Wpisy 3 646 886 – 3 646 985
29 sierpnia 2019 22:33 → 29 sierpnia 2019 23:57, 100 wpisów
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
marek79
A jak ktoś nie pije piwa? To Ts musi dać wygrać.
A jak ktoś nie pije piwa? To Ts musi dać wygrać.
emerytka 46 nie wiem.Po protu wole i jest jakaś szansa 17-18 sierpień 150 zł, a jak wygrałem te 150 zł myślę poślę na mamę nie pije może się uda i wygrała 100 zł blikiem z bankomatu.
3 646 894. dusia 2019-08-29 (22:38)
jacunn kilka kilometrów
.
Do bytomia mam ok 6 km czyli kilka
jacunn kilka kilometrów
.
Do bytomia mam ok 6 km czyli kilka
tomi77 www.czasnaeb.pl co dziennie 1x2000 ,30x100, 50x50 do końca miesiąca
marek79
dla Ciebie i mamy.
dla Ciebie i mamy.
emerytka 46 bilans ja 400 zł mama 100 zł może jeszcze coś wpadnie
Kumulacja Lotto: 10 000 000 zł
emerytka 46 i dusia polecam Mariusz Kałamaga https://www.youtube.com/watch?v=vBhKFnHoXp4
marek79
A jest też EB bez alkoholu,albo smakowe ?
A jest też EB bez alkoholu,albo smakowe ?
To nie mam szans na wygraną.
Dusia żyjesz myślałem że Ciebie zalało ładnie ostatnie trafienie ponad 1000 zł szacunek szacunek
tomi77
Wełna i druty,to nie moja dziedzina.Są przyjemniejsze zabawy,
Wełna i druty,to nie moja dziedzina.Są przyjemniejsze zabawy,
Marek... Dusia nie gra odpadami więc zwykłych zlociszy nie wlicza do wygranej
złotowłosy trampek nie przyjeżdża
huragan go zatrzymał
nie będzie wiz
huragan go zatrzymał
nie będzie wiz
dusia pamiętam rozkopany bytom ta dziura pod ten moloch niby jakiś centrum handlowe Bali się tam robić słyszałem bo tyle było szczurów
On nie musi ważne że jego samochody już sato nasi chłopcy się nimi zaopiekuja
Jego nazywają"największy kret świata"
E... Taki pionek się nie liczyile jest pionów w szachach na głowę?
tomi77
Dobrze przeczytałam. Maulwurf-znaczy kret.
Dobrze przeczytałam. Maulwurf-znaczy kret.
Dobranoc Dusia
tomi77 ja pije od początku promocji do końca promocji,a później pauza do następnej promocji eh
Włożę kupon multi pod poduszkę.
Może jakiś krasnoludek skreśli liczby.
Jak legia wywali tego kulenovicia z pierwszego składu to będą wyniki
3 646 922. marek79 2019-08-29 (22:54) Zabrze,wole Gliwice
dusia pamiętam rozkopany bytom ta dziura pod ten moloch niby jakiś centrum handlowe Bali się tam robić słyszałem bo tyle było szczurów
.
Bez przesady z tymi szczurami
Plaga szczurów bierze sie z dobrobytu ludzi,bo jakby ludzie nie wyrzucali tyle jedzenia na smietnik to by szczurów nie było
.
Bez przesady z tymi szczurami
Plaga szczurów bierze sie z dobrobytu ludzi,bo jakby ludzie nie wyrzucali tyle jedzenia na smietnik to by szczurów nie było
polecam na noc tylko patrzeć do końca https://www.youtube.com/watch?v=vBhKFnHoXp4
jacunn witam dokarmiam koty i ze mnie oraz mojej mamy zdobili na osiedlu i działce z tych najgorszych. (kablowanie i podpierdzielanie gdzie się da)Co 1 tydzień ginie kot czy to na ulicy czy to na działce zabity otruty potrącony. W jednej gazecie zrobili z tych co dokarmiają koty szkodnikami,ale jak kot zagryzie szczura to cisza.Ale jak wejdzie do mieszkania to gdzie są koty gdzie spółdzielnia.
