Wpisy 3 645 998 – 3 646 097
29 sierpnia 2019 09:39 → 29 sierpnia 2019 10:42, 100 wpisów
Ja wysyłam tylko 1 zakład jak masz wygrać to wygrasz. Dowód z przed lat w profilu.
Przykład medialny Pracownik sklepu z kolekturą TS ukradł 1000zdrapek o wartości 25000,wydrapał tylko 100zł,czyli dodruki zdrapek,a w paczce według zapewnień TS ma być 10%wygranych.LIPA!!!!!
2500 ,zero mi przeskoczyło i raptem 100zeta, w 1000zdrapek
Jedyna nadzieja że uda się kiedyś coś mądrego skreślić
Ja raz tak miałem że to co w lotto puscilem wylisiwali w mini i odwrotnie
Widać po tabeli wygranych że skubanie grających na maxa.
Wszystkim wysokich
Nic nie wysyłam...
Ale myślę o algorytmu na bazę wczorajszego kuponu na 7 liczb
Ale myślę o algorytmu na bazę wczorajszego kuponu na 7 liczb
He , rzeczywisci u goscia w profilu jest skan w lotto 6 z 6 12.11.2012 17 mln wtedy cos zgarnol- gratki jednym zakladem z maszyny
Nie...
Sam nie wiem co o mnie mysli
Choć widzę że by mnie pozarlateż Ją lubię ale miałem już młodsza kobietę... Nie wyszlo
Sam nie wiem co o mnie mysli
Choć widzę że by mnie pozarlateż Ją lubię ale miałem już młodsza kobietę... Nie wyszlo
Z wczoraj na 7 liczb z 14 na wieczór 4/7 bądź tu mądry ale ro byłby odpad
Tomek ja nie wiem o co chodzi z tą Kaśką chcesz ją czy nie chcesz,jesteś z nią czy nie jesteś,nie wiadomo o co chodzi.Lepiej kup sobie whisky i zaśpiewaj:Whisky moja żono
Lepiej z maszyny 2 niż stado swoich w lotto a szansę wcale nie wieksze
Tu masz racjeech że nie mogę trafić na zdrowa 35 a nie młode zeberki
Jak byłam dzieckiem wygrałam 4/6 w dużego,czy ten sukces się powtórzy?
Kiedyś dzieci mogły grać w totolotki i kupować zdrapki,teraz już nie
Chyba przesadzaj ze Starakiem... 3 lata prawie papierowym małżeństwem... A dziecino chyba coś robili w lozku oprócz liczenia kapusty i chorych
W miejscowości Elbląg padła wygrana 94 689,50 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Białystok padła wygrana 94 689,50 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
W miejscowości Toruń padła wygrana 94 689,50 zł w grze Mini Lotto
Pasko. Zamknij tego chata, zero merytorycznych wypowiedzi. 7-miu ludkow rozprawia tu o dupiemarynie-liczby z kosmosu,nic jak kto do nich doszedl. Zostaw bota z wygranymi i wynikami. Masz forom niech tam zakladaja swoje kolka wsparcia.
Rosin jak Ci nie pasuje to nie czytaj,nikt Cię tu na siłe nie trzyma ani za Tobą nie tęskni
Baranki a gowno mnie obchodzicie, lecz gdy wchodze na Mp sprawdzc cos nie cos to was podprogowo czytam. A ze teraz sie udzielilem i zprowokowalem widac kim jestescie.Grupa swoiatej adoracji. Zegnam a ty t77 idz ze swoja zylka do kasi barani lbie.
Trochę luzu,nie ma co być takim spiętym bo guziki Ci od koszuli opadną.