Wpisy 3 648 485 – 3 648 584
1 września 2019 10:18 → 1 września 2019 14:01, 100 wpisów
Tomi staruszku nie masz racji
Forsami witaj
Byłem niedawno w Krakowie hulajnoge elektryczną można wynająć I jeździć po mieście fajna sprawa
Forsami wczoraj w Lotto były 2 szóstki.
Myślałem że to nasze
Myślałem że to nasze
Wczoraj 5/10 z Plusem = 12 złotych miałem zagrane 2 zakłady zwrot I 2 złote na plusie śmiechu warte 5 w Multi Multi trafi a w Mini już nie
Forsa... Biorę tylko na 7 z maszynyfakt tecz ciężko trafić... Ale szansa większa te odpady złapać chociaz
Ech te kobietybyłem w kościele ale rozpraszala mnie Agata... Wysoka bnondynka założyła zbyt przylegla spodniczke
Waldus nie wiedziałem ze się tam Idzie by popatrzeć na fajne siedzenia
G się sebe
Jutro Sebastian idzie do szkoły
3 648 466. emeryt 2019-09-01 (09:47)
.
.
Emeryt
Rozumie ze według Ciebie Tramp w oczekiwaniu na huragan czytać wyborczą?
.
.
Emeryt
Rozumie ze według Ciebie Tramp w oczekiwaniu na huragan czytać wyborczą?
3 648 466. emeryt 2019-09-01 (09:47)
.
.
Emeryt
Rozumie ze według Ciebie Tramp w oczekiwaniu na huragan miał czytać wyborczą?
.
.
Emeryt
Rozumie ze według Ciebie Tramp w oczekiwaniu na huragan miał czytać wyborczą?
Forsami kabina nr3
bez wypowiedzenia wojny na Polskę co ciekawe do dziś nie mamy zawartego pokoju a tyle było ministrów spraw zagranicznych za Po jeszcze jak to mamy dobre stosunki a pokój nie zawarty dziwne
Kiedy podpiszemy pokój z Niemcami może dziś może jutro już jest trzecie a nawet czwarte pokolenie
Forsami jak masz za dużo czasu to. Do kabiny
Dziś w niedziele słabo płacom a jak będzie z 50 piątek to po 1500 złotych za 5/5
to nie ważne h eh ważne że sie trafiło 5 z5 oto gramy by tracić 5 z5
Ts robi z ludzi nei wiem kogo znajomy wygrał 5 tyś pojechał do oddziału to robili cyrki koło niego jak by wygrał miliony to tylko 5 tyś a może przeleje Pan an fundację tą tamtą chore berety 5 tyś wielki coś a moze tyle na prawdę się tylko wygrywa
ale taka prawda 5 tyś a skakali koło niego jak by co 5 tyś faktycznie zwolnić się z pracy i żyć wesołości i pomyślności
Niemam rąk niemam nóg wyłączony mózg dziecko krzyczy daj..wydziera się jak ba...r...an a ja niemam zaco żyć
Mulag to jaki jest sens wygrać w Lotto czy w Mini jak trzeba by oddać na fundacje tsa. To My goje. Nie mylić z gejami
praca trzeba wstać o 5 rano tak mijają moje dni, z piątku na sobotę będę miał potężnego kaca tak mijają mojej lata dni
moja żona w łóżku ode mnie plecami się odwraca,sztylet w serce ciągle wbija mi
nie chce mi się żyć.cały świat na mnie się obraża
wszyscy dzisiaj pragną mojej krwi
nie chce mi się żyć.cały świat na mnie się obraża
wszyscy dzisiaj pragną mojej krwi
wszyscy chcą mi coś zabrać ale nie mam nic dla was komornik puka do drzwi nie chce mi się z nim gadać więc po ciuchu jka mysz się skradam
temat stary jak świat Pasko nie jest za interesowany nowymi emotkami by tu coś dawać trudno tak uważa i tyle
I btmrowarek kupiłem zostawiając go przy słupie wysokiego napieciaby nabrał mocy
Prezydent Niemiec po polsku poprosił o przebaczenie
Ale my chcemy kasy
A po polsku już Papież Benedykt mówił... Posdrafiam pokakof
Ale my chcemy kasy
A po polsku już Papież Benedykt mówił... Posdrafiam pokakof
wystarczy że odpowiednia ekipa odzyska władze w Polsce to Niemcy będą mieć spokój odszkodowaniami
nic to nie znaczy tyle lat i sprawy nie załatwione ale to też od Niemiec nie wiem czy też tylko jest zależne oni też są związani
zamiast trampka grającego w golfa
przedstawiciel Mołdawii, wielki partner
przedstawiciel Mołdawii, wielki partner
wiz nie przywiózł
wyjazdów do pracy za dolary nie będzie
bezrobocie nie spadnie
wyjazdów do pracy za dolary nie będzie
bezrobocie nie spadnie
Bus z pasażerami wypadł z jezdni i dachował
Zabici i ranni to mężczyźni, którzy jechali do pracy we Francji
chcieli zmniejszyć bezrobocie w kraju
Bus miał tablice rejestracyjne z powiatu ostrzeszowskiego w Wielkopolsce. Dwaj zabici do Dolnoślązacy, trzej - mieszkańcy Wielkopolski -
Dwaj ranni mężczyźni są w szpitalu w Bolesławcu i Wrocławiu - ich stan jest ciężki
Zabici i ranni to mężczyźni, którzy jechali do pracy we Francji
chcieli zmniejszyć bezrobocie w kraju
Bus miał tablice rejestracyjne z powiatu ostrzeszowskiego w Wielkopolsce. Dwaj zabici do Dolnoślązacy, trzej - mieszkańcy Wielkopolski -
Dwaj ranni mężczyźni są w szpitalu w Bolesławcu i Wrocławiu - ich stan jest ciężki
Machanie nic nie daje....wlasnie z Vw dzis prauja do 14to dziekuje za taka niemiecka polske
Z busa juz 5 nie zyje po daszkowaniuza wolno jechal az go wyrzucilo z zakretu
Taka stluczka nic nie szkodzi...
Mamy dwoch premierowMorawiecki a dzis Jaroslaw widze krazy
Mamy dwoch premierowMorawiecki a dzis Jaroslaw widze krazy
wlasnie kupilem sobie bilet na samolot klasa biznes za 76 zl pewniak
Cześć Cześć i chwała bohaterom, Bóg Honor Ojczyzna.