Wpisy 3 651 139 – 3 651 238
5 września 2019 22:25 → 5 września 2019 23:32, 100 wpisów
Pasko 2 opcje mam dla tyc co przewinią i dostają bloka 1 dzień bez typowania. Druga opcja w wizualna aby w za typowanych po losowaniu trafione liczby były na czerwono lub w kulka czerwona napis żółty. Takie opcje Pozdrawiam.
ale jaja multik wieczór puszczone 2x8/8 , 1x10/10 i 2x 5/5mini lotek i z tego trafione 1x4/8,1x3/8, 1x6/10 multik, mini tradycyjnie 1x2/5 na drugim klapa w mini wyszło 19,30,31,32,33,a umnie na kuponie 2 uklad to 29,31,34,36,37 kurcze jakie wyczucie ze beda 30 tki ale niestety nie trafili mojich tylko obok jak pech to pech
3 651 136. Pasko dlaczego sebastian M został zablokowany co znów nawywijał ? ijalkzostał zablokowany na stałe juźż czy tylko na 8 h?
Witaj Pasko kwiatMosiny chciał mnie zniszczyć podszywanie się pod mój NIK ja mam twojkwiat77 i nikt nie ma prawa ponizac drugich osób
podane nicki miały wpadły w algorytm wielonickowości, co w połączeniu z ich jakością wpisów niejako potwierdza tą tezę (bo na podstawie IP tak na 100% nigdy nie ma pewności, bo zdarza się, że mając zmieniające się IP Ty dzisiaj dostaniesz to samo IP, co miesiąc temu inna osoba) ... ale generalnie przesłanki są bardzo wyraźne.
3 651 143. Pasko rozumie tylko z tego co wiem to sebastian M .tylko z tego co mi wiadomo to uzywa własnie tu tylko tego konta jednego, kiedyś był pod kilkoma innymi nickami ale teraz jest tylko pod tym jednym, co do dobryptak to tez uwarzam goscia za spoko, sympatyczny gośćia, tu jest wiele innych nicków które powinny być blokowane a nie są, ale sebastian co róż jest blokowany, sebastian tylko dlatego kiedys tworzył inne nicki , bo czesto był blokowany, a chciał tu być zawsze z nami na czacie, ale niemógł bo zawsze na jego nicku była blokada , to niesprawiedliwe jest, im wiecej ludzi bedzie blokowanych tym wiecej bedzie tworzonych nowych nicków, i bedzie tu galimatias wielki, jesli zaś chodzi o sebastiana M,to zawsze jak komuś nie lezały relacje miedzy jakimś nikiem to sebastian był prowokowany , a pożniej tez i blokowany, bo komuś sie ta osoba tu na czacie niespodobała, jesli chodzi o kwiat mosiny tak to podzezywał sie pod twójkwiat 77, sam tego doswiadczyłem i to prawda, uwazamn ze sebastian M został nie słusznie zablokowany na czas nieokreślony i powinien tu nadal być z nami na czacie
Jest jeszcze parę innych nicków,które też miały podobne wpisy na swoich profilach.Na razie nie podam.
podam może jakie promocje jeszcze czekają Multi Multi we wrzesniu?
arczibalik73
Zastanów się,co Ty piszesz.
Zastanów się,co Ty piszesz.
3 651 151. twojkwiat77 witaj przyjaciółko
za tydzień będziemy mieć promocję w typowaniu 7 liczb Multi Multi
3 651 157. emerytka ja sie niemusze nic zastanawiac TY powinnaś zostać w 1 kolejności zablkowana tutaj, za kłótnie i przygryzanie sebastianowi M a nie jesteś dlaczego?
Witaj kolego co tam u Ciebie słychać
arczibalik73
Ty chyba żarty sobie stroisz ?
Ty chyba żarty sobie stroisz ?
3 651 164. twojkwiat77 jakoś leci gramy i wygrywamy a co tam u Ciebie jak tam z wygranymi?
Widzisz kulam się do przodu szkola się znów zaczęła i czasu brakuje na granie i wygrywanie
arczibalik73
Ty myślisz ,że ja będę cicho siedziała i dam sobie skakać po głowie ? Za poważna jestem na takie rzeczy.
Ty myślisz ,że ja będę cicho siedziała i dam sobie skakać po głowie ? Za poważna jestem na takie rzeczy.
Cześć Gosiu
Marian303: no to jak będziesz sam typował Keno, to jeszcze poczekasz
keno bylo by dobre tylko po co typowania keno skoro co 4 minuty sie zmieniaja losowania
przewiduję typowania typu ... każdy dostaje wirtualne 100 zł dziennie i może obracać jak chce... o północy zwycięzca dnia
Ja też gram ostatnio w keno.Niewiele zakładów,ale jednak.Typowanie byłoby super.
