Wpisy 3 639 258 – 3 639 357
20 sierpnia 2019 17:22 → 20 sierpnia 2019 18:53, 100 wpisów
Pozdrawiam wczasowiczów ktorzy odpoczywaja tu nie zagladaja do nich dolacze wkrotce ino typowanie po tyg wroce no i pozdrawiam tych co nie maja wczasów i tu sa
Gryzoń co Ty tu robisz ?
Co ugotowałeś dziś żonce ?
Walduś z czym ?
Sebastianie i co z dziewczyną ?
Kiedy poznam ?
Chce banan i tyle na 8 haKaśka co z Tobano choleratak zepsuć mi dzienKaska
Co z tego że jestem 2 w trojkach jak serce puste jak balon z powietrzemniby się unosi a nic nie widac
Witam . Chce wrócić po kilka latach do grania. Interesuje mnie temat online. Ktos odpowie mi na pytania:
1. Co jest wymagane przybtejestracji
1. Co jest wymagane przybtejestracji
Przy rejestracji. Jak wygląda sprawa wypłaty na konto wygranej. Ile trzeba czekac. Czy tak jak u buków 15 Min?
Żeluśostatnio jak tu weszłeś po długiej przerwie to od razu trafiłeś 5/5
Szukam pracy !!!
Jednak nie wroce do gry. Wygrane przelewaja do 60 dni. Nie interesuje mnie taki system
Kolega mi mówił, co się z nim po pół roku spotkałem z byłej pracy, że innych też zwolnił szef.
Na wózek by się przydało na kartony i magazyniera co byłem w tej firmie, jeden gości mówi, że warto robić. Ale tak Pan Kazik długo już tam robił z 3 lata a jednak go zwolnił. Jak to możliwe ? A piwka też lubił wypić. Ja też czasem jak była możliwość, ale to tak na smake, bo nie wolno. Gumofilce !!!
Na wózek by się przydało na kartony i magazyniera co byłem w tej firmie, jeden gości mówi, że warto robić. Ale tak Pan Kazik długo już tam robił z 3 lata a jednak go zwolnił. Jak to możliwe ? A piwka też lubił wypić. Ja też czasem jak była możliwość, ale to tak na smake, bo nie wolno. Gumofilce !!!
zobaczę na PUP
Krzysiu spytaj się o kursy w Urzedzie Pracy i zapisz sie na kurs wozki widłowe.
Dajcie mi swoje propozycje biznesu na wiosce 900 około mieszkańców i blisko inne wioski są. Ale takie fajne.
Najlepsze zostaną nagrodzone godnie, aha i idę do klubu A klasy grać.
No spożywczo-przemysłowe, a jeden jest u nas. To znaczy lokal jest wydzierżawiany.
Please enable browser cookies to view the page content. Co to na stronie Urzędu ?
Przedszkole obok, a była szkoła Podstawowa i niedaleko szkoła Podstawowa z średnią. A obok kaplica i cmentarz z prawej, był tam kościół, na przeciwko kościół, z lewej Przedszkole. Apteka jest też. Może zakłady bukmacherskie napisałem do Fortuny ?
Ludzie po mszy zagrać hehe, ale ksiądz by krzywo patrzył i tak parzy na nas. Nie lubimy się za bardzo. Znaczy jakiś cięty jest.
Lumpeks był bo mądrale wyciągali kasę a potem zamykali interesy, pomyśl. A czemu myślisz szef zwolnił z gumofilcy ludzi ? No jaki powód, ciekawe czy zgadniesz.
A to już jest taki u sąsiadki.
No brali jak najęci.
Kebaba chciałem otworzyć bo sam lubię.
Albo małego Macdonalda hehe pomysł z teraz.
Iława około 33 tyś.
Biskupiec wieś to tak z 5 tyś i Nowe Miasto Lubawskie z 25 tyś.
Niby do czego, jak ja dyplomu jeszcze nie mam, bo muszę pracę poprawiać, tyle razy ? Co mam Pani Promotor napisać ? A może ty mnie poprawić, będę wdzięczny ? Bo trzeba tekst w takim fragmencie przeredagować.
A szef z firmy co pracowałem mówił jakiś czas temu, że pewnie wrócę jak będzie sezon. Czy tylko tak mówił myślisz ?
Serio ? Czy gdzieś tam to wyślesz ?
prace
Słuchaj kochana jestem w PiS ponad 2 lata i nic z tego nie mam praktycznie, a jeszcze składki opłacałem, a miało być fajnie, a się zapisałem aby innym pomagać, ale praca też nie zaszkodzi.
Krzysiu mogłeś się uczyć na programistę ,byś przy komputerze pracował.
Krzysiu otwórz sklep bhp,rękawiczki,grabki itp.Możesz też sprzedawać proszki do prania,mydła itp.niemieckie,u nas jest taki sklep chemia z niemiec i ludzie kupują.
Sklep:
Misz Masz u Krzysia.
Artykuły:
-ogrodnicze(doniczki,grabki,nasiona,butle do winaitp.,drożdże winiarskie),
-bhp(rękawice,gumofilce,buty robotnicze,kamizelki odblaskowe),
-dodoatkowo chemia domowa(proszki,pLyny itp).
Misz Masz u Krzysia.
Artykuły:
-ogrodnicze(doniczki,grabki,nasiona,butle do winaitp.,drożdże winiarskie),
-bhp(rękawice,gumofilce,buty robotnicze,kamizelki odblaskowe),
-dodoatkowo chemia domowa(proszki,pLyny itp).
Dzięki fajny pomysł.
no peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeewnie uwżaj