Wpisy 3 639 223 – 3 639 322
20 sierpnia 2019 17:04 → 20 sierpnia 2019 18:19, 100 wpisów
Magda i co w końcu zrobiłaś na obiad ?
Sebastian zrobiłam warzywa z kaszą bo ryżu nie miałam i z kurczakiem ,na patelni,takie a la risotto.
Teraz taka moda na hulajnogi elektryczne jest.
A potem na co będzie ?
10 metrów od domu mam cpn,tylko wyszłąm na minutkę i już 20zł,to jakbym na ziemi znalazła
magdo proszę i gratuluję.
A za co to ? Ja jestem smutny bo nie jestem z dziewczyną. A jak dziewczyny na żywo w Facebooku, to się okazało, że 13 i 14 lat. Matko ona ta 13 na 18 wygląda.
zgubne to
Co tak szybko dorastają panny ?
Pozdrawiam wczasowiczów ktorzy odpoczywaja tu nie zagladaja do nich dolacze wkrotce ino typowanie po tyg wroce no i pozdrawiam tych co nie maja wczasów i tu sa
Gryzoń co Ty tu robisz ?
Co ugotowałeś dziś żonce ?
Walduś z czym ?
Sebastianie i co z dziewczyną ?
Kiedy poznam ?
Chce banan i tyle na 8 haKaśka co z Tobano choleratak zepsuć mi dzienKaska
Co z tego że jestem 2 w trojkach jak serce puste jak balon z powietrzemniby się unosi a nic nie widac
Witam . Chce wrócić po kilka latach do grania. Interesuje mnie temat online. Ktos odpowie mi na pytania:
1. Co jest wymagane przybtejestracji
1. Co jest wymagane przybtejestracji
Przy rejestracji. Jak wygląda sprawa wypłaty na konto wygranej. Ile trzeba czekac. Czy tak jak u buków 15 Min?
Żeluśostatnio jak tu weszłeś po długiej przerwie to od razu trafiłeś 5/5
Szukam pracy !!!
Jednak nie wroce do gry. Wygrane przelewaja do 60 dni. Nie interesuje mnie taki system
Kolega mi mówił, co się z nim po pół roku spotkałem z byłej pracy, że innych też zwolnił szef.
Na wózek by się przydało na kartony i magazyniera co byłem w tej firmie, jeden gości mówi, że warto robić. Ale tak Pan Kazik długo już tam robił z 3 lata a jednak go zwolnił. Jak to możliwe ? A piwka też lubił wypić. Ja też czasem jak była możliwość, ale to tak na smake, bo nie wolno. Gumofilce !!!
Na wózek by się przydało na kartony i magazyniera co byłem w tej firmie, jeden gości mówi, że warto robić. Ale tak Pan Kazik długo już tam robił z 3 lata a jednak go zwolnił. Jak to możliwe ? A piwka też lubił wypić. Ja też czasem jak była możliwość, ale to tak na smake, bo nie wolno. Gumofilce !!!
zobaczę na PUP
Krzysiu spytaj się o kursy w Urzedzie Pracy i zapisz sie na kurs wozki widłowe.
Dajcie mi swoje propozycje biznesu na wiosce 900 około mieszkańców i blisko inne wioski są. Ale takie fajne.
Najlepsze zostaną nagrodzone godnie, aha i idę do klubu A klasy grać.
No spożywczo-przemysłowe, a jeden jest u nas. To znaczy lokal jest wydzierżawiany.
Please enable browser cookies to view the page content. Co to na stronie Urzędu ?
Przedszkole obok, a była szkoła Podstawowa i niedaleko szkoła Podstawowa z średnią. A obok kaplica i cmentarz z prawej, był tam kościół, na przeciwko kościół, z lewej Przedszkole. Apteka jest też. Może zakłady bukmacherskie napisałem do Fortuny ?