99% ludzi jest podłych,jeśli ktoś nie szanuje zwierzęcia to nie będzie szanować ludzi. Lubie zwierzęta nie jestem prezesem,ale jak nie będzie kotów to już po nas. Po uprawach i jak gościu miał przyjemność u mnie na osiedlu hmm siada na kibel a tu szczur mu w d..ko chciał ugryźć. Ja zbieram pojemniki o 24 w nocy. eh Ci sąsiedzi i niby działkowcy co działka potrzeba do libacji przy dzieciach szkoda słów. My Polacy jednoczymy się tylko jak jest tragedia lub jakiś mecz piłki ręcznej,nożnej, żużel, formuła 1 itp,a tak to kosa w plecy.
Marek79
Święta racja,masz 100 procent racji
Doswiadczam tego na codzien co mówiles,bo na ogródku dokarmiamy ptaki,wroble,gołębie itp i tez sie to ludziom nie podoba.Przeszkadza im też mój szczekający pies itp.
Święta racja,masz 100 procent racji
Doswiadczam tego na codzien co mówiles,bo na ogródku dokarmiamy ptaki,wroble,gołębie itp i tez sie to ludziom nie podoba.Przeszkadza im też mój szczekający pies itp.
Zamiast pomagać innym on się bawiłteraz przeszła na jego pogrzeb bogata świta z Kulczykami Lewandowska Ferenc do grobu dużo nie wziąłnawet swego ciała bo go spalili
Część ludzi po prostu ma za dużo wolnego czasu,jedni przesiadują na multipasko jak Sebastian i Krzysztof a inni próbują obgadywać i utrudniać zycie innym
jacunn dziękuje jednak widzę że jest więcej pozytywnych ludzi.U mnie na balkonie kiedyś przylatywało 11 gołębi takich jak od Odyna z youtube a teraz może 2 eh.
jacunn nie bały się mnie dawałem wodę ryż jakiś słonecznik i dla sikorek słoninkę hehe.
Jak dla mnie to zaczyna się koniec świata sory nie jestem prorok ale za dużo nieszczęśliwych wydarzeń nasila się co roku no i ceny jedzenia podbijane przez pośredników i obcych producentów.
Wojtt mam talenta na działce co podlewa na ropą miejsca co dajemy,a codziennie na pudełku z elektryką zostawia sobie na wieczór kamienie do rzucania w koty. Pani prezes lubi pieski wyprowadza swoje bez smyczy i nie sprząta g..niek Pozwala mu na znęcanie. Ma jego wyczyny na kamerze i nie działa nic. A niby ma znajomości.
Najbardziej mi szkoda dzieci co oglądają te kotki dokarmiają czym się da.Dziś go widzi a jutro go nie ma.eh
Wojtt ten gościu jest nietykalny jest najlepszym działkowcem do znęcania się nad ludźmi i zwierzętami. A jak powiedział że moją mamę zapie....li to policja umorzyła sprawę.
Wojtt sam bym go zapierdzielił ,ale było by na mnie mam czyste konto tu i w Uk jak byłem. Policja z Katowic była na interwencji spytali co na to Zarząd no wie 7 lat i nic.
Dzielnicowego nie widziałem 7 lat na działkach ani razu no chyba że na dożynkach.
Marek napewno jest jakies wyjscie z tej sytuacji?, moze sam jakos postaraj sie to nagrac i na policje do innego miasta jedz
Jak go podpierdzielę to wybije szpadlem wszystkie koty i spali mi altanę.
Zabijał koty u siebie na działce szpadlem nie chował tylko wrzucał do mojej mamy na działkę było ich chyba z 7 lub 8 a teraz truje i rzuca kamieniami wielkości pieści.
Nie żalimy się nigdzie bo to nic nie daje. Jedynie Policjantom z ostatniej interwencji co mnie sprawdzili na bębnie wyszło że czysty Borowik a że się przygotował i zna paragrafy to zdziwieni ze nic zarząd nie robi.
W koncu by trafil do pierdla,a tam kibole co nienawidza takich skur..
Wojtt jestem głupi Katolik wiem nie można zabić tak mnie nauczyła rodzina i w obronie ośrodek szkolenia BOR