Wpisy 3 650 383 – 3 650 482
4 września 2019 14:10 → 4 września 2019 17:21, 100 wpisów
Lubicie to ? https://www.youtube.com/watch?v=LCcIx6bCcr8
ale lipne liczby poszły ciekawe ile osób coś trafilo
ja mam 3/5 a 2 o jedno , gdybym wiedzial ze Zbyszek to dzis to
ja mam tylko 2x 2/8
Wicie co będzie na maturze 2020 ? Potop domyślcie się czemu.
W radiu mówili, że widzą co może być przed chwilą, a ja się skapowałem.
3 650 317. megamocny 2019-09-04 (10:24)
lider pion, niestety 0/5
lider pion, niestety 0/5
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
13,47,67,74,76 3/5 je?
teraz juz sie zmienil wicek ale okazalo sie prawda
teraz juz sie zmienil wicek ale okazalo sie prawda
Cześć
Mewa A mówiłem że nie będzie z Twoch liczb wygranej?
Pisałem 0-2/5 to się Boo użyłeś że ho ho ho Sebastian m Nie zna się na rzeczy ho ho ho ale tam widzisz jak jest Sebastian się zna na rzeczy i trzeba się jego słuchać jak się będziesz jego słuchał to w końcu też wygrasz.
Jacunn już tyle ta dałem pytań że na dobrą sprawę to już wszystko wiem i więcej pytaj nie muszę dodawać poza nielicznymi
Megamocny dalej będę powtarzał sztabka złota i nic więcej a ty brniesz w twoje i nie chcesz też się słuchać Tak jak mewa.
Gosia Jeśli są to naprawdę Pewnie jaki to wchodzą ale każdy wymyśla swoje pewniaki i te pewniaki nie zawsze są trafione i to jest normalne.
Arczibalik73 tak krótko spałeś to się pewnie nie wyspałeś.
Teraz jest zmiana w lochu zamiast mnie jest tam mój uczeń praktykant czyli emeryt emerytura będzie tam pracował i doprowadzał wszystko do stanu perfekcyjnego Jeśli oczywiście potrafi to zrobić.
Pozdrawiam serdecznie galika którego bardzo lubię i wszystkich obecnych na stronie
Mewa A mówiłem że nie będzie z Twoch liczb wygranej?
Pisałem 0-2/5 to się Boo użyłeś że ho ho ho Sebastian m Nie zna się na rzeczy ho ho ho ale tam widzisz jak jest Sebastian się zna na rzeczy i trzeba się jego słuchać jak się będziesz jego słuchał to w końcu też wygrasz.
Jacunn już tyle ta dałem pytań że na dobrą sprawę to już wszystko wiem i więcej pytaj nie muszę dodawać poza nielicznymi
Megamocny dalej będę powtarzał sztabka złota i nic więcej a ty brniesz w twoje i nie chcesz też się słuchać Tak jak mewa.
Gosia Jeśli są to naprawdę Pewnie jaki to wchodzą ale każdy wymyśla swoje pewniaki i te pewniaki nie zawsze są trafione i to jest normalne.
Arczibalik73 tak krótko spałeś to się pewnie nie wyspałeś.
Teraz jest zmiana w lochu zamiast mnie jest tam mój uczeń praktykant czyli emeryt emerytura będzie tam pracował i doprowadzał wszystko do stanu perfekcyjnego Jeśli oczywiście potrafi to zrobić.
