Wpisy 3 655 698 – 3 655 797
15 września 2019 23:18 → 16 września 2019 11:04, 100 wpisów
Nie kresle samjuż nigdyjutro maszyna na 7 i 9 liczbI lotto wyśle
Niech żyję USA tam są konkretne pieniądze nie ma jak pracować dla USA
szkoda kaski ale mam jeszcze ważne ale już nie zagram dopiero jak będzie wypłata
Miłość to tylko słowo
daje na dłoni
zawsze gorący
Jakieś marzeniagoni
daje na dłoni
zawsze gorący
Jakieś marzeniagoni
Nie wierz nigdy kobiecie
Dobra radę ci dam
Chcesz by była na diecie
To kolację zjedz sam
Dobra radę ci dam
Chcesz by była na diecie
To kolację zjedz sam
No to porównajmy ceny z 2012 r Platforma vs 2019 r PIS i tak
2012 2019
Benzyna 6 5,08
cukier 3,60 2,35
schab b kości 22 17,99
2012 2019
Benzyna 6 5,08
cukier 3,60 2,35
schab b kości 22 17,99
Benzyna 2012 6 zł 2019 5,08
cukier 2012 3,60 2019 2,35
schab b kości 2012 22 2019 17,99
cukier 2012 3,60 2019 2,35
schab b kości 2012 22 2019 17,99
Minimalne Wynagrodzenie
2012 -1500
2019 -2250
Bezrobocie
2012 13,4
2019 5,2
2012 -1500
2019 -2250
Bezrobocie
2012 13,4
2019 5,2
Ale są tacy co mają 2,5 do 3,5 koła na rękę to im zwisa co będą zarli
i nie było wtedy żadnej pomocy dla ludzi a jakie czasy były otwieramy oczy i widzimy czy wy nas macie za idiotów tak tak
Moja słowa jak PIS nie było w rządzie zawsze mówię Miarą rządu jest jak się żyję zwykłemu Kowalskiemu
MULAG żebyś nie żałował/ to co teraz to pikuś ,jeszcze otworzysz oczy po wyborach,tylko sznur i góra
jak oszukają to otworzę oczy i będę anty nie mam na razie dowodów by było inaczej po owocach ich poznamy zobaczymy co dalej
mulag masz 100% racji rzaden rzad jeszcze nic dla nas nie zrobił cały czas nasz ioszukiwali i nadal to beda robić a zre teraz maja byc kolejne wybory to znów obiecuja gruszki na wierzbie , ja tam im niewierze i mam w 4 literach te ich wybory
O co wam chodzi z krzyżem ?
chodzi oto czy wybierasz kółko czy krzyżyk to nie ma znaczenia większego ale jak będziesz grał z przeciwnikiem to pasuje się odróżniać rozumiesz jak skreślisz czy w rzędzie lub na przekątną to wygrywasz
Brawo Polacy !!! 8 miejsce
A trzymajcie się, miłego dnia, wysokich wygranych, wygranym, ale mi słabo idzie na legendarnym Realem 1-3 Barca, Real 0-3 Barca, Polską 0-4 Niemcy, Polską 0-9 Austrio i Realem na Barcę 0-3. Dobranoc
Polska wygram ME, trzymam kciuki, stawiajcie.
3 655 716. Mulag te dane statsztyczne które tu przytaczasz sa wyssane z palca szczegulnie to z tym spadajacym bezrobociem w roku 2019 ze niby jest 5,2% ja wczoraj słyszałem w telewizji ze bezrobocia juz w polsce niema , to ja sie pytam jeslkli niema bezrobocia to poco istnieja posredniaki, przecierz jak niema bezrobotnych to zaco im tam placa? to wczoraj w telewizji jakis pajac z sejmu o tym mowił, oni sie tam tym chwala ze bezrobocie jweest nizsze jak 25la temu i ze PKB jestt wieksze niz % bezrobotnych, podobno polacy teraz opływaja w kasie i bedzie jeszcze lepiej jak jest, to jest wcale nieprawda co gadaja niech powiedza ile milionów osób wyjechało zxa chlebem za granice i dlatego sa mniejsze notowania w ich statystykach z kilku pośredniaków w polsce, oni moówia jedno a rzeczywistośc jest całkiem inna i inaczej to wyglada w praktyce, teraz poszła fama ze zarobki podniosa do 2600zł minimalna mysla ze tym polaków podbuduja , jak zwykle obiecuja gruszki na wierzbie jak co róz przed róznymi wyborami, a głupi naród to łyka, a słyszałes o tym ze ci co dostaja 500+ domagaja sie waloryzacji i podniesienia tej kasy bo jest im mało jeszcze tego co dostaja teraz na reke
Wstawać i dawać senne Liczby Śpiochy
1000+ dla Grających w TS,a dla Graczy z MP grających w gry Liczbowe TS 2000+ to by było nie do przebicia
Dzisiaj stawiam MM,na dwa losowania:3,13,23,33,43,53,63,73
73pewniak
73pewniak
Facet telefonuje do masarni:
- Czy pierś z kurczaka pan ma?
- Mam.
- A czy łopatkę pan ma?
- Mam
- A świński ryj pan ma?
- Mam.
- To musi pan śmiesznie wyglądać..
- Czy pierś z kurczaka pan ma?
- Mam.
- A czy łopatkę pan ma?
- Mam
- A świński ryj pan ma?
- Mam.
- To musi pan śmiesznie wyglądać..
