Wpisy 3 657 014 – 3 657 113
19 września 2019 14:28 → 19 września 2019 21:21, 100 wpisów
Nie patrzcie na oczekujące dziesiatki... Kuriozum nastki prawie 20 losowan nie padly
Dopisano wygrane Super Szansa
Z maszyny na 7, 9 albo 10 warto tylko że na 10 to nawet 3 /10 nie trafialem
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Robert do Ferrari na rezerwowego !!!
10,20,25,37,38,40
6,13,16,17,22,32,34
Systemt mini
Który wybrać?
6,13,16,17,22,32,34
Systemt mini
Który wybrać?
Odpowiedzcie mi.
Co z Robertem ?
Do Ferrari muszą go wziąć, choćby tekstowego, zdjęcie w profilu.
53 g9dz i przelew z ts jest
Ja przez neta puscilem zapisalem liczby na kartce bi wygranego kuponu nieda siw speawdzic
Jaki cek wtym jest jak ktos trafi 6 podadza wygrana 4-6 bo jaki cek maja
Pasko jestes dkaczego nieda sie sprawdzic wygranych kuponow przegrane mozna liczby zobatrzyc wygrane nie
Niekazdy ma kokektore wdomu niebende 10km jechal by wyslac
Uwaga prezes przemawiaNie ma dzieci ani żony
Ale wie jak odróżnić kobietę od mężczyzny
Ale wie jak odróżnić kobietę od mężczyzny
Tomi wszyscy itak głosuja na pis bo na kogo na PO bym niezaglosiwal nawet jakby mi Schetyna dal 10 milionow
2 kosze o 14h typowana 1x5 na 14 na wieczór również w grze w typowaniu 3/3
W trakcie meczu Polska - Ukraina w siatkę typne w pracy będzie glosno pelno ukraincow będzie doping
Wstępnie 18 na wieczór w multi na forum propozycje sa podane z rana zdrowym
Ja jechałem na poziomie najtrudniejszym to w F1 3 treningi nie ukończyłem 20 miejsca w kwalifikacjach czas 20, a wyścigu 20 i +2. Matko a jak klasyfikacja dziwna. Williams
Bo na podium było inaczej a potem w klasyfikacji inaczej pokazało kierowców.
Olewacie mnie to ja was też.
Za późno.
Mi jest po prostu smutno, że Kubicy może nie będzie ?
Cześć Sebastian widze że jesteś nawet na typowaniu Keno nasze moje Mini codziennie po jednej liczbie to taki standard
we wrzesniu zagrałem sobie trzy razy w MM za 8o zł i jestem w szoku 15 zł zysku anazizy takie swakie i dozedłem do wniosku częsciej grasz to przegrasz w toto wygrac sie nieda
To jest jasne jak ktoś nie czai bazy to dla przypomnienia gry liczbowe Miliony kombinacji a zwykle gramy iloma zakładami niech sobie każdy odpowie...
3 657 071. Forsam czesć spokojniew jeszcze padnie wasze mini tylko pomalutku, narazie wychodzi wam po jednej liczbie , ale bedzie lepiej zobaczysz w koncu wejdzie wiecej tylko musicie cały czas grac tymi ukladamiwraz z sebastianem wdrazamy nowe układy do gry w mini lotka i mamy nadzieje ze wejda i wkoncu zdobedziemy te 5/5, tego zycze tez i Tobie Jak i każdemu kto tylko gra w mini lotka
Forsa... Traf 6/10i dopisz zera... skan trafionych melonow wrzuć i będzie ok
3 657 096. tomi77
Znowu nic nie wygram.
Pułapki robią !!!
Śmiać się trzeba a co zrobić ?
Tak samo Lotto.
Złota już zawieszać.
Polska biało czerwoni koledzy i koleżanki z Ukrainy zawiedzeni liczyli chociaż na 2 sety ugrane a tu do 0 się zanosi