Wpisy 365 705 – 365 804
27 czerwca 2011 22:44 → 27 czerwca 2011 23:31, 100 wpisów
wczoraj sobie skreśliłam kupona 6/6 i dziś pierwszy raz w histori mm padła cała 6/.6 te co miałam wczoraj bo nie wyrzuciłam kuponu

365684. spook 2011-06-27 (22:37)
edi8
myślisz że za 3 razem ktoś zareaguje?
próbuj, próbuj
.............
Po ilości wejść na podaną stronę na youtube, widzę że reagują i właśnie o taką reakcję mi chodzi - a nie wiem dlaczego Ty oczekujesz, że tu ma się jako reakcja wywiązać jakaś dyskusja na temat tego filmu - i to PRZED JEGO OBEJRZENIEM...
Więc pomyśl 2 razy, nim raz coś ale bez sensu napiszesz.
edi8
myślisz że za 3 razem ktoś zareaguje?
próbuj, próbuj
.............
Po ilości wejść na podaną stronę na youtube, widzę że reagują i właśnie o taką reakcję mi chodzi - a nie wiem dlaczego Ty oczekujesz, że tu ma się jako reakcja wywiązać jakaś dyskusja na temat tego filmu - i to PRZED JEGO OBEJRZENIEM...
Więc pomyśl 2 razy, nim raz coś ale bez sensu napiszesz.
po czym poznać księżniczkę,po jednym klapsie pupę ma jak pomidor

bede miała..ale widzisz..musze kosmatego bic..i nie mam kiedy wytypowac
podaję ważną wiadomość:jem zsiadłe mleko z młodymi ziemniakami.stop.smaczne jedzonko

edi8
może Ty się wpierw zastanów zanim polecał będziesz komuś takie p.ierdoły do oglądania; bo wątpię czy poza Tobą ktoś będzie w stanie to strawić
może Ty się wpierw zastanów zanim polecał będziesz komuś takie p.ierdoły do oglądania; bo wątpię czy poza Tobą ktoś będzie w stanie to strawić

6/6 skreślone wczoraj padło dziś .czemu nie zagrałam na 2-3 los

kosmaty>>
Powiedz, żeby podała, bo- nie chcesz takich samych skreślać...
Może uwierzy ?
Powiedz, żeby podała, bo- nie chcesz takich samych skreślać...
Może uwierzy ?

nie bo ja miałam szczesliwy kupon i wczoraj go pusciłam po 2 latach noszenia w portfelu a kiedys wygrałam na niego 5/6 a dziś wpadło 6/6 pierwszy raz w historii mm no jak tu nie płakać

Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane jokera
Dopisano wygrane kaskada

nie ma sprawy