Po długiej upojnej nocy on zauważył na jej stoliku przy nocnej lampie zdjęcie faceta. Zaczął się niepokoić. - Czy to jest twój mąż? - nerwowo zapytał. - Nie głuptasie - odpowiedziała przytulając się do niego. - Czy to twój chłopak? - kontynuował. - Nie, coś ty - odpowiedziała. - Czy to twój ojciec lub brat? - pytał. - Nie, nie, nie - odpowiedziała delikatnie gryząc go w ucho. - A więc kto to jest? - nalegał. - To ja przed zabiegiem chirurgicznym.
3 655 734. arczibalik73
za chlebem wyjechało w ostatnich 2 latach 160 000
w ostatnim roku 52 000 ubyło z pośredniaków
więc potem tak RUDE z sekty tłumaczą, że nie ma
............ bo zniknęli z pośredniaków
za chlebem wyjechało w ostatnich 2 latach 160 000
w ostatnim roku 52 000 ubyło z pośredniaków
więc potem tak RUDE z sekty tłumaczą, że nie ma
............ bo zniknęli z pośredniaków
uśmiechnij się
Mąż wrócił z sanatorium. Po kilku dniach jego żona przychodzi do apteki i mówi do aptekarza, że chce kupić arszenik.
- Po co pani arszenik? - pyta aptekarz.
- Chcę otruć mojego męża, który mnie zdradza.
- Droga pani, nie mogę pani sprzedać arszeniku, aby pani zabiła męża, nawet w przypadku gdy sypia z inną kobietą.
Na to kobieta wyciąga zdjęcie na którym jej mąż kocha się z żoną aptekarza.
- Ooo! - mówi aptekarz - Nie wiedziałem, że ma pani receptę!
Mąż wrócił z sanatorium. Po kilku dniach jego żona przychodzi do apteki i mówi do aptekarza, że chce kupić arszenik.
- Po co pani arszenik? - pyta aptekarz.
- Chcę otruć mojego męża, który mnie zdradza.
- Droga pani, nie mogę pani sprzedać arszeniku, aby pani zabiła męża, nawet w przypadku gdy sypia z inną kobietą.
Na to kobieta wyciąga zdjęcie na którym jej mąż kocha się z żoną aptekarza.
- Ooo! - mówi aptekarz - Nie wiedziałem, że ma pani receptę!
W Zdrojowej, na dancingu, dystyngowany kuracjusz, chcąc być miły wobec kelnerki, stara się mówić wierszem, całuję w usteczka za pyszne ciasteczka,
po chwili, całuję w rączki, za świeżutkie pączki.
Obok siedzący p. Gienio zadaje pytanie-kiedy zamówisz wreszcie pan zupę......
po chwili, całuję w rączki, za świeżutkie pączki.
Obok siedzący p. Gienio zadaje pytanie-kiedy zamówisz wreszcie pan zupę......
https://i.pinimg.com/564x/99/ca/f8/99caf8b87492d29991d404cb69491a54.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
1,19,20,22,28,32,34,39,40,41,42,44,48,49,52,55,58,61,65,71,79,80
Nie mogę typować ponownie kenotrudnojadę do totka... Bo już umiem przegrywac
Cisza to idę.
wczoraj pobawilem sie kartami tarota i strasznie mnie policzki piekly
jest moc
jest moc
Kto inny podpisywał i zapewniał w 2014 o tym, że po 2019 prąd nie zdrożeje dla odbiorców, a kto inny dziś musi się tłumaczyć i szukać rozwiązań.
Podaję ten materiał dla osób podatnych na manipulacje, kłamstwa i fakenews-y...
Nie wiem co będzie od stycznia, ale zanim będziemy przerzucać winę z jednych na drugich włączmy samodzielne myślenie...
Podaję ten materiał dla osób podatnych na manipulacje, kłamstwa i fakenews-y...
Nie wiem co będzie od stycznia, ale zanim będziemy przerzucać winę z jednych na drugich włączmy samodzielne myślenie...
https://m.niezalezna.pl/246389-doskonala-wiadomosc-dla-gospodarstw-domowych-beda-rekompensaty-za-wzrost-cen-energii?fbclid=IwAR0o6_p-PSeQmqjOa-auq8lF4hERz56kBjYZ9dfZSY82-jyfbGOnEUaCTj0
no to zalezy od twojej intuicji, czasem znaki sa posrednie dobra interpretacja potrzebna
ja jade kartami 78, prawidlowa numeracja i nie ma djupy zeby kasa sie nie zgadzala
sa jeszcze na alegro karty cyganskie do wrozenia, trzeba wyczuc co najlepsze
karty sa fajne mozna pomedytowac nad numerkami, w koncu znajdzie sie najlepszy sposob na czytanie kart
karty sa fajne mozna pomedytowac nad numerkami, w koncu znajdzie sie najlepszy sposob na czytanie kart
https://allegro.pl/oferta/fournier-tarot-angels-anioly-karty-do-wrozenia-7749079449
ja mam tez takie
ja mam tez takie
no wyciagam karte aniolek mi proponuje numer jakis, moze chce mnie wkrecic?
wyciagam z dolu druga, zalezy kto potwierdza ten numer to prawda albo falsz
wyciagam z dolu druga, zalezy kto potwierdza ten numer to prawda albo falsz
albo diabelek mi proponuje numer, zasiegam jezyka , o potwierdza to drugi diabelek
cos jest na rzeczy
cos jest na rzeczy
22,27,36
jesli dobra parka w keno osiagnie duza przerwe i wejdze to teraz wejdzie szybciej niz ta przerwa