Wpisy 3 658 583 – 3 658 682
23 września 2019 17:02 → 23 września 2019 21:31, 100 wpisów
A jak real Madrid bo nie lukalem dawałem remis zdaje się lub ich porazke
A gdzie Sebastian M ?
1-0 do przodu !!!
Uuu dupa boli.
Barcelona 8
A nie będę się zniżał do twojego poziomu.
W odosobnieniu na wieki tak jak jego wydumane postacie ktore stworzyl w swym schizofrenicznym umysle pod roznymi żeńskimi meskimi nickami
Musialbys pierw wyzej byc by się znizyc ze swoim bo do mnie uuu wysoko
Dobra na zgodę ? Ile masz lat ?
Robert Kubica da sobie radę , a co niektórzy dalej będą marchewkę obgryzać. Samo życie
Kruk, krukowi oka nie wy kole, widziałem to w Gdyni, jak światek szybkich samochodów jest mocno powiązany. Jest twarzą Orlenu i jakby co , jakaś fucha się znajdzie.
kriss666 zagrał(a) za 6 zł w typowaniach keno na los. nr 842554 i wygrał(a) 300 zł
DEXTER79 zagrał(a) za 6 zł w typowaniach keno na los. nr 842554 i wygrał(a) 310 zł
Cisza to idę
https://www.youtube.com/watch?v=eLCKoSWfKA0
"The WORLD of MUSIC - Band Odessa"
cos piknego moze na chwile odlozyli by co nie ktorzy nie snaski co do wschodnich sasiadow w listopadzie jade na widowisko operowe jezioro labedzie w wykonaniu ukraincow
"The WORLD of MUSIC - Band Odessa"
cos piknego moze na chwile odlozyli by co nie ktorzy nie snaski co do wschodnich sasiadow w listopadzie jade na widowisko operowe jezioro labedzie w wykonaniu ukraincow
Wyznaczyłem sobie zasadę ze jak nic nie trafię opuszczam kolejne losowanie w którym miałem brać udział
szorkop zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 842573 i wygrał(a) 252 zł
Ja tez w multi raczej na chybil gram ostatnimi czasy,ale keno zawsze swoje liczby wysylam no prawie ,bo na chybil tez gram
Trzeba sprawdzić na ile liczb cokolwiek wchodzi z maszynyu mnie na 5 i 10 odpada
Co jest grane mam jeszcze 98 wpisów
Na dziś 10 w mini
Polska - Niemcy 3:0
E... Jak Ja facet zostawi... to Ja wezmę razem z dzieckiema co tam... Jaro nie ma to ja będę mial
RT1 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
No i dobrze.
Żartowałem.
W Białymstoku będzie... mróz w nocy.
Teraz tylko: +4.
Wrocław: +17.
Teraz tylko: +4.
Wrocław: +17.
Forsami.
Szpiegów 90.
Raz było... 2 700.
Raz było... 2 700.
Ciepło jest lepsze od... zimna.
Dawać losowanie. Za komuny w radiu o godz. 20:10 podawali wyniki losowania.
Niemcy losują o godz. 18:25.
Przerwa do jutra.
Niech losuja o 2 rano
Myślałem że Niemcy powalczajak na wojniea tu masz... Czarny Leon rzadzi
Seba V rozdupcyl ich w singaporze i tego eklerka klasa ziomek
Zb
Osa punkty
Zb
dzis Wiktor 6 'moj syn' zaczyna 17 lat urodziny, wszystkiego naj 80, multi to wiedzial
6,17,80
6,17,80
Osa gdzie masz sebka
Zb u sasiadki
Myślę że tabelki do kosza mogę dać.. I tak nie kresle a typowania mi obojetneważne by jakieś odpady wpadły z maszyny... A może kiedyś 7/7
Idę spać jutro 1 ZM rano sprawdzę jak mi poszło w mini