Wpisy 3 652 907 – 3 653 006
9 września 2019 14:56 → 9 września 2019 17:52, 100 wpisów
MMM - 4
Kruk8 - 8
johno - 9
Mewa - 16
kedzior13 - 18
jacunn - 35
Gosia_77 - 57
arczibalik73 - 80
jeszcze 2 typy i zamykamy
Kruk8 - 8
johno - 9
Mewa - 16
kedzior13 - 18
jacunn - 35
Gosia_77 - 57
arczibalik73 - 80
jeszcze 2 typy i zamykamy
MMM - 4
Kruk8 - 8
johno - 9
Mewa - 16
kedzior13 - 18
jacunn - 35
Dudzia - 39
Gosia_77 - 57
arczibalik73 - 80
jest jeszcze 1 miejsce, kto pierwszy ten lepszy
Kruk8 - 8
johno - 9
Mewa - 16
kedzior13 - 18
jacunn - 35
Dudzia - 39
Gosia_77 - 57
arczibalik73 - 80
jest jeszcze 1 miejsce, kto pierwszy ten lepszy
w keno moze dobrze dzialac zejscia niesymetryczne z powtorki, moze to zylka zlota ale trzeba lukac na mapke i swieze wyniki
ja podaje po kilkanaście
na końcu każdej liczby [stawiaj przecinek
np. 1,2,3,
2,3,4,
3,4,5,
na końcu każdej liczby [stawiaj przecinek
np. 1,2,3,
2,3,4,
3,4,5,
MMM - 4
Kruk8 - 8
johno - 9
Mewa - 16
kedzior13 - 18
jacunn - 35
Dudzia - 39
megamocny - 47
Gosia_77 - 57
arczibalik73 - 80
typowanie na dzisiaj zakończone, dzięki za typy i powodzenia
zapraszam jutro ok. 16-17
Kruk8 - 8
johno - 9
Mewa - 16
kedzior13 - 18
jacunn - 35
Dudzia - 39
megamocny - 47
Gosia_77 - 57
arczibalik73 - 80
typowanie na dzisiaj zakończone, dzięki za typy i powodzenia
zapraszam jutro ok. 16-17
Arczibalik73, miło, że otrzymujesz kontakt z Sebastianem.Dzieki za pozdrowienia.Prosze, przekaż wzajemne.
gram za 32 kazde losowanie te same i nie moge przegrac mojej 200
zgorszenie bylo lecz zostalo zablokowane juz jest swiezosc ale jak cos ciebie zgarsza nie wchodz
Przykre, że sztab ludzi śledzi profile dopatrujac się związku z innymi nickami.My, Polacy, jesteśmy dla siebie wrogami.Zamiast zając się typowaniami , inwigilujmy.To idzie z góry.
Mewa, Twoja opinie mam
w poważaniu.
w poważaniu.
Mewa, doktor2p i inni już Cię dawno rozpracowali.
3 652 905. MMM oczywiscie ze kazdy ma swoje liczby, ja tez gram tylko na swojich kilku ukladach, dzisiaj trafiłem tylko 4/10 w multiku choć mogło byc tez i 5/10 niedałe liczby 62 choc mnie na nia ciagneło cholernie a wzamian dałewm 39 miałem dylemat co skreslic do tych numerów czy 39czy 62 i dałem 39 a jednak trzeba było dać te 62 i było by wiecej, ale tak to jest jak kresli sie kupon w ostatnich 4minutach przed losowaniem w kolekturze i na pałe
3 652 907. Marian303
3 652 911. megamocny uwazaj abyś nie popłynoł zabardzo na tym keno, znam takikie osoby które tez chciały sie szybko wzbogacić na keno a bardzo sie przejechały teraz juz niegraja w ta gre, teraz od czasu do czasu puszczaja tylko lotto , a przedtem od rana do wieczora siedzieli w kolekturze , pare oso wygrywało jak szły ich lliczby gorzej jak nic nie padało to kasa w błoto jednego goscia to przez keno żona wywaliła z domu,poniewaz zamiast chodzić do pracy szedł do kolektóry i tam spedzał czasna graniu ale to juz jest naług, jak gosciu nie wysłał kuponu na kilka losowań to był chory, dlatego uwazaj bo ta gra wciaga i uzależnia
3 652 907. Marian303
3 652 911. megamocny uwazaj abyś nie popłynoł zabardzo na tym keno, znam takikie osoby które tez chciały sie szybko wzbogacić na keno a bardzo sie przejechały teraz juz niegraja w ta gre, teraz od czasu do czasu puszczaja tylko lotto , a przedtem od rana do wieczora siedzieli w kolekturze , pare oso wygrywało jak szły ich lliczby gorzej jak nic nie padało to kasa w błoto jednego goscia to przez keno żona wywaliła z domu,poniewaz zamiast chodzić do pracy szedł do kolektóry i tam spedzał czasna graniu ale to juz jest naług, jak gosciu nie wysłał kuponu na kilka losowań to był chory, dlatego uwazaj bo ta gra wciaga i uzależnia
