Wpisy 3 656 810 – 3 656 909
18 września 2019 23:50 → 19 września 2019 11:23, 100 wpisów
Nigdy nie zaczynalem od poziomu amator odrazu legenda klasa swiatowa od fify 97 czy 98
Krzysztof dla ciebie wszystko to mamina sukienka puść się jej zasmakuj życia na swoim
Ej : 03,08...03,06 / 02,07,11,18,25,32,38,41,44,46,49 od male propozycje
https://sphoto.nasza-klasa.pl/22308226/764/main/68357510d2.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
dusia
polozenie wszystkich atomow we wszechswiecie, w przeszlosci teraz i przyszlosci jest znane
dlatego znane tez jest polozenie o 14 kulek z numerami, ktore zostana w bebnie a ktore zostana wylosowane, narazie brak dostepu do tych danych
dlatego znane tez jest polozenie o 14 kulek z numerami, ktore zostana w bebnie a ktore zostana wylosowane, narazie brak dostepu do tych danych
191979
miliardy lat temu w odleglej galaktyce, byla cywilizacja podobna do naszej, ktora stworzyla sztuczna inteligencje, ktora rozrosla sie i zainfekowala wszystkie atomy wszechswiata i teraz juz jest wszedzie i moze wplywac na zjawiska
Ja teraz obiecuję grać tylko 1 zakład 2 losowania jak już...
Co z tego że trafiłem 4/10 a wydałem 10 zł sam kreslilem... Sam poleglem
Co z tego że trafiłem 4/10 a wydałem 10 zł sam kreslilem... Sam poleglem
Ale zonk była fajna kobieta a obok niej fota faceta i wysłałem mu zaproszenie
pilnujcie tego 3/3: 13,17,36 - 821 losowań dziśiaj zagram na 14stą
Mewa Keno znowu chyba się z wolnie z pracy
RANKING .:. 1. zbigniew g (1500 zł) .:. 2. Faral40 (1450 zł) .:. 3. foba23 (722 zł) .:. 4. Yapa58 (698 zł) .:. 5. michał19 (640 zł) .:. 6. berlingo (614 zł) .:. 7. Bitcoin (588 zł) .:. 8. RT1 (510 zł) .:. 9. marek62 (502 zł) .:. 10. darek650305 (502 zł)
Faral chyba wysłał swój zestawik na wiele losowań i puszedł na ryby bo odcina mu 10 zł co losowanie , ciekawe czy wie że trafił
3 656 572. Pasko 2019-09-18 (14:23) Rzeszów
dla typujących Keno ... czy chcielibyście widzieć co kto typuje ? nie nie nie nie chce by ktoś widział moje w keno inne gry to co innego
dla typujących Keno ... czy chcielibyście widzieć co kto typuje ? nie nie nie nie chce by ktoś widział moje w keno inne gry to co innego
Witam wszystkich też widzę, że wczoraj coś trafiłem w Keno. Tylko nie wiem co i kiedy
pilnuj tego 13 17 36 tomi77
nieeeee
RANKING .:. 1. Faral40 (1500 zł) .:. 2. zbigniew g (1500 zł) feral nie dobijaj mie
Cześć
Jesli sie gra z losowania na losowanie ( gdy wyniki nie laguja ) to mozna sobie fajnie pograc w keno Wielu tu typuje czasami nawet 100 kuponow na jedno losowanie, to daje im wlasnie te wygrane. Tylko co z tego jak w realnym swiecie jest to nie do zrobienia Nawet jesli keno wejdzie online to male szanse ze da sie zmiescic w czasie typujac np 40 kuponow miedzy losowaniami. Dlatego typowanie tutaj w keno na wiele kuponow jest bez sensu bo nie odzwierciedla kompletnie rzeczywistosci.
Praca w symulatorze ferrari jazda w DTM i na 2021 RK zastępuje Vettela. Scenariusz byłby bardzo dobry zobaczymy ja to się ułozy. gościu dał
Dzień dobry ,Panie Pasko czy nagradza Pan jeszcze trafienia 6 w lotto w typowaniach ?
Zróbmy wszystko aby Robert został w F1 proszę !!!
Jakaś zbiórka może ? Cała Polska prawie 40 mln ludzi.
mig: jak najbardziej jest liga typujących. Trafienie 6/12 w Lotto praktycznie gwarantuje wygraną, chociaż w tym przypadku jest "nowicjuszka", która miała lepsze osiągnięcie trafiając 10000 zł w SS. Czyli w tej chwili masz drugie miejsce.
Pasko: Tego nie wiem, ale jak widze aplikacje do grania online od lotto na IOS'a to az sie wszystkiego odechciewa W przegladarce nie jest lepiej. No i lagi we wynikach keno czasami siegaja 3 losowania do tylu, oczywiscie sprawdzone na stronie lotto.
Orlen Orlen poczytaj chłopie, że problem jest !!!
Ja nie wiem czemu mi tak słabo w typowaniach idzie ?
Mewa 13 17 36 masz tu na 14stą
chyba się zwolnie z pracy co dziennie 1000 na plusie
Gdybys wczoraj przestal typic keno bys skonczyl na 1 miejscu zresztą nie 1 raz odkąd typimy keno
ciekawe czy jutro znowu 1000 mi dadzą
Wdzieliście wczoraj jak Chylewska była w studiu a potem pojawiła się na stadionie ?
technologia
Pasko kto jak typuje niech zostanie tajemnicą
Zbyszek zagram na 14:00 13,17,36 stawka x2 jak nic nie będzie to twoja wina będzie I masz mi oddać 5 złotych
Nie nie nie ujawnić keno inne gry to co innego
ja mam łoboki Zbigniew ma pewole niech się cieszy cieszynka z tych 1500 codziennie hm chyba codziennie
A ty całuj mnie .. KENO to taka głupia gra NIECH żyje Lotto kumulacja 12 Milionów
Forsami puszczasz lotto bo ja dumam czy lotto czy multi na 2 losowania
Idę zagram te co Zbyszek podał co 851 losowania nie wyszły 13,17,36 I tak dziś nie wyjdą 5 ziko w plecy
Forsami stawka 10 zagraj
Mewa mam Lotto z Plusem ważne losowanie na wiele lat ja to potrafie
Zbyszek zagram stawka 10 a potem będe żebrał o 10 groszy na zapałki to dziś nie wyjdzie dam skana jak zagram...
Ja na dziś w keno mam dość
zbigniew gdybys ujawnil swe pewole w keno co by sie dzialo 1500 kazdy oby pasko nie ujawnil typow
Zagrałem skan w profilu Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje I oczywiście kosy też u mnie żniwa trwają cały rok
I znając życie 10 złotych poszło w PZU ale wkońcu pracuje stać mnie Milionera
forsami a moze to ten dzien farta forsamiego..tylko 1 ale gdzie Lotto z pluszem
Mewa Lotto z Plusem ważne do 26 Września nie podaje do ziorania jak pewni Panowie W Keno