Wpisy 3 650 445 – 3 650 544
4 września 2019 15:50 → 4 września 2019 20:38, 100 wpisów
Krzysztof to jest normalne Teraz dziewczyny spotykają się z kilkoma chłopakami takimi którzy mają kasę i im kupują różne rzeczy ty nie jesteś pierwszy jej chłopak i nie będziesz ostatni ona ma takich trzech czterech pięciu i każdy jej coś kupi i ona jest dobrze ustawiona Jeżeli chcesz taką dziewczynę to Proszę bardzo Ale ja już ci dawno mówiłem przyjedź do Warszawy to cię zapoznam z takimi dziewczynami które są normalne wolne normalne miłe przyjemne a nie takie które lecą tylko na kasę a ta ewidentnie leci na kasę i ona będzie z każdym aby tylko jej coś zbuntował i kupował
Gosia A ty co wysłałaś w tej fioletowej budce Pochwal się nam wszystkim będziemy trzymali za ciebie kciuki
Megamocny trzeba grać w realu a nie tylko wstawi wystawa typować gdybym ja tak robił to też bym miał dużo wygranych a ja gram małą ilością 12 kupony bo tak najlepiej jak będziesz grał dużo wysyłał dużo kuponów to popłyniesz chyba że masz dużo kasy i stać się na to to wtedy co innego ale pamiętaj jak sztabka złota Jeszcze raz powtarzam sztabka złota to jest podstawa zobacz Kupiłem dla niecałe 16010 g złota a teraz zobacz ile jest warte ponad 20 tysięcy długo nim dużo nie minęło czasu A jestem do przodu Zbigniew z tych liczb Widzę tylko jedną ale życzę ci jak najlepiej trafi wszystkie trzy
Mewa A ty jakie dziś liczby podasz na wieczór Czekamy z niecierpliwością i nie możemy się doczekać
Walduś Wyślij w końcu ten kupon to wygrasz bo jak będziesz grał na sucho to nigdy nie będzie u ciebie wygranej Pamiętaj o tym
Gosia A ty co wysłałaś w tej fioletowej budce Pochwal się nam wszystkim będziemy trzymali za ciebie kciuki
Megamocny trzeba grać w realu a nie tylko wstawi wystawa typować gdybym ja tak robił to też bym miał dużo wygranych a ja gram małą ilością 12 kupony bo tak najlepiej jak będziesz grał dużo wysyłał dużo kuponów to popłyniesz chyba że masz dużo kasy i stać się na to to wtedy co innego ale pamiętaj jak sztabka złota Jeszcze raz powtarzam sztabka złota to jest podstawa zobacz Kupiłem dla niecałe 16010 g złota a teraz zobacz ile jest warte ponad 20 tysięcy długo nim dużo nie minęło czasu A jestem do przodu Zbigniew z tych liczb Widzę tylko jedną ale życzę ci jak najlepiej trafi wszystkie trzy
Mewa A ty jakie dziś liczby podasz na wieczór Czekamy z niecierpliwością i nie możemy się doczekać
Walduś Wyślij w końcu ten kupon to wygrasz bo jak będziesz grał na sucho to nigdy nie będzie u ciebie wygranej Pamiętaj o tym
Sebastian ano wysłałam liczby z tablicy niebieskiej tylko cicho sza
Sebastian dobrze kombinuje napisze wszystko i wszystkim o co chodzi i ma zaoszczędzone wpisy...chyba też tak zrobię...wkońcu za to admin nie kara
Na mini bym wrzycil 24 i 17 do tego kakas zimna z przedzialu 2 do 8 i dwie gorace
Maturę zdałem !!!