Mewa, można spróbować, Dusia Twoje typy są często trafne mam nadzieję że jutro się zgramy
Keszmina
co 4 min to dla mnie za szybko , co 8 min i moze cos bym puscil
3 652 926. Szewczenko niema sprawy przekarze jak sie odezwie , dziekuje
3 652 931. Mewa przestań tak zionąć ogniem w strone sebastiana, zajmij sie typowaniem liczb a nie atakowaniem innych osób zapewne lepeiej to CI wyjdzie na zdrówku, jak bedziesz mniej krytykował ludziazajmiesz sie typowaniem liczb i gra, powodzienia CI życze i wysokich wygranych i celniejszych trafień
3 652 931. Mewa przestań tak zionąć ogniem w strone sebastiana, zajmij sie typowaniem liczb a nie atakowaniem innych osób zapewne lepeiej to CI wyjdzie na zdrówku, jak bedziesz mniej krytykował ludziazajmiesz sie typowaniem liczb i gra, powodzienia CI życze i wysokich wygranych i celniejszych trafień
arczibaliku nie mam zamiaru wchodzic z toba w jakie kolwiek konwersacje gdyz co by ci napisac to szkoda palcow wiec kropka pa
co 8 min czyli gram tylko na parzyste losowania, nieparzyste dla mnie nie istnieja
albo odwrotnie
albo odwrotnie
Trudno ale ile za sztuke placiszbo portfel wieje drobni a... I ciężko oddychaniczym Chlebowski przed komisja hazardowa
3 652 937. megamocny bo tam trzeba w to keno skreslic sobie powiedzmy kuponik na kilka losowan i wtedy zdazysz bo co 4 minuty losowanie sie odbywa, a tak stoisz i tylko sprawdzasz co ci padło na kuponie i ile trafiłes jak nic to powtarzasz ten kupon lub kreslisz inny na mniej liczb i tez puszczasz go tak na kilka losowań, moim zdaniem to jest taka gra dla naiwnych ludzi ktorzy uwazahjja ze sie szybko wzbogaca a najczesciej jest tak ze koncza z pustymi tornbami, ale wiadomo kazdy próbóje ryzykuje a nóz widelec i wygra, sa osoby które graja notorycznie w to i czesto coś tam trafiaja i graja nadal bo idzie im jak ja to mowie karta szczescia, poprostu kulki im sa przychylnemam kolege takiego młodszego o demnie pare lat który gra w keno i potrafi nieraz dzienie nawet z 3000tys wyciagnac dziennie,choc nie w kazdy dzień, to zalezy tez ile siedzi tam w kolekturze i na jakie stawki gra wiec nieraz pytam go to poco ty kolego pracujesz jak taka kase trafiasz co prawie dzien on sie smoeje i mówi na gre,
3 652 939. Mewa nie masz zyczenia zemna pisac nie musisz, ja CIE do tego niezmuszam wcale, wedłóg życzenia, z wzajemnoscia, nigdy nie byłem CI wrogiem i niejestem ale uszanuje Twoja wolę,
3 652 939. Mewa nie masz zyczenia zemna pisac nie musisz, ja CIE do tego niezmuszam wcale, wedłóg życzenia, z wzajemnoscia, nigdy nie byłem CI wrogiem i niejestem ale uszanuje Twoja wolę,
potrzebuje mapke keno tylko godzina 14 i 21 40 osobno
zagram na 3/3 bo placa za 2 trafione 4 zl a w multi nie
zagram na 3/3 bo placa za 2 trafione 4 zl a w multi nie
Na 10 zakładów online na chybil trafił na drugie losowanie jest aż 18 powtórek.Wiadomo, że tyle nie wejdzie.Po losowaniach podam pewna ciekawostkę.Artur, masz słowa uznania.
Mega przecież nie zagrasz wieczorem... chyba że u Ciebie to mozliweu mnie do Góra 21 z groszami
Propozycja na Mini Lotto:
4,11,19,24,30
2,18,24,33,38
1,5,10,17,41
11,24,26,32,40
8,12,15,24,37
3,21,35,37,41&
4,9,19,36,41
6,15,20,23,24
..
