Wpisy 3 657 757 – 3 657 856
21 września 2019 14:25 → 21 września 2019 19:19, 100 wpisów
jak wyniki sondażów mają być inne, jak biorą w nich udział 1000 członków sekty krzywostego i mysikrólika ???
Cyztam dziś że będa dawać 500+ dla przedsiębiorcw ... to kto jeszcze nie dostał ..... ludzie , zwierzęta tak , a zapomnieli o ptakach , na każdego ptaka 500+ dostaną ale tylko faceci
Gosia dorzucił bym do Twojego zestawu 71 lub 72 i jest z czego wybierać
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 842 000
Są juz dawno szukaj aż znajdziesz
Emeryt uszyles juz teczowa flage? Masz gotowe transparenty kodu,na demonstracje po wygranych wyborach przez pis?
tylko nie takie ze mozna stracic 1500 ok
20 losowan na parce wytrzymam gorzej jak nie starczy
20 losowan na parce wytrzymam gorzej jak nie starczy
mysikrólik powiedział dziś o kobiecie wysokiej kultury
piękna pani z wilkiem na plecach
tak może powiedzieć tylko mały człowieczek zakompleksiony obrzucający błotem na prawo i lewo bez kultury jak on
piękna pani z wilkiem na plecach
tak może powiedzieć tylko mały człowieczek zakompleksiony obrzucający błotem na prawo i lewo bez kultury jak on
Kupujesz za 2 zl 2 liczby jak trafisz masz 14 w multi 16
Jak nie padnie znowu kupujesz 2 liczby stawka 200 jak znowu nie trafisz kupujesz stawka 1000 jak znowu nie trafisz kupujesz stawka 10 000 i wkońcu trafisz
Jak nie padnie znowu kupujesz 2 liczby stawka 200 jak znowu nie trafisz kupujesz stawka 1000 jak znowu nie trafisz kupujesz stawka 10 000 i wkońcu trafisz
3 657 768. Wojtt
wróciłeś z Tworek czy wybierasz się tam po wyborach ??
po zniesieniu akcyzy
paliwo po 6
wódka powyżej 30
piwo powyżej 5
prąd 40 % +++
wystarczy, żebyś obudził się i cały twój ciemnogród z palcem w nocniku ?
wróciłeś z Tworek czy wybierasz się tam po wyborach ??
po zniesieniu akcyzy
paliwo po 6
wódka powyżej 30
piwo powyżej 5
prąd 40 % +++
wystarczy, żebyś obudził się i cały twój ciemnogród z palcem w nocniku ?
3 657 768. Wojtt
z tym co piszesz to mam tyle wspólnego co ty z nazwą ksiądz
z tym co piszesz to mam tyle wspólnego co ty z nazwą ksiądz
Dzisiaj nie zagram chyba,?bo mnie jakas choroba dopadla,chyba ,ze wyjde na szybkosci i wezme jakas cwiartke na rozgrzewke i wysle cos
Forsami dziś 21 09 2019 jesień kosmos ma
Wodka moze byc po 100 zl ,piwo za 50 nie zalezy mi na tym ,a prad no chyba nie wiesz co tamten rzad zrobil z tym pradem ?
mnie nie interesuje tamten ani inny rząd
tylko chcę NORMALNOŚCI
twojej też
tylko chcę NORMALNOŚCI
twojej też
Jak minimalna pensja 4000 to chleb 50 zł pamiętajcie mieszkania kawalerka 25 m kwadratowych 500 000 duży lotek 1 zakład 8 zł
pies zaszczekał
kundle ruszyły w tan
siadajcie w pociąg i dalej do Torunia
kundle ruszyły w tan
siadajcie w pociąg i dalej do Torunia
Nie siejcie prop pa gandy...chcecie zarabiać tyle co szkopy..a jak to chcecie zrobić tam socjal to normalka nawet dla uchodźców to nam też się nalerzy....
