Wpisy 3 651 484 – 3 651 583
6 września 2019 18:51 → 6 września 2019 20:46, 100 wpisów
Żal dupe ściskana stacje podjchala młoda dziewczyna koło 20 mercedesem a 2.2 formatic a jaroweremnie land rowerem Ale na pedały
doktor nie podaj pewoli bo i tak nie wejdą
Wyjdzie układ o jakim nawet fizjologom z TS-a się nie śniło
Wyjdzie układ o jakim nawet fizjologom z TS-a się nie śniło
13 17 36
znajomy dzisiaj puścił dla gościa keno ale się pomylił bo gościu chciał inaczej więc on wziął ten zakład bo keno nie możesz anulować i co ..... wygrał 250 zł
gościu pewnie pluł sobie w twarz bo później wrócił żeby jeszcze raz puścić keno
ja też się raz pomyliłem miałem puścić 5/5 w multi stawka 10 a w ostatniej chwili zmieniłem na stawke jeden 1 i podło 700 zamiast 7000 rok 2012
Ja tez raz dalem multi na jedno losowanie z plusem,z 6 na drugie byly wszystkie z plusem tak to juz jest
bo według mnie to najlepiej być przy kilku losowaniach i puszczać na bieżąco ale tak to sobie można jak się przy kasie stoi i obserwuje losowania
w keno bedzie mozna grac przez neta, ciekawe czy ktos zdarzy na czas puszczac kupony
Pojawiał się na czacie specjalista od Keno > Brjan ,ale od pewnego czasu nie wchodzi na czat
Ja, jeśli grałem w Keno obstawiałem te same liczby przez 3- godziny 45- 50 losowań > zawsze coś weszło
Ważna obserwacja liczb i godzina rozpoczęcia gry
Liczby powtarzają się regularnie i to trzeba wychwycić > tyle mogę podpowiedzieć
Ja, jeśli grałem w Keno obstawiałem te same liczby przez 3- godziny 45- 50 losowań > zawsze coś weszło
Ważna obserwacja liczb i godzina rozpoczęcia gry
Liczby powtarzają się regularnie i to trzeba wychwycić > tyle mogę podpowiedzieć
tak też to zauważyłam tak jakość co 5,10 losowań się powtarzają tak już wygrałam parę razy ładną sumkę
ale byłam cały czas na kasie i mogłam obserwować losowanie teraz rzucili mnie do biura i nic już nie widzę
ale byłam cały czas na kasie i mogłam obserwować losowanie teraz rzucili mnie do biura i nic już nie widzę
Angielski jak program na fona
Pasko wczoraj o tym pisał > 3 651 180
Jeszcze nie aktywne > w trakcie realizacji
Jeszcze nie aktywne > w trakcie realizacji
Osa
Zb
Sebastian dostał banana do odwołania
Czytaj wczorajsze wpisy pasko po 21 40
Osa szerszen płaci pracownikom swoim 8000 pisał tak
Typowania Keno już wkrótce. 261 losowań każdego dnia do rywalizacji w typowaniu
Pasko
Punkty tez będą i tylko 1 zakład typować
Wczoraj gości około godziny trafił 5/5w keno przy mnie ale stawka podstawowa ...i ten gościu nastop tam siedzi i gra
Około godziny 16 25
Pasko napisz jak to będzie z tym typowaniem
1.1
2.2
3.3
4.4
5.5
6.6
7.7
8.8
9.9
10.10
11 przez 11 nie da się
1.1
2.2
3.3
4.4
5.5
6.6
7.7
8.8
9.9
10.10
11 przez 11 nie da się
Dział powstaje / się rozwija. Wchodźcie co jakiś czas, sprawdzajcie, piszcie co sądzicie.
przestalem go pisac bo na fonie dlugo typowal jakies 4-5 minut
musze napisac szybsza statystyke
musze napisac szybsza statystyke
w miare tez skuteczna, narazie idzie w dobra strone
jak bedzie szybko to nawet napisze sama strone z liczbami gotowymi, albo w aplikacji na smarfona nie wiem jeszcze
w kazdym razie aplikacja moze sprawdzac wytypowane zestawy / systemy testowac / temperature liczb / zestawy czesto powtarzajace sie
jak bedzie szybko to nawet napisze sama strone z liczbami gotowymi, albo w aplikacji na smarfona nie wiem jeszcze
w kazdym razie aplikacja moze sprawdzac wytypowane zestawy / systemy testowac / temperature liczb / zestawy czesto powtarzajace sie
Dopisano wyniki Eurojackpot - 21,24,29,30,50 oraz dodatkowe liczby 1,5
Analiza stałych zestawów liczbowych Eurojackpot
szpaku20 4/5 + 0/2
Pasko a kiedy typowania w multi
1/1juz jest
2/2już jest
3/3już jest
4/4 nima
5/5juz jest
6/6nima
7/7nima
8/8nima
9/9 nima
10/10 już jest
1/1juz jest
2/2już jest
3/3już jest
4/4 nima
5/5juz jest
6/6nima
7/7nima
8/8nima
9/9 nima
10/10 już jest
narazie siedze w bukmacherce itp jakos mnie wciagla i nie mam zbytnio czasu na pisanie, ale zamierzam wrocic do gier losowych
co do Keno to faktycznie by sie przydaly typowania ale i najlepsze zestawy w kazdym dniu
poszłam teraz puścić jeszcze 3 zakłady MM i znalazłam kasę po drodze czyżby
Polska wygra mecz !!!
Z kim grają
A mi wczoraj kupon zepsuli.
Kto gra
Mi Izraelici.
Faworyt w dupę, a mogło być 403.97 zł.
Polska 1 Słowenia 2
Czyli 1/2 dla nich
0-3
Co ty.
angierski
krzysztofc
Widzę,że bukmacherka nie jest waszą
mocną stroną.
krzysztofc
Widzę,że bukmacherka nie jest waszą
mocną stroną.
polska biało czerwoni no to do hymnu marsz marsz dabrowski z ziemi wloskiej do polski...
Angierski
Mewa