Wpisy 3 647 186 – 3 647 285
30 sierpnia 2019 14:04 → 30 sierpnia 2019 17:18, 100 wpisów
Dopisano wyniki Kaskady - 01,03,06,07,08,09,13,14,16,19,22,24
zbigniew g wójtt-
3 647 194. Mulag witaj
3 647 194. Mulag witaj
Dopisano wygrane Super Szansa
umnie tez lipa z 7/7 tylko 2/7 trafione na stałych liczbach swoich z 10/10 , wybrałem 7 i je posłałem na 7/7 i tylko 2/7 trafiłem
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
spokojnie wieczorem bedzie lepiej nic sie niezałamywać i grać dalej
Nawet jak nie ma promocji warto grać na 7i strzelać 4 losów pod rząd... niestety wybrałem eko by się zmieścić w budżecie na sierpa
Dziś wypije wczorajszy wczoraj łyk... Żarcie się scialem i musiałem zostawic
279 punktów. Co tak mało ?
Dziś łamie granice 350 pkt... To mój najlepszy wynikale wrzesień będzie 500
A kto z was gra w Top Eleven ?
Przetestowałem... 4 kolejne wpisy po godz. 13 i nie było blokady.
TYLKO... Sebastian ma ograniczenie w ilości kolejnych wpisów./max 3/.
Innych zmian nie widać.
Najgorzej jest teraz w Lublinie.
Pada/grzmi a chmura burzowa prawie stoi w jednym miejscu.
Od jutra chłodniej.
Pada/grzmi a chmura burzowa prawie stoi w jednym miejscu.
Od jutra chłodniej.
Bidok jak ma pogrzeb... To jeżdżą samochodami
A bogol? helikopterami
A bogol? helikopterami
czyli te wpisy po 3 to sa tylko dla sebastiana tak? to nie sprawiedliwe jest, bo wszystko powinno byc dla wszystkich po równo
Arcz... tyle teorii a życie pokazuje,że skoro Ty kawaler ja żonaty to obaj jesteśmy rozwiedzeni
3 647 228. panoramix 2019-08-30 (15:13)
Arcz... tyle teorii a życie pokazuje,że skoro Ty kawaler ja żonaty to obaj jesteśmy rozwiedzeni
no tak
no tak
3 647 228. panoramix --no ja kawaler jestem dalej, zadna moja była kandydatka nie zdała egzaminu na moja kobietę , każdej coś nie pasowało i same nie wiedziały czego chca , albo ile chcą , a ja materialistki niepotrzebuje z finansami sam sobie daje jakoś rade jeszcze wiec nie musze mieć ksiegowej do tego,kobitki które ze mna były takie ze nieumiały uszanować mnie jako swojej drugiej połowki , i niechciały miec kochajacego faceta tylko jelenia z pełnym workiem kasiory, oczywiśfcie nie wszystkie sa takie kobiety, sa i też te dla których liczy sie druga połowka i jak to zawsze powtarzam też ze dorabiajmy się razem ,a nie sponsorujmy jeden drugiego, mnie nikt niesponsoruje wiec dlaczego ja mam kogoś sponsorować całe zycie dlatego tez jak narazie jestem sam i szukam takiej sobie kobietki ktora bedzie coś dawała od siebie wzamian co mnie i ja uszcześliwi, i która nie beedzie za kazdym razem spotkania zemna tylko wyciagała dłoni i mówiła daja tak sie zdarzało czesto w moich zwiazkach byłych, jak ja to mówie zawsze śmiejac sie trzeba iść z postepem, albno być samemu
Niestety duża część kobiet żyje z mężem ale to on tyra a ona odpoczywa dla tego większość umiera wcześniej a ona szuka drugiego ale już ma kapitał po pierwszym
Ale jest życie a jak znów kobieta zaradna pracuje to łamagi co nie pracuje lub pracuje ale zarabia grosze nie chce nie ma dziś pomiędzy tym może są ale mało
3 647 237. Myvictory 2019-08-30 (15:51)
Daj to był sprzedawca jaj
tak tak było i tu niechodzi ze bym niedał coś danej dziewczynie nie kupił czy to jakiś kwiatrów bez okazji , czy jakiejś bielizny , czy butów, czy nie zabrał ją gdzieś do kina czy opery, oczywiście tez chce załozyć sobie rodzine mieć dzieci zostawić coś po sobie, ale niestety jest jak jest narazie, jeszcze nie spotkałem na swojej drodze kobiety która była by zemna szczera do bołu i by mnie naprawde dażyła prawdziwym uczuciem, a nie tylko udawała
tak jest jak piszesz 3 647 238. Myvictory ,ja niemówie że wszystkie kobietki sa materialistkami ale wiekszość niestety taka ja takie właśnie spotykam dość czesto
Daj to był sprzedawca jaj
tak tak było i tu niechodzi ze bym niedał coś danej dziewczynie nie kupił czy to jakiś kwiatrów bez okazji , czy jakiejś bielizny , czy butów, czy nie zabrał ją gdzieś do kina czy opery, oczywiście tez chce załozyć sobie rodzine mieć dzieci zostawić coś po sobie, ale niestety jest jak jest narazie, jeszcze nie spotkałem na swojej drodze kobiety która była by zemna szczera do bołu i by mnie naprawde dażyła prawdziwym uczuciem, a nie tylko udawała
tak jest jak piszesz 3 647 238. Myvictory ,ja niemówie że wszystkie kobietki sa materialistkami ale wiekszość niestety taka ja takie właśnie spotykam dość czesto
W miejscowości Gdynia padła wygrana 231 000,00 zł w grze Multi Multi Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Ostrowiec Świętokrzyski padła wygrana 250 000,00 zł w grze Multi Multi
W miejscowości Gniezno padła wygrana 250 000,00 zł w grze Kaskada
Cześć znacie wolne dziewczyny ?
Majchrzak w 3 rundzie da radę z Dimitrowem ?
Szanse? jeśli z dwóch pierwszych setow wygra choć jedento powalczy
Jednak jeśli Cicipas odleciał w pierwszej rundziewszystko jest mozliwe
Tera ciekawostka
5/7 20
5/8 20
Mamy jedną liczbę więcej o wyższych wygranych nie myslimy
5/7 20
5/8 20
Mamy jedną liczbę więcej o wyższych wygranych nie myslimy
szukam dziewczyny
Gdzie ?
na kasę
Dla tego mówię jak mam utrzymywać pasożyta w domu wolę do agencji lub galerianki taniej wychidzi
Też nie warto brać modelki z figury
Bo będziesz miał pannne
A jadł będziesz wiory
Bo będziesz miał pannne
A jadł będziesz wiory
Wiadomo trzeba odróżnić przyjemność przelotną od miłości na długie życie
W miejscowości Łódź padła wysoka wygrana w zdrapce OWOCOWA EKSPLOZJA
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Jak mówię młodość przemija korzystajcie kochajcie się przelotnie
Cześć
Już jestem
Zaraz podam liczby
Walduś piona
Pasko powiedział że dopóki nie wyremontuje całego lochu to będę tam ciągle przychodził
Tylko najgorsze jest to że on nie chce mi za to zapłacić i nie wiem co z tym fantem zrobić
Walduś Dzięki za prowiant i za pamięć o mnie
3 647 276. Sebastian_M
dobre
dobre