Pozdrawiam serdecznie galika którego bardzo lubię i wszystkich obecnych na stronie
ale jaja czyzby to juz wielkanoc11,12,13,17,21,23,35 takie lipne liczby to tylkko w wielkanoc wypadaja
3 650 267. waldus 2019-09-04 (07:54) lotto 8,16,18,24,25,37
11,13,19,23,24,28,31,32,42,54,66,71,74,75,76,78..............7/16
11,13,19,23,24,28,31,32,42,54,66,71,74,75,76,78..............7/16
losowania nie sa ustawione bo moj czujnik gejgera musialby pokazac powyzej 4,5 spalonych numerow ze weszly a nigdy jeszcze tak nie bylo to jest dowod na niewinnosc tsa
Gosia 77. Dzięki, ale tym razem było tylko "na papierze". Nastawiłem się na inne liczby z których mam 30 zł.(5w8). Szkoda
w atalych to ja mialem 9/9 z pluszem ale kto wiedzial 54 tysiaki
4 najlepsze w kazdym rzedzie czyli 10 rzedow i znow bylo tam 10/40 numerow
rowniotkie podzialy, polowa idzie w popularne numery polowa w slabe
rowniotkie podzialy, polowa idzie w popularne numery polowa w slabe
1.19.69 na wieczór
Rozumiecie coś z tego dziewczyna jest z chłopakiem, ale za zakupy będzie ze mną wychodziła ?
,,no że zamówisz mi na necie rzeczy za np500zl i za to możemy spędzić cały dzień od 15 do 19/20 razem''
Gosiu 77 proszę. I co napiszesz ?
Co taka cisza ?
Ale co odnieś się do tego.
,,no że zamówisz mi na necie rzeczy za np500zl i za to możemy spędzić cały dzień od 15 do 19/20 razem''
oczywiście
Ile masz lat ?
Ona ma chłopaka.
Zaplac jej zrob zakupy bedziesz mial dziewczyne na niby i dalej bedzie tak samo jak jest teraz
Wojtt co ty piszesz.
To się umów ze mną.
Odważna
Krzysztof to jest normalne Teraz dziewczyny spotykają się z kilkoma chłopakami takimi którzy mają kasę i im kupują różne rzeczy ty nie jesteś pierwszy jej chłopak i nie będziesz ostatni ona ma takich trzech czterech pięciu i każdy jej coś kupi i ona jest dobrze ustawiona Jeżeli chcesz taką dziewczynę to Proszę bardzo Ale ja już ci dawno mówiłem przyjedź do Warszawy to cię zapoznam z takimi dziewczynami które są normalne wolne normalne miłe przyjemne a nie takie które lecą tylko na kasę a ta ewidentnie leci na kasę i ona będzie z każdym aby tylko jej coś zbuntował i kupował
Gosia A ty co wysłałaś w tej fioletowej budce Pochwal się nam wszystkim będziemy trzymali za ciebie kciuki
Megamocny trzeba grać w realu a nie tylko wstawi wystawa typować gdybym ja tak robił to też bym miał dużo wygranych a ja gram małą ilością 12 kupony bo tak najlepiej jak będziesz grał dużo wysyłał dużo kuponów to popłyniesz chyba że masz dużo kasy i stać się na to to wtedy co innego ale pamiętaj jak sztabka złota Jeszcze raz powtarzam sztabka złota to jest podstawa zobacz Kupiłem dla niecałe 16010 g złota a teraz zobacz ile jest warte ponad 20 tysięcy długo nim dużo nie minęło czasu A jestem do przodu Zbigniew z tych liczb Widzę tylko jedną ale życzę ci jak najlepiej trafi wszystkie trzy
Mewa A ty jakie dziś liczby podasz na wieczór Czekamy z niecierpliwością i nie możemy się doczekać
Walduś Wyślij w końcu ten kupon to wygrasz bo jak będziesz grał na sucho to nigdy nie będzie u ciebie wygranej Pamiętaj o tym
Gosia A ty co wysłałaś w tej fioletowej budce Pochwal się nam wszystkim będziemy trzymali za ciebie kciuki
Megamocny trzeba grać w realu a nie tylko wstawi wystawa typować gdybym ja tak robił to też bym miał dużo wygranych a ja gram małą ilością 12 kupony bo tak najlepiej jak będziesz grał dużo wysyłał dużo kuponów to popłyniesz chyba że masz dużo kasy i stać się na to to wtedy co innego ale pamiętaj jak sztabka złota Jeszcze raz powtarzam sztabka złota to jest podstawa zobacz Kupiłem dla niecałe 16010 g złota a teraz zobacz ile jest warte ponad 20 tysięcy długo nim dużo nie minęło czasu A jestem do przodu Zbigniew z tych liczb Widzę tylko jedną ale życzę ci jak najlepiej trafi wszystkie trzy
Mewa A ty jakie dziś liczby podasz na wieczór Czekamy z niecierpliwością i nie możemy się doczekać
Walduś Wyślij w końcu ten kupon to wygrasz bo jak będziesz grał na sucho to nigdy nie będzie u ciebie wygranej Pamiętaj o tym
Sebastian ano wysłałam liczby z tablicy niebieskiej tylko cicho sza
Sebastian dobrze kombinuje napisze wszystko i wszystkim o co chodzi i ma zaoszczędzone wpisy...chyba też tak zrobię...wkońcu za to admin nie kara
Na mini bym wrzycil 24 i 17 do tego kakas zimna z przedzialu 2 do 8 i dwie gorace
Maturę zdałem !!!
