Wpisy 3 659 541 – 3 659 640
25 września 2019 16:47 → 25 września 2019 20:35, 100 wpisów
Myślałem by stawka 2 zagrać we wpiatek Ale przejade normalnie do piątkuby nie wpaść w kacza dupe i wtopic
Mam pytanie
Jak grać lepiej w keno zakładając że mam np. 40 zl
to puścić 1 zakład na 20 losowan
czy
4 zakłady różne na 5 losowań
Kto podpowie lub wie
Jak grać lepiej w keno zakładając że mam np. 40 zl
to puścić 1 zakład na 20 losowan
czy
4 zakłady różne na 5 losowań
Kto podpowie lub wie
191979 jak masz gotowe zestawy to graj, tak wyslij najpierw na 10 losowan 4 zaklady potem wybierz najlepsze ktore sie trafiaja i zagraj na kolejne 10 nimi
ja też gram ale oprócz gry w TS po raz pierwszy za inwestowałem w ludzi co się pchają do sejmu banery ubrania jak się dostaną do sejmu moja firma będzie miała większe wsparcie jeśli wejdą
wszędzie jest gra i liczenie na szczęście a czy się wygra będzie weryfikacja
Nie warto samemu kreślic chyba ze grasz kilkanaście zakładów na losowaniemogę nie stać więc biorę na 7 i 9 Multi z maszyny i na 2 losowania jak już mnie się zachce grać
tylko z maszyny szkoda męczyć reki i palców w skreślaniu po co na co, nie raz już widziałem wygrane z maszyny
Stargard 1-0 Wisła
Polska w elicie zostaje.
Szkoda że nie ma statystyk chyba że są ile padało wygranych z samodzielnego skreślenia ile z maszyny
w sumie skreślałem swoje ale od pewnego czasu już tylko z maszyny i porównałem mówię o sobie że jest podobnie nawet z maszyny lekko lepiej
przy tylu kombinacjach nie ma sensu się trzymać swoich liczb większe prawdopodobieństwo wygrać coś dużego zmieniając liczby
https://www.youtube.com/watch?v=vgHdthZv9-0 Pamiętacie pewnie.
3-0
Kto ten tego
Za żyj wiagrę i jeszcze dziś bedziesz miał dużego
dusia
Gdzie byłaś zbierać grzyby ?
Gdzie byłaś zbierać grzyby ?
ja nie zbierałam,mój był na KOTACH ...JESZCZE MARYNUJE BO TAKIE MALUTKE nazbierał ,,
Emi
Emi
Miałam nie marynować ,ale takie fajne że szkoda było na suszenie je dać ..w sobote jeszcze jedzie z synem,bo wczoraj był z moim bratem....
Ja zazwyczaj jadę do Tworogu,Brynku.
W sobotę to już będzie dużo ludzi.Najlepiej chyba w czwartek.
Z Tworogu do Kr.Mlyna już niedaleko.
był w sobotę to nazbierał 7kg wczoraj tak samo, tylko go nogi bolały bo dużo się schylał po te małe i po mału przybywało w koszu...
Keno miałem 126 zł puściłem za wszystko na 5 liczb ale na kilka zakładów kilka losowań i 300 złna grę wirtualna mam
dusia
Wygrane tylko wirtualne w keno
Wygrane tylko wirtualne w keno
Dzisiaj kupiłem zamiast dwóch zakładów lotto, sześć, bo się pomyliła.W każdym powtórki po 2 liczby: 35 , 3, 17, 18.Na 100 % nie wejdą.
Grzyby jedzą samobójcy.To trutka.Najwiekszy urodzaj był po Czernobylu.Kapusta i marchew tez.zTam jest cała tablica Mendelejewa.
3 659 613. Ciacho 2019-09-25 (19:23)
.
A w której żywności nie ma?
.
A w której żywności nie ma?
w bananach
Właśnie czytalem na Interi jak to byla prowadzona zbiorka kasy dla Sebastiana tego co niby uderzyl swoim autem w auto panny b. Szydlo a ho o to ze jakies 8 tys ludzi sie zlozylo na kieszonkowe dla zony prowadzacego zbiórkę raptem 150 tys oj tam oj tam
tak się zdobywa kaskę a nie wydaje na TS a wygranej jak nie widać tak nie widać a całej wieczności nie mamy by czekać
Na dodatek nic mu nie zrobia bo jest jakiś zapis w regulaminie ze kasa ze zbiorów należy do prowadzacego zbiorke a to pod wyłudzenia nie podlega dla mnie tak dla sadu nie
Moze ja tak coś zorganizuje zbiórke na coś juz nie bede pisał co mam na mysli od po 20zl zawsze paczka fajek mniej
mewa on pracuje umnie w kolekturze
a kto tak nie robi tylko nie liczni coś daja na chorych nie powiem ale dla siebie też żyją z tego nawet tak szlachetna WOśp przynnawała sobie kaskę Jako Prezes żona
Powaga dorabia tam czasami sprzedaje już długo
ja wolę osobiście komuś dać po co mi pośredników kaska nie idzie w 100 % dla potrzebującego ludzie serca dają a muzyka i wykonawcy nie grali za darmo ale samorządy im płaciły zamiast dać chorym machina i tyle
sherlokmarysia zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 843110 i wygrał(a) 254 zł
prosta sprawa konto potrzebującego i tyle po co tworzyć pośredników co trzymają kaskę i łaskę robią jak to dają
Aż strach się witać. Osobnik z 3 rękami.
Ufo czy inne cudo.
Ufo czy inne cudo.
RT1 zrób 6 wpisów
berlingo zagrał(a) za 10 zł w typowaniach keno na los. nr 843123 i wygrał(a) 500 zł
Europejska Loteria Euro Miliony:
190 000 000 euro --->> około 832 000 000 zł.
Tal wygląda porządna kumulacja.
190 000 000 euro --->> około 832 000 000 zł.
Tal wygląda porządna kumulacja.