Wpisy 3 655 898 – 3 655 997
16 września 2019 14:17 → 16 września 2019 19:31, 100 wpisów
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Przykro nam, ale nie możemy znaleźć poszukiwanej przez Ciebie strony. Ostatnio zmieniła się struktura multipasko, więc bardzo prawdopodobne, że to czego szukasz jest na stronie, ale pod innym linkiem. Po lewej stronie jest menu za pomocą którego ponownie wybierz interesującą Cię sekcję strony. Powinno pomóc
kto mnie dzis uratuje od pracy, wysle 5/5 za 40 stawek ale nie mam pewniakow 100 proc
Mateusz od przodu, 2 najlepsze blizniaki dnia, najlepszy pewniak dnia
recipa for disaster
recipa for disaster
W 2dni gry przez neta strata 13zl pokusa jest i kasy wiecej idzie niz gra stacjonarna
Ale kusi mnie zawrzec zaklady hyba uzależnienie pomału mnie bierze
>>hyba<< Naczelny analfabeta czatu.
Zmieniłem zdjęcie profilowe.
Praca nieroba - zmienianie zdjęć na profilu.
Teraz trochę pada na południu Polski.
Znowu jakaś dziunia dała mi serce na Fotce.
Grzybów nie ma. Sucho.
--->> Oszustka na Fotce.
Wędrowco netowy to znajdź mi robotę !!!
One kasy chcą.
Jak grać w Keno ?
A już wiem jak.
sam
Krzysztof, przeczytaj bo warto.
Dzień bezpiecznego internetu.
Uważaj to może być... oszust.
porady.sympatia.onet.pl
Dzień bezpiecznego internetu.
Uważaj to może być... oszust.
porady.sympatia.onet.pl
Przerwa do wieczora.
Trzeba popracować.
Trzeba popracować.
Podaje do keno 2z2 7,17, 17,37, 5,19, 8,15, 22,55, 22,70, 25,26, 10,24, 10,37, 11,28
Szukam dziewczyny.
Dziewczyny się nie szuka lecz poznaje i nie w necie to tak jak całowanie przez szybę ile mozna trza wyjsc wyjechac zabrac plecak gitare w gory morza i poznawac pod kazdym milimetrem i dać się poznac
szkoła, praca, obóz pracy, kołchoz, wycieczki krajobrazowe, imprezy itp
W necie mozna ok ale krótko 10 minut i na kawe dłuższe gadu to przy spotkaniu brakuje klawiatury
3 655 968. Mulag tam tylko małolaty i galerianki, mozesz spotkać , dziewczyny za kase odradzam takie dziewczyny,
3 655 959. krzysztof c , ja tez szukam ale normalnej nie materialistki i niecichodajki za kase, która pokocha mnie a nie mój status majatkowy
mulag w galerji handlowej to mozesz spotkać galerianki, lub manekiny , lub zakupoholiczki, ktyóre najczesciej niewydaja kasy swojej tylko swojego faceta
krzysztof najpierw wygraj jakas konkretną kasiore wtedy bedziesz miał mnustwo kobitek, nie bedziesz sie mugł opedzić, laski leca na kase jak muchy do lepu pomachaj takiej przed nosem plikiem wiekszych banknotów to zobaczysz co sie stanieoczywiscie ze wsród dziewczyn sa i tez takie normalne dla których sie kasa nieliczy ale taka teraz to z gromnica szukać, niestety jeszcze gdzies gdzie niegdzie i sa, choć zadko je mozna teraz spotkać choć przy odrobinie szcześcia jezszcze mozna na taka trafić, teraz głownie jest wysyp takich materialistek i tych takich co chca szybko za nic zdobyć 500+ jak te galerianki i niektóre dzieciaki. teraz aby spotkać jakaś porzadna panienke to jak wygrać w lotto trzeba mieć szczescie dlatego graj i wygrywaj kase, jak to juz nabedziesz to wtedy niejedna panienka bedzie chiała być z Toba, wtedy CIE zaówarzaą napewno bo teraz jak przechodzisz na ulicy to one udaja ze CIE niewidza , udaja ślepe ale spokojnie to sie jeszcze i zmieni, pokaz im ze CI na nich nie zależy żźe masz je gdzieś tak jak one CIEBIE zobaczysz co wtedy bedzie sie działo napewno sie nie odgonisz od innych panienek
mulag w galerji handlowej to mozesz spotkać galerianki, lub manekiny , lub zakupoholiczki, ktyóre najczesciej niewydaja kasy swojej tylko swojego faceta
krzysztof najpierw wygraj jakas konkretną kasiore wtedy bedziesz miał mnustwo kobitek, nie bedziesz sie mugł opedzić, laski leca na kase jak muchy do lepu pomachaj takiej przed nosem plikiem wiekszych banknotów to zobaczysz co sie stanieoczywiscie ze wsród dziewczyn sa i tez takie normalne dla których sie kasa nieliczy ale taka teraz to z gromnica szukać, niestety jeszcze gdzies gdzie niegdzie i sa, choć zadko je mozna teraz spotkać choć przy odrobinie szcześcia jezszcze mozna na taka trafić, teraz głownie jest wysyp takich materialistek i tych takich co chca szybko za nic zdobyć 500+ jak te galerianki i niektóre dzieciaki. teraz aby spotkać jakaś porzadna panienke to jak wygrać w lotto trzeba mieć szczescie dlatego graj i wygrywaj kase, jak to juz nabedziesz to wtedy niejedna panienka bedzie chiała być z Toba, wtedy CIE zaówarzaą napewno bo teraz jak przechodzisz na ulicy to one udaja ze CIE niewidza , udaja ślepe ale spokojnie to sie jeszcze i zmieni, pokaz im ze CI na nich nie zależy żźe masz je gdzieś tak jak one CIEBIE zobaczysz co wtedy bedzie sie działo napewno sie nie odgonisz od innych panienek
Gram przez neta ale powinni mi podac dibre liczby bo same straty
Gra tu ktos jeszcze przez neta?