I jeszcze bykowe 1000 zł
Ja forsami i Sebastian to już 3000
3000 to ja na Lotto wydaje na jedno losowanie z Plusem hehe hehe hehe
Kogoś klepal Kaprala
Plutonowego
Kończę pisać bo idę na imprezę
Wczoraj jedna z platformy chciala zabłysnąć i pokazała główkę kapusty i napisała ze jest droga bo 6 zł za kg a było napisane 6 zł ale za sztuke a nie za kilo
Jacunn jest taki wierszyk o straganie.....kapusta głowa pusta ta pani od tych 6 złotych
Susza pogoda ale oni wciąż wina rządu prąd podpisany przez po ale nie dociera to tylko PiS winny podwyżka i tyle nie ma dyskusji na argumenty krasnoludki podpisały pakiet klimatyczny he he teraz PiS nie na co z tym zrobić jest problem ale to ich winna i tyle paliwo w 2012 było za 6 a jakie zarobki teraz lekko poniżej 6 a mamy 2019 ale trzeba być bez mózgu by tego nie wiedzieć nie rozumieć nie będzie normalnie w tym kraju bo nie ma na to naszej zgody opozycji pięknie było za po to ja dziękuję wolę z błędami obecny rząd kto by nie rządził idealnie nie będzie a wracać do tego co było to cofanie się do kamienia łupanego
Jak rząd dawał pieniądze za PO obcym to nie jest rozdawnictwo nie słyszałem oburzenia zwolenników nie wiem czego możePO to teraz wyśmiewanie 500plus i wszystkiego co daje rząd tak lepiej niech te pieniądze przeznacza dla uchodźców do przyjmowania do Polski
Amber Gold Mulag daj na lokate nie masz co z kasą robić...to wpłać
500 plus doprowadziło do tego ze dzieciom nic się nie chce a wszystko muszą dostaćjak chodziłem do szkoły jeden nosił po drugim spodnie trochę przerobione a teraz
Porównajcie jakie zyski dają spółki skarbu państwa za po i PiS to porozmawiamy takie wpisy jak tu widzę to zwykłe brednie bez podstaw dziedziniada i tyle bez argumentów
Kur@*! Kto to widzial by kilkulatki buty koszulki czy spodnie oryginalneI smarkfony w dłoni I stoją przed kościołem a matki zadowolone ze mają zajęcie
Ja wiem że Polacy mają tyrać za najniższą krajową żadnych socjalów
Mulag jakie zyski jak ja robie za 1100 na miesiąc I jestem Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony
Forsa o też wiedziałem gościa co miał jeden zielony a drugi czerwony but
A że podatki płacą to nie ważne zlikwidujmy 500 rodzinę również zasiłek pogrzebowy płaćmy ZUS ale nie oczekujmy z niech pieniędzy radźmy sobie sami sami miejmy godność dzięki temu rząd będzie miał więcej pieniędzy nie wiem na co na służbę zdrowia co podejrzewam że jakby skierować z 500 plus było by to samo
Od lat 90 cała praca ekonomiczna polegała na zabieraniu zwykłemu Kowalskiemu tych socjalów wszystkich w zamian praca za miskę ryżu i tyle i z tym problem bo zabrano wszystkie socjalne ale również likwidowano zakłady tylko płać i płacz ale było w tedy okey obey
Jedynie dużo ludzi za granicę szczególnie do Niemiec by tu w Polsce żyć jakoś godnie dziękujemy Niemcy
Czwartek mnie znowu ukarałteraz nie gram we czwartki I wtorki też
No już się najedli bo Antoninek i Bialezyce zwolnić razem chcą 2500 roboli
15,43 nie bylo rano 5,9,,21 idzie po skosie, teraz nie bedzie jej 29
Nie mogę sobie poradzić z kupa i psimiobsrany chodnik... Krawężnik, czasem ulica naprzeciw oknaale koniec z tym
najlepsze parki codzien zarabiaja caly miesiac dzien w dzien jestem w szoku co ja z kasa bede robil, wykupie biedronke
przydalby sie jakis program na sledzenie samych pareczek, odleglosci godziny wejscia i wyjscia
najlepiej graficznie, powstala czarna dziura duza odlgeglosc miedzy wejsciami i teraz
statek juz leci po tej odleglosci, i przed celem w kazdej chwili moze go trafic
statek juz leci po tej odleglosci, i przed celem w kazdej chwili moze go trafic
System hula gra wrealu teraz przez neta dawniej na sucho rozwale pomaly ts. Zreszta poca jak male czeste wygrane sa fajne
3 657 814. tomi77 tak tak było a teraz jest rozpusta teraz dzieciaki maja wszystko i jeszcze chca wiecej, jeszcze im mało jest bo maja mało, a patologiczny rzad rozdaje na prawo i lewo kase aby tylko na nich głosować a tu taki wał , zero głosóws na popaprańców
3 657 760. emeryt 2019-09-21 (14:37)
jak wyniki sondażów mają być inne, jak biorą w nich udział 1000 członków sekty krzywostego i mysikrólika ???
3 657 784. emeryt 2019-09-21 (15:49)
tylko chcę NORMALNOŚCI
twojej też
Ja tez tego chce normalnego zycia a nie wciaż uganiania sie za czymś tym życiu, dlatego nie głosuje na pajacy napychajacych sobie kieszenie cudzymi pieniedzmi jak to robia dzisiejsi politycy
tylko chcę NORMALNOŚCI
twojej też
Ja tez tego chce normalnego zycia a nie wciaż uganiania sie za czymś tym życiu, dlatego nie głosuje na pajacy napychajacych sobie kieszenie cudzymi pieniedzmi jak to robia dzisiejsi politycy
Uważajcie przy wyborach aby karty do głosowania czyli ten papier nie był czasem jak w pewnym Państwie
głosy były łatwe do usunięcia poprzez ogrzewanie ogniem
głosy były łatwe do usunięcia poprzez ogrzewanie ogniem
za co brawka ..u mnie nie ma wygranej ..ja tylko 3 zł na 14chyba że na sucho keno tam mi dzisiaj się fartło..