tamtej sie nalezalo i jest zła ze je rozdzielono masakra zezwierzecenie
Nie którzy twierdzą ze to wina 500 plus wychowania bezstresowe g prawda kiedyś w latach 90 bylo to samo z tym ze nie bylo smartfonow czy telefonu by nagrac ile mogłem miec 16 lat byl to rok 92 dwie dziewczyny pachami na dysce sie laly jednej tak oko napuchlo ze nie nlbylo nic widać a gapiów pełno człek mlody durny
Znieczulica totalna... za PRL u tego nie było...
Bida ale spokój i bardziej się ludzie szanowalitera mój pies z kotem lepiej się zgodzi
Bida ale spokój i bardziej się ludzie szanowalitera mój pies z kotem lepiej się zgodzi
Mewa raz dostałem od nauczycielki lata 90 siate trafiłem ja w okular ze z splówki
za prl to milicja panie pala lala i byl pozadek a dzis boja sie nawet w powietrze strzelic jak drbil na nich idzie z maczeta jak zabija lub rania co muszą się tłumaczyć chore
Mnie raz za ucho wyciagnela z klasy bo slowem do kogos na lekcji się odezwalem ojciec malo co jej nie wlal
Raz kolego dostał dziennikiem w głowę dziennik się rozlecial. ..A dostał za to ze się opil
Moja klasa byla wzorem dla innych wiesz teatrzyki wiekrzosc czerwony pach nie ten na 4 literach wygrane w konkursach np muzycznych polonistka itp raz zesmy truposza akwarium 2 stoly rozwalili czar prysl
Raz pani do bułki dałem mała żabę nikt się nie dowiedział ze to ja
Eno dzisiaj piatunio piatus ejacek 03,09 / 34,45,49,23,27,15,18 ciekawe co mi wyjdzie na sucho na szybko
Żaba była rozjechana przez auto
A w średniej o ile byles za kota dostałeś od starszyzny na dzisiejsze 2 zl i miałeś kupić hamburgera cole i resztę przynieść
Mysmy w technikum dyrektorowi jego ulubionego trabanta przeniesli pare metrów dalej
Idąc do szkoly znalazłem zabke
Raz pani od biologii spytała się jednego zkad się biorą dzieci. ..a on nato bocian przynosi
Ten koleś musiał się żenić przymusowo 1 klasie w liceum
Ale on po takim czasie ma już odchowane a jo nic