Wpisy 3 648 050 – 3 648 149
31 sierpnia 2019 18:53 → 31 sierpnia 2019 19:41, 100 wpisów
Doktor w multi grasz swoje czy z maszyny? bo widzę pkt masz troszkę więcej ode mnie
Chyba dziwne że teraz ale nie piłem cały dzień kawy i ledwo funkcjonuje chyba sobie zrobię choć godzina już tak dziwna jak dla mnie na kawkę ale może mi pomoże
Czasem się zastanawiam... Tyle matek z dziećmi a ojow braktzn przyjeżdżają i odjezdzaja
3 647 984. magda 2019-08-31 (17:57) To ten dzień:-)
magda witaj bo to tak jest z tym graniem, najgorzej to jhak graqsz jakis czas i masz nagle przerwac i mówisz osds dzisiaj koniec niegram , ale pochwili przychodzi taka myśl no tak niezagram a moje liczby wyjda i szybko loecisz i wysyłasz ponownie bo czego marnowac okazje moze dzisiaj akurat wygram i to tak ciagnie cholernie do tej grym przestajem y przewaznie tylko wtedy grac gdy np, zabrakniew nam kasy na gre wtedy przymusowy postój jest
magda witaj bo to tak jest z tym graniem, najgorzej to jhak graqsz jakis czas i masz nagle przerwac i mówisz osds dzisiaj koniec niegram , ale pochwili przychodzi taka myśl no tak niezagram a moje liczby wyjda i szybko loecisz i wysyłasz ponownie bo czego marnowac okazje moze dzisiaj akurat wygram i to tak ciagnie cholernie do tej grym przestajem y przewaznie tylko wtedy grac gdy np, zabrakniew nam kasy na gre wtedy przymusowy postój jest
Patrzałam na tabelkę wygranych,dzisiaj 3 osoby trafiły 7/7 tylko.
3 648 075. magda no to brawo dla tych 3 osób a ile osob zagrało tych ukladów wogóle w polsce wq multoka jak tylko 3osoby wygrały całe 7/7
3 648 078. magda na tylu graczy te trafien ia to jest poprostu śmiech na sali ile TS kasy zainwestował z gry tych graczy
Tak jest wystarczy dobrze w głowie poustawiać graczom i się lepią sami do grania
im mniej beda dawac nam trafiać jakies wygrane ,tym mniej osób bedzie w to grało
Lojalni wyborcy nie ważne że nie ma nic czekają na ten jeden dzień który ma przyjść a czy przyjdzie oto wielka tajemnica
ja tam od dzisiaj gram na 10/10 nioe zadne tam jakies tam promocje
To może na odwrót jak ci się sobie że wygrywasz to znaczy że nie wygrasz a jak na odwrót to że wygrasz
Mi się śni okno ale że wypada mi zamykać nie potrafię w śnie wypada całe okno
3 648 087. Mulag o jakim dniu piszesz teraz w kolekturze czy w sejmie co? bo jesli chodzi ten dzien w polityce to ja nie czekam tam na nic b o tam sie nic nigdy nie zmieni dla nas obywateli tylko dla tych rzadzacych jak kradli to beda dalej kradli
magda nie nic nie zmieniam mam kilka takich swoich liczb w ukladach po 10/10 i wysyłam je na przemian. np ws jednym miesiacu gram na 1z 8 ukladów na 10/10 liczb i ten jeden układ wybrany przezmnie gram cały miesiac , i tylkop czekam ile i kiedy wpadnie,
magda nie nic nie zmieniam mam kilka takich swoich liczb w ukladach po 10/10 i wysyłam je na przemian. np ws jednym miesiacu gram na 1z 8 ukladów na 10/10 liczb i ten jeden układ wybrany przezmnie gram cały miesiac , i tylkop czekam ile i kiedy wpadnie,
To Arczi jest szansa wiesz jaka wejść w to gniazdo i krakać jak oni
3 648 103. Mulag 2019-08-31 (19:21)
W grze arczi
aha no to ok bo jesli chodzi o polityke to tam sie nigdy nic niezmieni , tam sa tacy magicy i wrózbici ze oni tak sami maca juz i sie gubia ze szkoda gadać
W grze arczi
aha no to ok bo jesli chodzi o polityke to tam sie nigdy nic niezmieni , tam sa tacy magicy i wrózbici ze oni tak sami maca juz i sie gubia ze szkoda gadać
Wydaje mi się że to okno to nowe wyzwanie dla mnie ale ja się boje ale tego nie wiem a sen mi to mówi
dzis szedlem do kosciola i znalazlem kosciola , rozbilem go i w srodku byl
bialy 5 kasztan 7
bialy 5 kasztan 7
Starszy doświadczony człowiek mi kiedyś powiedział polityka to k. Nie będę tego słowa pisał niecenzuralnego
bialy kasztan, adres kosciola, pod wezwaniem i rozaniec, tak sie robi 7/7 z pluszem
Mega schowaj na szczęśćie tego kasztana.....bo tylko on Ci zostanie,jak nic nie wygrasz
Albo zrób sobie ludka z tego kasztana,ręce i nogi z zapałek,głowa z żołędzia
ja tam sie zadowole woda mineralna gazowana tez ma bombelki i niekopie po niej
cale lato czekalem na pewniaki, na znak, i w ostatni dzien lata jest, bialy kasztan
no ja pije duzo mleka, maslanki wody polaris gazowana i bystrego zdroju i mi to wystarczy
10 tys wydalem w te lato na rowery i hulajki a moglem se lepiej kupic audi tt
tez ma bombelki na dodatek cudownie dziala jako napoj energetyczny dodaje sil paliwo jak tra lala dobra ide sie puscic zaraz meczyk wisla krakow - zaglebie lubin
Trump monitoruje huragan Dorianz pola golfowegobiulek może się wiz przestraszyldla naszych
3 648 138. Mewa tak tak ma bombelki i cudownie działa szególnie jak wypijesz zgrezwke lub dwie to sa wtedy takie loty ze nieraz niewiesz czy juz sie wzniosłes czy juz spadłes, moji koledzy tylko ładuja wode ognista poza piwem, a sa tacy ze tylko piwo pija