krzysztoif c ,ja tez jestem jeszcze sam, tylko dlatego ze mysle głowa i mózgiem a nie penisem jak inni, też chciałbym mieć dziewczyne, która minie zakceptuje taki jakim jestem, która nie bedzie patrzyła na mój status majatkowy i ile mam na koncie tam milionów, tylko bedzie razem zemna zdobywała te miliony, która nie boji sie pracy i potrafi coś z siebie dać drugiej osobie,z wzajemnościa, a nie tylko zrobić sobie tipsy, umalować sie i najlepiej usiaść i nic nierobić tylko kase liczyć mi taka lalka jest niepotrzebna do życia, tylko taka dziewczyna, kobieta która chce mieć dzieci, kochajacego meża i che mieć rodzinę z prawdziwego zdarzenia , a kase bedziemy wspolnie zarabiać i z niej korzystać dlatego wszelkim galeriankom, dziewczynom do towarzystwa i materialistkom oraz cichodajkom mówie dziekujei żegnam, jesli szukać dziewczyny to normalnej i dobrej przedewszystkim z dobrym charakterem i przewaznie ciepłej , z dobrym sercem , nie koniecznie zaraz ślicznej i wytapetowanej, która nieraz ma wiecej tapety na twarzy niżź w tesco maja na magazynie
krzysztof C ciesz sie ze jestes jeszcze sam, ze nie natrafiłes jeszcze na jakąś zołzę, bo wtedy byś szybko chiał być wolnym człowiekiem mnie jakl sie pytaja nieraz znajomi dlaczego sie jeszcze nie iochajtałem to zawsze im powtarzam ze moja sie jeszcze chyba nieurodziła lub druga wersja, apocoo mam miec tak jak wy, niemoge mieć lepiej jak WY, to mowia no tak masz racje, mozesz mieć lepiej od nas, mam duzo młodszych kolegów ktorzy szybko sie pochajtali, i jak szybko to zrobilitak szybko sie rozwiedli zaraz, poprostu nietrafili na te swoje przeznaczonei teraz co zaczeli drinkować coraz bardziej, bo niemoga sie pozbierać po tym wszystkim, nieraz z nimi rozmawiałem próbowałem przekazać im xzer źle robia i , ze na 1 dziewczynie sie świat niekończy ale oni niesłuchaja sa uparci oni wiedza lepiej odemnie i nadal pija i sie staczaja coraz gorzej,i choćbym na głowie stanoł i chiał im sie z tego pozbierać to nic niewskóram bo sa uparci jak te osły ii niewidza sensu życia tylko widza alkohol
a teraz przechodzimy juz do tematu gier liczbowych, koniec z poszukiwaniem sierotek marysii jakichś tam kopciuszkówwidze tu ostatnio mało ludzi , widac ze wszyscy polecieli i typuja keno, ale fajna jeest z tym zabawa ,ja ostatnio tez dałem do piecazajełem sie gra keno na sucho i zapomniałem o obserwacji i innych gier, i teraz czuje ze wyleciałem od tego transu typowania liczb, jakoś te inne gry stały mi sie obojetne ostatnimi dniami, musze spowrotem wrócić do typowan liczb i gry w realu w mini i multika a nie w wirtualne keno, które w realu nic nie daje
Dajcie mi cos wygractamten tydzień tylko 6 zł... No 7 bo promocja byla
A mnie zastanawia jedna rzecz typując wirtualnie w Keno. Co z tego że typując 40 czy 80 zakładów na jedno losowanie jestem w stanie wygrywać. Jak w rzeczywistości wysłanie tylu kuponów celując w dane losowanie jest niemożliwe. I wątpię w to, że gdy Keno będzie można pograć online to będzie tak możliwość zmieszczenia się w 4 minutach z obstawieniem np 100 zakładów. Tutaj typowanie jest niezwykle proste, można szybko zareagować zaraz po wynikach ( czasami pojawiają się z opóźnieniem i jest kilka sekund na reakcje )
Grając systemowo w Keno można szybko wygrać jaki i stracić . Tylko jak grać systemowo mając niecałe 4 minuty na "wysłanie" czasami setek kuponów. To chyba niemożliwe
Krzychu rób tak jak jajadąc za fajną dziewczyna daje komplementtylko że potem problembo każda zadowolona
Kwasek keno sobie darować okazyjnie można zagrać nic więcej