4,11,19,24,30
2,18,24,33,38
1,5,10,17,41
11,24,26,32,40
8,12,15,24,37
3,21,35,37,41&
4,9,19,36,41
6,15,20,23,24
..
Ostatnie dwa tygodnie nie gralem za duzo ,urlop ,a potem nadmiar roboty
3 652 945. megamocny wejdz sobie na strone lotto.pl tam masz wszystkie wyniki z ostatnich 10 losowan w keno tam tez mozesz sobie sprawdzić w losowaniach jesli niezdazyłes wczesniej sprawdzić tam jest wszystko, ja tez sie kiedyś przymierzałem do tej gry i chyba z 3 razy w to zagrałem i stwierdziłem ze niestety ale to nie jest dlamnie gra, co prawda nie wygrałem nic,ale osobiscie wole gre na spokojnie a nie na wariackich papierach i gram tylko w multika, mini, od czasu do czasu w lotto, a tak wogołe to przymierzam sie do ekstra pensji bo uwarzam ze jest ciekawsza gra niż keno, i tam jak trafisz powiedzmy 5liczb +ta dodatkowa to bynajmniej przez 20lat bedziesz miał wplaty na konto po te skromne 5000tys, na konto miesiac w miesiac, to co lepsze jest według ciebie ekstra pensja czy keno? ja narazie gram teraz w multika i mini lotka, od czasu do czasu, narazie tłuke w multika, ale pomału spowrotem zaczynam z mini lotkiem przygode , juz sobie obrałem pewne liczby w mini lotku, i bede je puszczał na okretke az wejda wszystkie i trafie ta 5/5 upragniona i tego tez zycze wszystkim którzy graja w mini lotka i inne gry , i TOBIE też graj i wygrywaj
wielki szacun odemnie dla wszystkich osób króre biora udział w typowaniu liczb na czacie jak to kiedyś zapoczatkował tu na czacie sebastian M, który wpadł na taki pomysł abyśmy tu wszyscy wspólnie typowali ze soba liczby, ja uwarzam ze taka wspolna wspołpraca miedzy wszystkimi jest dobrze postrzegana tez i przez inne osoby, które sami nie moga sobie złozyc ukladu liczb ,poniewaz grali jakimis innymi liczbami i stracili juz nadzieje w swoje szczescie,nie trafiajac nic i juz sie załamali, a tak moga skorzystac z tego co wspolnie tu typujemy, i jestem za tym aby do tej naszej zabawy i milego spedzania czasu tu na czacie jak najwiecej sie przyłanczało ludzi, przestanmy sie tu kłócić o byle głupoty i przygryzać jeden drugiemu a wchodzmy tu na stronke z usmiechem na twarzy i typujmy liczby razem, twórzmy wsopolne uklady pokażmy wszystkim ze jesteśmy najlepsza stronka o grach lotto, gdzie wszyscy jestesmy razem zjednoczenii wspolnie gramy , pamietajmy że wszyscy marzymy o wysokich wygranych i ze razem mozemy to sprawić zeby to ziścić, razem mozemy wiele zyskać, bo jak to mówia wiekszości jest siła dziekuje jacunowi i johno za to ze nadal robia to co kiedys sebastian M wymyslił wielki szacun odemnie dla was za to co robicie, pomimo ze sebastiana juz tu teraz niema z nami, sebastian nigdy niebył i niejest tu wrogiem nikogo, on chciał tylko tu miło spęrdzac czas jak kazdy inny,z nas nieraz z kimś tam zadarł, ale to normalne jest, w zyciu kazdego człowieka,ze sa pewne niesnaki miedzy ludzmi o różnych pogladach , oczywiscie kazdy ma prawo do swojich pogladów, i niemusi sie to zaraz zgadzać z inna osoba
ale uszanujmy sie wzajemnie, i nikłóćmy o byle co? lepiej róbmy tu takie zbiorowe typowannia liczb jak teraz ostatnio jacun z johno powtarzaja po sebastianieM, jestem za tym aby wiecej osób chetnych przyłanczało sie do tej naszej zabawy składania układów liczbm czy to do multika, czy do mini lotka, lotto i .ep i inntch gier, badzmy tez bardziej tolerancyjni dla siebie, dla różnych wyznań i tych religijnych, i nie krytykujmy sie wzajemnie tylko wszyscy razem badzmy jednośćia , i razem wsołdziałajmy i tworzymy najlepsza grupe ludzi którzy razem sie zgadzaja, badzmy najlepsza stronka dotyczaca gier liczbowych niech wszyscy tu do nas dołanczaja z usmiechem na twarzy, bez wzgledu na