Wpisy 3 651 084 – 3 651 183
5 września 2019 21:45 → 5 września 2019 22:56, 100 wpisów
Dopisano wyniki ekstra pensja - 06,17,19,20,21 oraz dodatkowa liczba 02
Dopisano wyniki Kaskady - 01,02,03,07,08,12,15,16,18,20,23,24
Dopisano wyniki ekstra premia - 03,04,08,33,34 oraz dodatkowa liczba 02
5,9 imieniny Doroty, swietujemy jakby to byly moje urodziny 12
Dopisano wyniki Lotto - 05,06,24,43,45,46
Analiza stałych zestawów liczbowych Lotto
billgates007 4/6
fliper-f2 4/6
bogdan041 4/6
skali 4/6
pudelek1961 4/6
Donato35 4/6
johno 4/6
Dopisano wyniki Lotto Plus - 02,09,36,43,44,47
Typowania Lotto Plus
Kulturalnyrobal wytypował(a) 3/6natalka2008 wytypował(a) 3/6
karolm wytypował(a) 3/6
SUPER TATA wytypował(a) 3/6
fraulo wytypował(a) 3/6
motylek wytypował(a) 3/6
daniel1981 wytypował(a) 3/6
dobryptak wytypował(a) 3/6
Amir84 wytypował(a) 3/6
dominator66 wytypował(a) 3/6
parwan57 wytypował(a) 3/6
magda wytypował(a) 3/6
JAGAS wytypował(a) 3/6
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 2068097
Wylosowany numer to: 2068097
Pasko.
Tak zostałam opisana na pewnym profilu "Emerytka46, spadaj Stąd kablaro szpetna.
Adrian, Jacek, Janusz, Wojtek i Slawek
w y p a d!!!!!
Więc kabluję-to profil "Qbraczek"
Tak zostałam opisana na pewnym profilu "Emerytka46, spadaj Stąd kablaro szpetna.
Adrian, Jacek, Janusz, Wojtek i Slawek
w y p a d!!!!!
Więc kabluję-to profil "Qbraczek"
ale przegrac na stivi wondera 85 tys zl to gorsze niz pare zl w toto
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
na najsilniejsze w kolumnach 4 numery oplaca sie grac w 8,9,0 ale to sie jeszcze okaze
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Kumulacja Lotto: 4 000 000 zł
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 151 814,60 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
dla wygranych
emerytko: zostało zablokowanych też dzisiaj kilka nicków pochodnych
Pasko
Dzięki.Nigdy nie kablowałam,ale sami się prosili.
Dzięki.Nigdy nie kablowałam,ale sami się prosili.
emerytko: blokada nastąpiła kilka godzin temu, przed Twoim "kablowaniem"
Pasko 2 opcje mam dla tyc co przewinią i dostają bloka 1 dzień bez typowania. Druga opcja w wizualna aby w za typowanych po losowaniu trafione liczby były na czerwono lub w kulka czerwona napis żółty. Takie opcje Pozdrawiam.
ale jaja multik wieczór puszczone 2x8/8 , 1x10/10 i 2x 5/5mini lotek i z tego trafione 1x4/8,1x3/8, 1x6/10 multik, mini tradycyjnie 1x2/5 na drugim klapa w mini wyszło 19,30,31,32,33,a umnie na kuponie 2 uklad to 29,31,34,36,37 kurcze jakie wyczucie ze beda 30 tki ale niestety nie trafili mojich tylko obok jak pech to pech
3 651 136. Pasko dlaczego sebastian M został zablokowany co znów nawywijał ? ijalkzostał zablokowany na stałe juźż czy tylko na 8 h?
Witaj Pasko kwiatMosiny chciał mnie zniszczyć podszywanie się pod mój NIK ja mam twojkwiat77 i nikt nie ma prawa ponizac drugich osób
podane nicki miały wpadły w algorytm wielonickowości, co w połączeniu z ich jakością wpisów niejako potwierdza tą tezę (bo na podstawie IP tak na 100% nigdy nie ma pewności, bo zdarza się, że mając zmieniające się IP Ty dzisiaj dostaniesz to samo IP, co miesiąc temu inna osoba) ... ale generalnie przesłanki są bardzo wyraźne.
3 651 143. Pasko rozumie tylko z tego co wiem to sebastian M .tylko z tego co mi wiadomo to uzywa własnie tu tylko tego konta jednego, kiedyś był pod kilkoma innymi nickami ale teraz jest tylko pod tym jednym, co do dobryptak to tez uwarzam goscia za spoko, sympatyczny gośćia, tu jest wiele innych nicków które powinny być blokowane a nie są, ale sebastian co róż jest blokowany, sebastian tylko dlatego kiedys tworzył inne nicki , bo czesto był blokowany, a chciał tu być zawsze z nami na czacie, ale niemógł bo zawsze na jego nicku była blokada , to niesprawiedliwe jest, im wiecej ludzi bedzie blokowanych tym wiecej bedzie tworzonych nowych nicków, i bedzie tu galimatias wielki, jesli zaś chodzi o sebastiana M,to zawsze jak komuś nie lezały relacje miedzy jakimś nikiem to sebastian był prowokowany , a pożniej tez i blokowany, bo komuś sie ta osoba tu na czacie niespodobała, jesli chodzi o kwiat mosiny tak to podzezywał sie pod twójkwiat 77, sam tego doswiadczyłem i to prawda, uwazamn ze sebastian M został nie słusznie zablokowany na czas nieokreślony i powinien tu nadal być z nami na czacie
Jest jeszcze parę innych nicków,które też miały podobne wpisy na swoich profilach.Na razie nie podam.
podam może jakie promocje jeszcze czekają Multi Multi we wrzesniu?
arczibalik73
Zastanów się,co Ty piszesz.
Zastanów się,co Ty piszesz.
3 651 151. twojkwiat77 witaj przyjaciółko
za tydzień będziemy mieć promocję w typowaniu 7 liczb Multi Multi
3 651 157. emerytka ja sie niemusze nic zastanawiac TY powinnaś zostać w 1 kolejności zablkowana tutaj, za kłótnie i przygryzanie sebastianowi M a nie jesteś dlaczego?
Witaj kolego co tam u Ciebie słychać
arczibalik73
Ty chyba żarty sobie stroisz ?
Ty chyba żarty sobie stroisz ?
3 651 164. twojkwiat77 jakoś leci gramy i wygrywamy a co tam u Ciebie jak tam z wygranymi?
Widzisz kulam się do przodu szkola się znów zaczęła i czasu brakuje na granie i wygrywanie
arczibalik73
Ty myślisz ,że ja będę cicho siedziała i dam sobie skakać po głowie ? Za poważna jestem na takie rzeczy.
Ty myślisz ,że ja będę cicho siedziała i dam sobie skakać po głowie ? Za poważna jestem na takie rzeczy.
Cześć Gosiu
Marian303: no to jak będziesz sam typował Keno, to jeszcze poczekasz
keno bylo by dobre tylko po co typowania keno skoro co 4 minuty sie zmieniaja losowania
przewiduję typowania typu ... każdy dostaje wirtualne 100 zł dziennie i może obracać jak chce... o północy zwycięzca dnia
Ja też gram ostatnio w keno.Niewiele zakładów,ale jednak.Typowanie byłoby super.