Wpisy 3 660 331 – 3 660 430
27 września 2019 08:34 → 27 września 2019 09:26, 100 wpisów
Sebastian dalej w ciemnej celi
Seks
kedzior13 no oczywiście że tak hobby ale ja za takie hobby dziękuję chyba że by było za darmo hahah
KoszmIR ty miesikasz w Pekistanie
odnośnie wygranych mam znajomego kiedys prowadził sklepik i lotto . 2 lata temu przyszedł klient od paru lat nie widziany , kupił 1 zakład , dał 100 zł i powiedział bez reszty . Parę lat temu trafił 6 w lotto nie wiadomo ile. Przez rok zył jakby nic się nie zdarzyło , tylko zona wiedziała . Po roku kupił wieksze mieszkanie w wiekszym miescie zmienił auto na 3 letnie ( miał 15 letnie ) zainwestował w dobre studia dzieci ...... to jest własnie normalnośc
Znam dwóch co trafili w mini lotto jeden miał totalnego pecha rok 2015 chyba 31 lub 30 stycznia nie pamiętam trafił w mini 5/5 wygrana około 18700 minus podatek
Waldek ty masz małego
Waldek zabierasz się do tego jak pies do jeża
Waldek chcesz wygrać czy nie
Cześć KO kombinuje z 500+.
Kubica podczas przedsezonowych testów w Walencji, gdzie uzyskał najlepszy rezultat
duszka zagrał(a) za 6 zł w typowaniach keno na los. nr 843472 i wygrał(a) 1750 zł
Kubica podczas przedsezonowych testów w Walencji, gdzie uzyskał najlepszy rezultat
Dionicos
Mamy komisarza.
Hej Zbyszek. trafienie zbigniew g 5/7 -gratki ,szkoda ,że na sucho
Kiedyś zrobią film o Kubicy.
A przed chwilą obok domu szedł przemarsz ze szkoły w obronie klimatu.
wioska
A co czym mamy palić ?
Ograniczać trzeba i wprowadzać alternatywne źródła energii.
Ja proponuje Ścieki w Warszawie.
A gdzie Sebastian M ?
Konstytucja łamią prawa człowieka
Niedługo będzie Grecja
Kraj do ruiny doprowadzą .
Niedługo będzie Grecja
Kraj do ruiny doprowadzą .
arturze123 nie znasz się.
Szukam pracy.
Hej doszliśmy do wniosku ze gdyby polscy siatkarze do lubljany chociażby rowerami jechali by z tak dobrze grajaca Słowenia wygrali a tak pi(o)słano po nich rzadowy samolot i katastrofa była bo jak wiadomo czego oni o ich metor duchowy się nie dotkna to popsuja
Krzysztof c ty od 10 lat szukasz tak jak kobiety albo jestes taki lub z siebie robisz od rodziców wyjedź a skoro lubisz będziesz sam