swoje wyznanie czy poglady religijne czy i polityczne tez, szanujmy tez ludzi niewierzacych w nic, i nie wnikajmy w ich poglady a przedewszystkim nie obrazajmy sie na nich , tolerujmy ich , jalk kazdego innego człowieka , a przedewszystkim badzmy dla siebie milsi i bardziej wyrozumiali, ja wam powiem jestem katolikiem ale jestem osoba tolerancyjna osoby niewierzace czy wierzace w coś inego nie krytykuje za jego poglady , ja takie osoby uważam za tez potrzebne, wto co kto wierzy to jest jego wyłaczna sprawa, nie moja, powiem wam teraz bardzo kocham muzyke. słucham róznosci poza jazzem, hewy metalem tresz metalem, od dziecka uwielbiam muzyke klasyczna po muzyke techno, ale niedawno na stronie youtuba wpadła mi w ucho taka muzyka i piosenki które spiewaja chłopcy wyznania
żydowskiego czyli ,,Yeshiva Boy Choir'' i niejestem ich wyznawca ale pulubiłem ich twórczaość i to co robia, czesto słucham ostatnio ich piosenek, które mi pomagaja podczas nieraz rożnych typowań liczb też,dlatego czesto ich słicham a wsz czegolnosci kilku piosenek które wykonuje jeden taki mały z artystów, te dzieciaki tam naprawde daja czadu i i pokazuja ze w wiekszosci daja sobie swietnie rade i sa nimczym jedność, ich muzyka i utwory naprawde nieraz daja takiego porzadnego kopa i az chce sie żyć, oni tam sie niekłoca o byle co , tylko wszyscy razem daza do obranego celu czy spiewu i szerokiej popularnoąści na całym swieciei my tu tez powinniśmy robić na naszej stronce tak jak te dzieciaki tam w tym chórze Yeshiva Boy Choir, razem możemy wiecej
żydowskiego czyli ,,Yeshiva Boy Choir'' i niejestem ich wyznawca ale pulubiłem ich twórczaość i to co robia, czesto słucham ostatnio ich piosenek, które mi pomagaja podczas nieraz rożnych typowań liczb też,dlatego czesto ich słicham a wsz czegolnosci kilku piosenek które wykonuje jeden taki mały z artystów, te dzieciaki tam naprawde daja czadu i i pokazuja ze w wiekszosci daja sobie swietnie rade i sa nimczym jedność, ich muzyka i utwory naprawde nieraz daja takiego porzadnego kopa i az chce sie żyć, oni tam sie niekłoca o byle co , tylko wszyscy razem daza do obranego celu czy spiewu i szerokiej popularnoąści na całym swieciei my tu tez powinniśmy robić na naszej stronce tak jak te dzieciaki tam w tym chórze Yeshiva Boy Choir, razem możemy wiecej
3 652 953. RT1 dzieki za propozycje do mini lotka podane przez CIEBIE na czacie mam nadzieje ze z tych propozycji moze skorzysta pare osob ,które maja już galimatias w głowie i niewiedza co juz kreslić, jestem za tym aby wiecej ludzi tajk jak RT1 dołanczali swoje propozycje ukladzików przez siebie stworzonych i dzielili sie nimi wiekszośćia
3 652 964. Wojtt jeszcze raz za wczorajsze trafienie 3/5 w mini proponuje abyś dzisiaj te 2 pozostałe uklady posłał na mini jeszcze raz graj i wygrywaj
https://youtu.be/-52MWBzal2c proponuje tego sobie posłuchac i pomysleć nad tym wszystkim co tu robimy na stronce
arczibalik73 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Nie było szans... Jedna 3 dziestki jedna dwudziesta i jedna jedność z niedzielibędzie lepiej jutromoże 5/10
262 zł mam na granie w keno a wy
typuj keno już można typować
na sucho wiadomo
Ja przed chwila trafilem 5/6 w keno kurde mialem dac 11 dalem 12 tak jest zawsze
mrówka faraona przegrała 200 zł na dziś
Kasia uciekła... a to pechprzyjechała tym o 16,35to kie był pociąg do milosci
ale zabawa z tym keno...superrrrrrrrrrrr
zbigniew....odbiję się jeszcze....
teraz gram na krechę....
Przyłączylem się do zabawy keno tylko nie wiem teraz gdzie te 4 zakłady na 7 skreslen zobaczyć o ile jest taka możliwość napewno zostały zapisane
wpisz liczby w okienko i wciśnij "zatypuj"