Wpisy 365 153 – 365 252
27 czerwca 2011 19:09 → 27 czerwca 2011 19:45, 100 wpisów
andromeda >>> to nie jest takie proste .. możesz z powództwa cywilnego,koszt założenia sprawy na dzień dobry 600zł
ale jeszcze musisz dane osobowe ustalić,a taki nakaz może jedynie prokurator wydać ... no i pomyśl,że Adminowi brudu narobisz,bo do niego się zgłoszą po ip i szarpać go będą bo to jego portal ...
poważnie ..
ale jeszcze musisz dane osobowe ustalić,a taki nakaz może jedynie prokurator wydać ... no i pomyśl,że Adminowi brudu narobisz,bo do niego się zgłoszą po ip i szarpać go będą bo to jego portal ...
poważnie ..
przy okazji przeswietla wszystkie twoje wpisy od A do Z i znjada jeszcze gorsze rzeczy . 

O co wy się tu kłócicie ? Są ważniejsze sprawy o których trzeba mówić.
Ja również witam wszystkich bardzo cieplutko...
Lilka
Andromeda
Friend7
Madzia
Kosamty
Lilka

Andromeda

Friend7

Madzia

Kosamty

hahaha w pracy laba ..a za to w domu jak na wariackich papierach...dopiero się wyrobiłam

deki jestem
lila

krysienka
widziałem rano ze miałas poprawke a pisałas ze przeszlas do nastepnej klasy 

lila

krysienka

widziałem rano ze miałas poprawke a pisałas ze przeszlas do nastepnej klasy 

deki72...
to się cieszę,teraz zgłoś się do właścicielki kota o odszkodowanie
to się cieszę,teraz zgłoś się do właścicielki kota o odszkodowanie
tak zaczęły ...ale dla mojego syna
..ja dopiero zacznę wakacje od 4 lipca

..ja dopiero zacznę wakacje od 4 lipca

Dzisiaj pierwszy raz zagrałam na 3.
27.31.79.
09.29.38.
27.31.79.
09.29.38.
Krysieńka

czyli ty masz poprawki syn sie dobrze uczył i do szkoly nie chodzi

Lila 

A właśnie jak jesteśmy już przy szkołach ..
Jaki się uczyliście ?
Jaki się uczyliście ?
Witajcie.Deki 72 i Kosmaty

a o sexie misek to moga byc wpisy przy ogolnej dezaprobacie czaterow? Panie Pasko?
A ja w podstawówce bardzo dobrze a później w technikum
bywało różnie,bo zaczęły się randki i prywatki.

bywało różnie,bo zaczęły się randki i prywatki.

Kosmaty.Dziękuję.

to sobie poczytaj od poczatku dnia i wszystkie dialogi Andry i Gały Panie Pasko.
Nareszcie Pasko zareagowal na te nie cenzuralne wpisy. A jak czytam czat, to wcale nie jest strona o grach losowych, tylko o d...e marynie.pozdrawiam wszystkich z Chicago
Może ja też o seksie zacznę gadać... jest nadzieja, że ktoś zwróci uwagę i chociaż cześć odpowie 

Ta kuleżanka wypłasza kazdego nowego uzytkownika tutaj - bo dla niej kazdy nowy tutaj to jest klon
. Panie Pasko. Przestałem reklamować już tą Pana stronę w kolekturze bo jak widzę tu nieraz taki cyrk to szkoda zachodu.
. Panie Pasko. Przestałem reklamować już tą Pana stronę w kolekturze bo jak widzę tu nieraz taki cyrk to szkoda zachodu."tylko o d...e marynie"
Fajne stwierdzenie
W rzeczywistości tak jest niestety
Fajne stwierdzenie

W rzeczywistości tak jest niestety
Prokurator i te sprawy?