Napisałem do Maria Belyaeva. Rosjanka
Void Witaj słuchaj tych czterech liczb które podałeś tego co widzę jedna ma szansę wejść ale to i tak dużo wiedzą która to jest do tego trzeba dobrać jeszcze 4 liczby i mamy całą piątkę puszczamy dwa zakłady mieszamy te liczby i wygrywamy
Krzysztof czy ty w końcu z poważnie wiesz czy całe życie będziesz takim dzieciakiem jak do tej pory troszkę już spoważniałeś i masz szansę dalej iść w dobrym kierunku nie cofaj się i nie rób głupot nie umawiaj się z takimi dziewczynami które lecą na kasę bo to do niczego dobrego nie prowadzi Rosjanka też nie wiadomo jaka jest Jeśli chcesz To spotkaj się z nią i sprawdź
Dionicos Dobrze kombinujesz z liczbami Witaj to po pierwsze a po drugie Dodaj do tych liczb jeszcze dobre 3 i będziesz miał naprawdę super wyniki
Gosia chodzi o to żeby się umieć znaleźć w każdej sytuacji a to dla ciebie
I wygrywaj duże sumy Pokaż wszystkim że potrafisz Trzymam za ciebie kciuki
Romano witaj i trzymaj fason
Niedługo potem liczby na 21:40 ale jeszcze muszę trochę pomyśleć o nich bo nie chcę byle czego podawać
Krzysztof czy ty w końcu z poważnie wiesz czy całe życie będziesz takim dzieciakiem jak do tej pory troszkę już spoważniałeś i masz szansę dalej iść w dobrym kierunku nie cofaj się i nie rób głupot nie umawiaj się z takimi dziewczynami które lecą na kasę bo to do niczego dobrego nie prowadzi Rosjanka też nie wiadomo jaka jest Jeśli chcesz To spotkaj się z nią i sprawdź
Dionicos Dobrze kombinujesz z liczbami Witaj to po pierwsze a po drugie Dodaj do tych liczb jeszcze dobre 3 i będziesz miał naprawdę super wyniki
Gosia chodzi o to żeby się umieć znaleźć w każdej sytuacji a to dla ciebie
I wygrywaj duże sumy Pokaż wszystkim że potrafisz Trzymam za ciebie kciuki
Romano witaj i trzymaj fason
Niedługo potem liczby na 21:40 ale jeszcze muszę trochę pomyśleć o nich bo nie chcę byle czego podawać
Kaczyński w Olsztynie, a mnie nie ma.
Wielki człowiek.
6 dzieki pasko dales przyzwolenie meczybule na blazenskie tasiemce pierw czekal po 3 wpisie jak się ktoś napatoczy by bana nie dostac teraz blazneje tasiemce pasko
Mewa stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Mewa
1 19 69
A w profil nie patrzę... Co z tego że będę w pierwszej 100 skorow portfelu wieje nuda
6,13,29,36,43,48 .................. 3/6 + 1/6 .... 24 zł
U mnie w stałych meganka lotto plus
To są liczby córki która w 2016 roku trafiła z nich 4/6 lotto
U mnie w stałych meganka lotto plus
To są liczby córki która w 2016 roku trafiła z nich 4/6 lotto
Chłopak znalazł pieniądze i oddał, bierzcie z niego przykład.
u mnie w necie pisalo ,że chłopak znalazł telefon i go używał i grozi mu 5 lat z
Ja kiedyś idąc do żółtej budy znalazłem 100 zł
I oddałeś ?
a ja mam 1 peso argentyńskie okolicznościowe
I
Fifti pence 150 lecie krzyż wiktori
Też okolicznościowe
I
Fifti pence 150 lecie krzyż wiktori
Też okolicznościowe
witam https://www.money.pl/gospodarka/50-milionerow-z-jednego-miasteczka-jednoczesnie-wygrali-na-loterii-6420908825003649a.html
Gdzie jasne ze nie bo leżało w trawie
Osa punkty ja 15 ty 30 gonie cie
Islandorkaczęściej tu bywaj ...masz równe 50 wpisów na całą dobe
Johno to trochę potrwa narazie będzie tylko w W-wie potem może w całej PL
pilotaż już był w Warszawie w lipcu teraz to wprowadzają w całej Polsce
Johno ja to już pisałem kilka dni temu i dałem namiary czytac interia,
to dobre kasa na koncie bardziej bezpieczna mniej wydasz na gre
I cie wypłaca a nie ze kasy nie mają
właśnie zbigniewg tak kasa będzie wypłacana prosto z...(i tu zapomniałam słowa)
Pasko nawet obym nie wie
Gosia pracuje
O 20 w domu
Zaraz idę
Dziś dentysta sadysta skosil 350
Sztuczna szczękę se zrób
Forsa
Jak tam w ts?
Tyle ich że styknie
Angielski przepadł ze swym programem