Napisałem do Maria Belyaeva. Rosjanka
Void Witaj słuchaj tych czterech liczb które podałeś tego co widzę jedna ma szansę wejść ale to i tak dużo wiedzą która to jest do tego trzeba dobrać jeszcze 4 liczby i mamy całą piątkę puszczamy dwa zakłady mieszamy te liczby i wygrywamy
Krzysztof czy ty w końcu z poważnie wiesz czy całe życie będziesz takim dzieciakiem jak do tej pory troszkę już spoważniałeś i masz szansę dalej iść w dobrym kierunku nie cofaj się i nie rób głupot nie umawiaj się z takimi dziewczynami które lecą na kasę bo to do niczego dobrego nie prowadzi Rosjanka też nie wiadomo jaka jest Jeśli chcesz To spotkaj się z nią i sprawdź
Dionicos Dobrze kombinujesz z liczbami Witaj to po pierwsze a po drugie Dodaj do tych liczb jeszcze dobre 3 i będziesz miał naprawdę super wyniki
Gosia chodzi o to żeby się umieć znaleźć w każdej sytuacji a to dla ciebie
I wygrywaj duże sumy Pokaż wszystkim że potrafisz Trzymam za ciebie kciuki
Romano witaj i trzymaj fason
Niedługo potem liczby na 21:40 ale jeszcze muszę trochę pomyśleć o nich bo nie chcę byle czego podawać
Krzysztof czy ty w końcu z poważnie wiesz czy całe życie będziesz takim dzieciakiem jak do tej pory troszkę już spoważniałeś i masz szansę dalej iść w dobrym kierunku nie cofaj się i nie rób głupot nie umawiaj się z takimi dziewczynami które lecą na kasę bo to do niczego dobrego nie prowadzi Rosjanka też nie wiadomo jaka jest Jeśli chcesz To spotkaj się z nią i sprawdź
Dionicos Dobrze kombinujesz z liczbami Witaj to po pierwsze a po drugie Dodaj do tych liczb jeszcze dobre 3 i będziesz miał naprawdę super wyniki
Gosia chodzi o to żeby się umieć znaleźć w każdej sytuacji a to dla ciebie
I wygrywaj duże sumy Pokaż wszystkim że potrafisz Trzymam za ciebie kciuki
Romano witaj i trzymaj fason
Niedługo potem liczby na 21:40 ale jeszcze muszę trochę pomyśleć o nich bo nie chcę byle czego podawać
Kaczyński w Olsztynie, a mnie nie ma.
Wielki człowiek.
6 dzieki pasko dales przyzwolenie meczybule na blazenskie tasiemce pierw czekal po 3 wpisie jak się ktoś napatoczy by bana nie dostac teraz blazneje tasiemce pasko
Mewa stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.