Wpisy 3 651 333 – 3 651 432
6 września 2019 09:39 → 6 września 2019 13:45, 100 wpisów
O 10 gramy z Rosja w koszaino niech siatke dobrze uwiaza jak Koszarek i Ponitka robic beda wsady
Z kosza wyjalem pary...napracowalem sieszkoda by bylo zmarnowac tego wieckresle na 14
Brakuje mi tutaj dzisiaj tempa rozmowy, a jest to mało rozwojowe...
ja nawet nie jestem zła , jestem wściekła a jak wpadniesz na moje żarty donosicielu... żaaal
Keszmina stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
dusia
Do pracy przychodzi koleżanka ze straszną chrypką, wręcz mówić nie może.
- Moja droga, zwykle jak mnie dopada takie nieszczęście, robię mężowi loda i prawie natychmiast przechodzi!
Na drugi dzień koleżanka przychodzi zdrowa, zadowolona i szczęśliwa, że pozbyła się chrypki...
- Co zrobiłaś?
- Dokładnie to co mi radziłaś! Twój mąż nie mógł uwierzyć, że to ty miałaś taki pomysł?
- Moja droga, zwykle jak mnie dopada takie nieszczęście, robię mężowi loda i prawie natychmiast przechodzi!
Na drugi dzień koleżanka przychodzi zdrowa, zadowolona i szczęśliwa, że pozbyła się chrypki...
- Co zrobiłaś?
- Dokładnie to co mi radziłaś! Twój mąż nie mógł uwierzyć, że to ty miałaś taki pomysł?
Ktos się domaga blokady oby szybko hm czyzby karolinka Sebastian jak te wpisy są normalnego człowieka ktorych ci brak to ja się cieszę ze pasko dal wczoraj blokady im mniej tym lepiej dla tej strony
W pewnej spółce prezesi postanowili zatrudnić asystentkę dla członków zarządu. Oprócz stosownych kwalifikacji, kandydatka powinna mieć 180 cm wzrostu, długie nogi, piękne piersi, blond włosy, itp. Po serii rozmów kwalifikacyjnych została im jedna kandydatka, która spełniała wszystkie wymogi. Zadali jej pytanie:
- Jakie są pani oczekiwania finansowe?
- 12 tysięcy PLN netto.
- Co?! U nas to główny księgowy zarabia tylko 6 tysięcy...
- To ruchajcie księgowego...
- Jakie są pani oczekiwania finansowe?
- 12 tysięcy PLN netto.
- Co?! U nas to główny księgowy zarabia tylko 6 tysięcy...
- To ruchajcie księgowego...
kiedys swiecilem wieksze triumfy w multi a teraz nastapilo zmeczenie kuleczkami i przekombinowanie, trzeba wrocic do korzeni
Sebus tak zrazil mnie do tego imienia ze teraz jak ktos mi sie przedstawia Sebastian to od razu chce mu dać w pysk
ze mna do koly tez chodzil jeden Bastian i byl pozytywnie zakrecony tez
uwaga podaje liczby do lotto
8,11,20,22,29,30,31,47,48
grajcie se ja pasuje
8,11,20,22,29,30,31,47,48
grajcie se ja pasuje
Waldus nie zagram napewno jutro w lotto wole zresztą multi mini zaraz podam moje propozycje 8 liczb
Cześć Polskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!
72-68
Wygramy
- Kobieta w wieku 35 lat myśli o posiadaniu dzieci.
- Mężczyzna w wieku 35 lat również zaczyna myśleć o kimś młodszym.
- Mężczyzna w wieku 35 lat również zaczyna myśleć o kimś młodszym.
Wchodzi facet do baru i krzyczy od progu:
- Wszyscy kibice Arki to pedały.
Przy jednym stoliku odsuwa się krzesło, wstaje koleś i mówi:
- Wiesz, stary, że nieźle mnie właśnie wkurzyles
- A co? Jesteś kibicem Arki?
- Nie, pedałem.
- Wszyscy kibice Arki to pedały.
Przy jednym stoliku odsuwa się krzesło, wstaje koleś i mówi:
- Wiesz, stary, że nieźle mnie właśnie wkurzyles
- A co? Jesteś kibicem Arki?
- Nie, pedałem.
ufff
Ja nie widziałem 1 kwarty bo spałem.
uuu 2 punkty
4
Co oni teraz zrobią ?
3 punkty i faul.
krzysztof c stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
3 651 405. krzysztof c 2019-09-06 (11:57)
Co oni teraz zrobią ?
.
.
Ban Ci zrobią
Co oni teraz zrobią ?
.
.
Ban Ci zrobią
Tata siedział przed telewizorem i poprosił mnie, żeby przynieść mu ciepłe kapcie. Poszedłem, a do głowy wpadł mi diabelski pomysł. Wszedłem do pokoju mojej siostry, gdzie siedziała z przyjaciółką i powiedziałem:
- Tato powiedział, żebym żebym złapał za cycki twojej koleżanki.
- CO? Co ty bredzisz!
- Nie wierzysz mi?
Krzyknąłem w stronę salonu:
- Tatooo! Lewego czy prawego?
Tata pokoju:
- Obydwa, synku!
- Tato powiedział, żebym żebym złapał za cycki twojej koleżanki.
- CO? Co ty bredzisz!
- Nie wierzysz mi?
Krzyknąłem w stronę salonu:
- Tatooo! Lewego czy prawego?
Tata pokoju:
- Obydwa, synku!
na zielonej szybko daja banany
Przychodzi baba do lekarza:
- Panie doktorze, wszystko kojarzy mi się z seksem...
- A brom brała Pani dzisiaj?
- A jeszcze żem dzisiaj nie brombrała.
- Panie doktorze, wszystko kojarzy mi się z seksem...
- A brom brała Pani dzisiaj?
- A jeszcze żem dzisiaj nie brombrała.
- Jaka jest różnica miedzy "erotycznie" a "perwersyjnie"?
- Erotycznie, to gdy twoja dziewczyna ściąga majtki i rzuca je o ścianę. Perwersyjnie, gdy się przykleją...
- Erotycznie, to gdy twoja dziewczyna ściąga majtki i rzuca je o ścianę. Perwersyjnie, gdy się przykleją...
W miejscowości Warszawa padła wygrana 151 814,60 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Konstancin-Jeziorna padła wygrana 151 814,60 zł w grze Mini Lotto
Strasburger oszalałnajpierw ożenił się z kobietą która nawet córka nie mogłaby być A teraz nosi jej torby i jest fest zakochanydziadek przechodzi druga miłość
niech sie konczy ta promocja balamuta, ja chce grac tylko na 3 i 5 numerow
jutro sobie wstawie duzy atlas yorka do pokoju, bede patrzyl w tv i ostro pakowal
3 651 425. tomi77 2019-09-06 (12:58) Szalejezakaska
Strasburger oszalałnajpierw ożenił się z kobietą która nawet córka nie mogłaby być A teraz nosi jej torby i jest fest zakochanydziadek przechodzi druga miłość
.
.
Poprzednia żona mu zmarła i przeszedł osobistą tragedie,miał prawo do tego by sie ponownie ożenić w przeciwienstwie do wiekszosci celebrytow ktorzy partnerów czesciej zmieniają niz Sebastian M swoje niki
.
.
Poprzednia żona mu zmarła i przeszedł osobistą tragedie,miał prawo do tego by sie ponownie ożenić w przeciwienstwie do wiekszosci celebrytow ktorzy partnerów czesciej zmieniają niz Sebastian M swoje niki
Every muscle must be tight 22
jak wygram w multi tez biore mloda sikse
jak wygram w multi tez biore mloda sikse