Wpisy 3 645 378 – 3 645 477
28 sierpnia 2019 14:52 → 28 sierpnia 2019 17:42, 100 wpisów
Cześć ścieki w Wiśle i zagrałem Lotto Plus z Super Szansą, a no i bukmacherka.
Gdzie Sebastian M ? Był ?
,, co jest ??? złoto idzie w górę , dolar się lumpi niedługo pieniądze zruwnają się z papierem toaltowym
uuu racja 31 u mnie
Klimatyzator by się przydał jak w sklepie u nas.
dzisiaj wygram Lotto
Kto wygram LM ?
kto chce czarowane porownac ze swoimi
3,9,10,11,28,34,37,49,53,58,61,66,72,77,79 tu jest
3,9,10,11,28,34,37,49,53,58,61,66,72,77,79 tu jest
Pozdrawiam glupka co w taki upał kosi trawezostanie gola ziemia wypalona... Ale pewnie on ma mózg wypalonyto będzie na rowni
5 losowań zjadloby moja wirtualna 6/8 to pokazuje ze losowania multi są z kosmosu
Mulag jesteś moim marchewka która muszę gonic... 368 pkta czasu malo
7 losowań... Tylko 3/3 mnie ratuje... Pewniaki w dupie wsadzić małe pkt
Przyloze się od tego losowania na czwartek bo 5era w ciemno dałem z glowy
Forsami piękne zdjęcie wydaje mi się że ta świnia ciemna to czeka na wybawienie
jaki los w tej chwili tej ciemnej jest czy przypadkiem nie była w kwietniu czy marcu bo nie pamietam na święta
Ja jestem.
Burza może będzie ciemne chmury dodałem chodzi ale coś jest nie tak przerywa muzykę filmy nie da się przenieś na dysk
Ale komputer udało mi się wczoraj uruchomić ale a wiem o co ci chodzi
zapuszczam brode jak ten dziadek po kolana albo na podłoge..byle rosła
No ja się dziwię że większość mężczyzn goli brodę wąsy po co wyglądają jak baby lub gorzej facet ma być zarośnięty odróżniać się od kobiety no chyba że lgbte
I tak nic nie zrobimy jak uchwalą ustawę facet ma mieć brodę a to nic ja się nie interesuje polityką niech uchwalają co chcą wyłączony mózg
byle zdrowie było reszta się nie liczy urodziłeś się dziadem umrzesz dziadem
Zgodnie z filozofią pana z po czy koalicja europejska człowiek który zarabia 2100 to gówno nie człowiek pobił panią szanowną Bieńkowska
burza
Polska zaraz gra !!!
Nie potrafię bez Niej żyć ale nie wiem czy dla Niej to zauroczenie czy coś wiecejz mojej strony to coś więcej... Czy wszyscy slyszelitylko różnica wiekuregionie przeskocze