W keno gra ja chętna
najlepiej zrobić wirtualne zaklady w keno
wplacamy kase kto najlepiej typuje to wygrywa
wplacamy kase kto najlepiej typuje to wygrywa
Wpis zatwierdzony 43 mi zostały nie zdążyłam przeczytac
Witaj Slawku
Rodzina w komplecie
3 651 165. emerytka 46
nie stroje sobie zadnych żartów, wszystko to co kiedys tu pisałaś złego pod adresem sebastiana wszystko kopiowaliśmy do pliku i gdzies w archiwum sa Twoje wpisy, teraz nie bede ich przytaczał bo to nie czas i miejsce, ale było tu grono ludzi na czacie z którymi jezdziliscie po sebastianie M jak po zdechłym psie, teraz ich tu niema bo przeszli na inny portal,lub wystepuja pod innymi nickami, wiesz chyba gdzie co?ale to nic to było kiedyś i najlepiej o tym zapomniec szybko,ja akurat do Ciebie nic niemam, i Ciebie szanuje jak i inne tu osoby, ale nielubie jak ktoś kogoś prowokuje i sie z nim sprzecza , a potem ta 2 osoba dostaje bana a nie ta osoba która akurat ja sprowokowała
nie stroje sobie zadnych żartów, wszystko to co kiedys tu pisałaś złego pod adresem sebastiana wszystko kopiowaliśmy do pliku i gdzies w archiwum sa Twoje wpisy, teraz nie bede ich przytaczał bo to nie czas i miejsce, ale było tu grono ludzi na czacie z którymi jezdziliscie po sebastianie M jak po zdechłym psie, teraz ich tu niema bo przeszli na inny portal,lub wystepuja pod innymi nickami, wiesz chyba gdzie co?ale to nic to było kiedyś i najlepiej o tym zapomniec szybko,ja akurat do Ciebie nic niemam, i Ciebie szanuje jak i inne tu osoby, ale nielubie jak ktoś kogoś prowokuje i sie z nim sprzecza , a potem ta 2 osoba dostaje bana a nie ta osoba która akurat ja sprowokowała
w sumie keno typowania to dobra opcja mozna wtedy brac numery od najlepiej typujacych
Każdy super typuje tutaj
arczibalik73
To Sebastian prowokował i to pod różnymi nickami.Ja też mam jego wpisy.
To Sebastian prowokował i to pod różnymi nickami.Ja też mam jego wpisy.
3 651 171. twojkwiat77 szkoła szkołom , dzieci dziec,mi, ale graj niepoddawaj sie, bo natym sie świayt nie kończy, uwierz w swoje siły i graj i wygrywaj
3 651 200. Marian303 2019-09-05 (23:04)
Uwolnić Sebastiana M
jestem za tym też Uwolnić sebastiana M bo chłopina nic nie zrobił złego
Uwolnić Sebastiana M
jestem za tym też Uwolnić sebastiana M bo chłopina nic nie zrobił złego
I wszystkie jego nicki też uwolnić ?
Marian303
Chyba Pasko wyraźnie napisał o wielonickowości.
Chyba Pasko wyraźnie napisał o wielonickowości.
Ja tez jestem za tym by Sebastiana m ,juz mial wiele szans na poprawe i nie wykorzystal tego .U korna tez ludzi wkurza pod kilkoma nikami
paranoja ja mogę mieć własny nick żona inny jedno łącze jeden modem zatem ip jakie będzie?
ale zeby miec tyle nickow to trzeba miec nie zle pod kopula tak jak jacun pisze u korna byl krolinka i roznymi takimi wiec wkoncu sie doigral brawo wkoncu nareszcie
panoramix ok ale ty twoja zona nie wkurzacie ludzi nie dokuczacie dalej nie widzisz roznicy??
panoramix
Pasko wie co robi i co mówi.
Pasko wie co robi i co mówi.
Pasko dobry ruch z tym keno,tylko kiedy bedzie mozna typowac
.
Panoramix on na ten hejt sobie zasluzyl w pelni
.
Panoramix on na ten hejt sobie zasluzyl w pelni
panoramix nie widzisz lub nie chcesz widziec lub ci tak dobrze a jak tak to trudno to nie heyt to przebranie miarki wkoncu sie doigral jak ktos tego nie widzi to moze czas do okulisty i kropa
ma do tego prawo jako admin ale nie muszę się z tokiem rozumowania zgadzać ,to błędna interpretacja
A Arczi jak go tak lubi to niech z nim gada na mesengerze albo gdzies indziej ale nie tu
.
.
Zapewne arczi zaraz walnie referatem
.
.
Zapewne arczi zaraz walnie referatem
niech pisze dużo komu to szkodzi już admin dał limit 50 wpisów ale to też za mały kaganiec
chat jaki jest każdy widzi i kiedyś to pisałem ..jest to chat baaardzo monotematyczny wręcz nudny