Wpisy 3 651 284 – 3 651 383
6 września 2019 07:10 → 6 września 2019 10:52, 100 wpisów
http://slecinky.eu/images/87884657812223888120.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Hej... Czarodzieju taka trójka 62,65,67 no i takie inne 21,25,29 i 31,33,37
Powiem tak, megamocny ucywilizuj się i odpowiedz hej, dzień dobry, abo jakoś podobnie...
chcesz byc mutantem 5 klasy? traf 5/5 rano i 5/5 wieczorem ale juz na inne 5 numerow
Witam wszystkich
E.p+E.p
1,2,5,6,7,8,10,11,12,14,16,19,23,25,28
E.p+E.p
1,2,5,6,7,8,10,11,12,14,16,19,23,25,28
raz powiem gin dobry a niedlugo pozniej zrobimy dziecko i bedzie 500 zl na multi, to ma sens
ale jednak nie mowie
ale jednak nie mowie
Spadki na giełdach, szalejący kryzys ekonomiczny, przychodzi 8- letni synek do tatusia i mówi, że chce rowerek. Tatuś na to: - Nie mogę ci kupić rowerka, bo zaciągnęliśmy duży kredyt na dom, kurs franka poszedł mocno w górę, a na dodatek mama w zeszłym tygodniu straciła pracę. Następnego dnia tatuś wstaje i widzi, że synek się spakował i chce się wyprowadzać, więc go pyta dlaczego? Synek na to: - Wczoraj wieczorem przechodziłem obok waszej sypialni i słyszałem, jak mama powiedziała, że już odlatuje, a ty za chwilę powiedziałeś, że też zaraz dojdziesz. Musiałbym być zdrowo (...), żeby zostać tu sam, z takim wielkim kredytem... i bez rowerka!
dobry humor, ale ja się z Wami na nowo pacze pacze muszę poukładać
przepisa na szybka pione
wez Mateusza od przodu, 2 najlepsze blizniaki dnia i najlepsze 0
wez Mateusza od przodu, 2 najlepsze blizniaki dnia i najlepsze 0
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 838 000
O 10 gramy z Rosja w koszaino niech siatke dobrze uwiaza jak Koszarek i Ponitka robic beda wsady
Z kosza wyjalem pary...napracowalem sieszkoda by bylo zmarnowac tego wieckresle na 14
Brakuje mi tutaj dzisiaj tempa rozmowy, a jest to mało rozwojowe...
ja nawet nie jestem zła , jestem wściekła a jak wpadniesz na moje żarty donosicielu... żaaal
Keszmina stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
dusia
Do pracy przychodzi koleżanka ze straszną chrypką, wręcz mówić nie może.
- Moja droga, zwykle jak mnie dopada takie nieszczęście, robię mężowi loda i prawie natychmiast przechodzi!
Na drugi dzień koleżanka przychodzi zdrowa, zadowolona i szczęśliwa, że pozbyła się chrypki...
- Co zrobiłaś?
- Dokładnie to co mi radziłaś! Twój mąż nie mógł uwierzyć, że to ty miałaś taki pomysł?
- Moja droga, zwykle jak mnie dopada takie nieszczęście, robię mężowi loda i prawie natychmiast przechodzi!
Na drugi dzień koleżanka przychodzi zdrowa, zadowolona i szczęśliwa, że pozbyła się chrypki...
- Co zrobiłaś?
- Dokładnie to co mi radziłaś! Twój mąż nie mógł uwierzyć, że to ty miałaś taki pomysł?
Ktos się domaga blokady oby szybko hm czyzby karolinka Sebastian jak te wpisy są normalnego człowieka ktorych ci brak to ja się cieszę ze pasko dal wczoraj blokady im mniej tym lepiej dla tej strony
W pewnej spółce prezesi postanowili zatrudnić asystentkę dla członków zarządu. Oprócz stosownych kwalifikacji, kandydatka powinna mieć 180 cm wzrostu, długie nogi, piękne piersi, blond włosy, itp. Po serii rozmów kwalifikacyjnych została im jedna kandydatka, która spełniała wszystkie wymogi. Zadali jej pytanie:
- Jakie są pani oczekiwania finansowe?
- 12 tysięcy PLN netto.
- Co?! U nas to główny księgowy zarabia tylko 6 tysięcy...
- To ruchajcie księgowego...
- Jakie są pani oczekiwania finansowe?
- 12 tysięcy PLN netto.
- Co?! U nas to główny księgowy zarabia tylko 6 tysięcy...
- To ruchajcie księgowego...
kiedys swiecilem wieksze triumfy w multi a teraz nastapilo zmeczenie kuleczkami i przekombinowanie, trzeba wrocic do korzeni
Sebus tak zrazil mnie do tego imienia ze teraz jak ktos mi sie przedstawia Sebastian to od razu chce mu dać w pysk
ze mna do koly tez chodzil jeden Bastian i byl pozytywnie zakrecony tez
uwaga podaje liczby do lotto
8,11,20,22,29,30,31,47,48
grajcie se ja pasuje
8,11,20,22,29,30,31,47,48
grajcie se ja pasuje
Waldus nie zagram napewno jutro w lotto wole zresztą multi mini zaraz podam moje propozycje 8 liczb