Wpisy 3 660 131 – 3 660 230
26 września 2019 21:55 → 26 września 2019 23:55, 100 wpisów
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Myvicory... Dobredobrze ze przez telefon seksu nie chciał uprawiac
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 317 410,50 zł
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Kumulacja Lotto: 5 000 000 zł
Szkoda !!! Ale co jedziemy dalej !!!
z Włochami w sobotę TYŁY, dostaną baty
włosi jutro już będą na tej sali i w sobotę już 2 mecz na tej sali
włosi jutro już będą na tej sali i w sobotę już 2 mecz na tej sali
Jacy Włosi ?
emeryt trochę wiary , pozbierają się i bedzie OK
dziś słabszy dzień , praktycznie nie było druzyny
dziś słabszy dzień , praktycznie nie było druzyny
Jacyś dziwni byli.
Będzie brąz czy a może 4 ?
Mało zmian. Nie wiem już sam. Leon słabo.
Ale brawa za walkę. U nas by wygrali.
przecież cały czas bronili się
nie podjęli w ogóle walki
jeśli łatwy serw
to tak jakby koń dawał woźnicy bat, aby go lał
od silnego serwu zaczyna się gra na punkt
nie podjęli w ogóle walki
jeśli łatwy serw
to tak jakby koń dawał woźnicy bat, aby go lał
od silnego serwu zaczyna się gra na punkt
A czemu Kochanowski tak mało grał ?
No tak serwis kiepski.
Marian303 nie ładnie.
Bana ?
No na pewno nie ja.
Chyba ty do Peweksu.
Brąz najlepszy na
Cmentarzutylko niech literek nie zabierają łobuzy
Cmentarzutylko niech literek nie zabierają łobuzy
4.40 dla Słowenii.
Miałem jutro grać Ale słaby zwrot z Multi więc tylko po Multi sięgnę
Co chwile po dwie liczby razem. A czemu takich rzeczy nie bylo w poprzednim roku?
halapek - koszt gry: 100,00 zł, wygrana: 130 028 zł szkoda tylko że typowanie 2014 rok
Czemu przegraliśmy ?
Cicho trener.
Bo słaby atak, dużo kontr nie wykorzystanych, słaby serwis.
W IO będzie złoto !!!
Ja jak trener. Ale oszukiwali też.
Marian303 uspokój się chłopie, bo ja gram u bukmachera.
Zdjęcie zmienione.
swoje
Czasem mama da.
A ty co umiesz grać ?
Gdy Mateusz wysłał samolot po siatkarzy , wiedziałem, że przegramy.Juz kiedyś pewna pani kibicowała piłkarzom i pewien pan siedział na trybunach.Zle się to skończyło.Jak można emitować program w TVP z osobnikiem płci męskiej, który ubliża kobiecie? Jak ten osobnik może żyć bez mózgu???
witam wszystkich ponownie sle jaja własnie wróxciłem z siłowni pod chmurka ale miałem kolege na siłowni, odwiedził mnie kolega z lasu kiasek chytrusek koloru szarego nie rudego tylko szarego, chodził kolomnie kolo urzadzeń pozniej usiadł i patrzył namnie jak ćwicze, był na wysiegniecie reki, zdziwiło mnie to ze tak kolomnie chodził obserwował mnie jak ćwicze na urzadzeniach, był na wyciagniecie reki, cały czas obserwował mnie zdziwiło mnie ze sie niebał wogole mnie , juz kilka razy tam widziałem lisy ale rude przychodza i małe m on sie na mnie tak patrzy wkoncu mówie co przyszedłes pocwiczyc to wskakuj na urzadzenia i bedziemy ćwiczyc razemale on usiadł sobie i tak glowe przekrecił w prawo pozniej wlewo tak jak pies mnieraz robi podszedł blizej i dalej patrzy namnie , wkoncu mówie do niego idz lisku do domu do swojej rodzinki nagle wstał i poszedł kite podniusł do góry poszedł kawałek za drzewo tam stanoł i dalej patrzy na mnie, wkoncu mówie do niego i tak cie widze za drzewem mykaj do lasu, do dzieciaków wiec on tak jask pies poszedł w strone boiska orlika i poleciał w strone szkoly posłuxchał i poszedł , podejrzewam ze wyszedł na polowaniea tu zobaczył taka duza zwierzyne i dał sobie spokój, biedak chyba jedzenia szukał ale chodzil kolomnie biegał i siadał i patrzył jak cwicze jak wskoczyłem na orbitreka to on podszedł domnie i usiadł i patrzył był na wysiegniecie rekiwyciagnełem z kieszeni aparat telefoniczny wlaczyłem lampe i mysle cykne mu fotke ale gdy powiedziałem aby poszedł do domu to sie zabrał i poleciał w strone pól a ja wrócilem do domu, kiedys jak chodziłem z jedna panienka i wracałemm odniej to dosc czesto towarzyszyły mi lisy całymi rodzinami jak ja szedłem to oni po drugiej strony chodnika tez szły jak sie zatrzymałem to onje tez sie zatrzymywałyi patrzyły namnie jak ruszyłem to one terz ruszyły odprowadziły mnie pod moost i po schodach poszły kolo mostu do góry , dziwilo mnie to ze tak zapuszaczaja sie w miasto i ze sie nieboja, i tak było kilka razy a mojapanienka mieszkał kolo lasu, ja nigdy unas niewidziałem lisów w naszym lesie a tu teraz przychodza na boisko i na siłownie pod chmurka
Ale bym wygrał stawiałem, że Torino wygra, a bym dał 100 zł.
Arczibalik73, zaraz zamieszcze foto trzech negatywnych polskich bohaterów
3 660 214. Marian303 2019-09-26 (23:31)
witaj
witaj
Arczi powiedz coś krzysiowi bo ja nie mam sił. Muszę rano wstać do pracy
to z tym lisem to tak wygladało jakby to był mój anioł stróz siedział i patrzył namnie, chodził w kolo a najsmieszniejsze jest to ze zawsze jak zaczynam ćwiczyc t zmawiam zawsze modlitwe do anioła stróza i tu koncze modlitwe a nagle kołomnie pojawia sie lisek tak jakby m go wzywał czy to niedziwne jest
Szkoda, nie mam tej fotki.Jutro ja zamieszcze.Juz jest w prokuraturze.Szkoda nerwów na noc.
Francja czy Serbia dla nas ?
Artur, jutro podam pewne dwie historie z psami, które przyniosły szczęście właścicielom.
3 660 221. Ciacho o jakich negatywnych bohaterach piszesz i poco w to mieszasz prokurature no szczescia mi ten lisek nieprzyniusł ale towarzyszył mi na silowni siedział kołomnie i obserwował jak ćwicze
Artur, nie zamieszcze tej fotki, mimo, że ja posiadam.Wejdz na fakt.pl i zobacz jak polscy myśliwi mordują ciężarne lisice i matki z małymi lisiatkami.Nie można być obojętnym wobec morderców zwierząt.