Wpisy 3 647 934 – 3 648 033
31 sierpnia 2019 16:42 → 31 sierpnia 2019 18:36, 100 wpisów
https://www.youtube.com/watch?v=sQGD-mpHx8w&list=RDsQGD-mpHx8w&start_radio=1
teraz jak ktoś będzie smażył naleśniki na niej to pomyśli:mam tą patelkę od jot-23
Mikieta 123456 -125411 punktów.Tyle cyfr w wygranej ile w nazwie.
Ja mam trochę inaczej bo ostatnio nie gram kilka dni i po przerwie znów gram kilka razy tak mam jedynie jeszcze nie jestem wstanie zakończyć definitywnie granie jedyne co robię to przerwy w graniu i wznawiam granie
Wczoraj zagrałem po kilku dniach nie grania, jak na razie ważne do 8 września
3 647 976. Mulag witaj ja tez tak ostatnio robie jak TY troche pogram pozniej przerwa w graniu bo nic nie wpada i tak na przemian, no dzisiaj poleciałem troche po bandzie, wysłałem multika na 14 losowan i czekam co wpadnie,tez dzisiaj zagrałem po kilku dniach nie grania w multika i widze juz w pierwszym losowaniu jest 4/10, z tych 14 losowań , jeszcze na wqieczór jakiegiegos mini puszcze i moze jakiego lotto tez puszcze 1 okienko a juz w lotto niegram chyba 20 lat
Położyłem się chyba nie potrzebnie bo teraz będę miał problem się podnieś
A może celowo Magda wciągała go tak coś czuję że tak było i efekt uzyskała
golanonim nie jestem szczęściarzem u mnie w kranie oligoceńska leci
... tak to jest jak się w cudzej d....e grzebie zawsze g....o leci
doktor ja też nie miałem takiego szczęścia > leżę poniżej kulminacji
możemy się z tego śmiać ale skutki dla sodowiarka będą opłakane już w Wiśle śnięte ryby pływają
Jedną z najdroższych oczyszczalni ale to tak jest jak się bawią w politykę poza swój rewir zamiast skupić się na swoim mieście
a czyja to wina > zwykły Polak/Polka za taki wlew zapłaciłby niemałą kare
W takich sytuacjach poznaje się prawdziwego gospodarza niestety tu się należy tylko i wyłącznie
Największymi hipokrytami okazali się zieloni bardziej zainteresowani są traktowaniem tęczowej ferajny zresztą tefałeny tez powtarzają jak mantrę Polacy nic się nie stało
Gdzie ekolodzy zieloni innej maści przyrodnicy cisza a może nie miał im kto zapłacić
Większość zarządu Green pace pochodzi z Niemiec wiec swoich piesków się nie kopie
ekolodzy nie są w stanie tego zatrzymać więc po co mają się brudzić
.... to tez ale tu bardziej chodzi o watek polityczny nie pogrążać swoich ... Gdyby prezydentem Warszawy był ktoś z Pis o to by dopiero był wrzask
a może wlasnie to jest pewien rodzaj kampanii wyborczej g... w płynie