Wpisy 3 638 890 – 3 638 989
20 sierpnia 2019 12:45 → 20 sierpnia 2019 14:00, 100 wpisów
Też słyszałem różne historie..jedna z kolektorek prowadząca też sklep z kosmetykami I opłatami za rachunki typu gaz woda itp...brała pieniądze od ludzi a wcale naprawde zleceń nie wysyłała proceder ten też długo nie potrfał bo ludzie obczaili co I jak...
Tomi to są mrzonki kogo stać na nowy samochód z salonu a cpeny na prąd to gdzie ja jeszcze nie widziałem wezme dwa wiadra I pójde do lasu po prąd
U mnie też i jakieś ciastka i I papierosy można kupićAle mało ludzi grazostały dinozaury
witajcie
Waldus to wymyśl taką której jeszcze nie było np że ustawiają I wygrać nie dają
Walduś nie małpuj
Niedlugo będzie kefir
Czemu drapiesz...bo swędzi ...czemu swędzi bo nie myjesz czemu nie myjesz bo nie masz mydła ... czemu nima mydła bo ....robiom powidła...
Sebastian zobacz sobie mój tatu... tam.I tu..auuuua uuuuuu a uuuui
Musze sie przespać nic nie spałem po nocy dobrze że wolne..ledwom żywy...
Forsami
Kiedy wygram w lotka
kupię se mlotka
wybije se z glowy te miliony
i bede caly dzien napalony
kupię se mlotka
wybije se z glowy te miliony
i bede caly dzien napalony
Forsami jak przyjadę zacznę grać
Teraz laba czyli przerwa od gry
Sebastian ja kkk Mini bo umniekicha ze smolcem...oboki I 1/5 albo oboki..I tak I nic..wrrr wrrr wrrr
Forsami teraz nie gram w Mini
Zacznę grać od poniedziałku
I nie opuszczę
Ostatnio w Warszawie było kilka 5 w Mini
Forsami mnie też chce się spać
Forsami u mnie w hotelu w pokoju obok mnie mieszkają takie dwie młode dziewczyny
Zauważyłem że odwiedzają je różni panowie
Najlepsze efekty miałem typujac cała 10 z podziałem 6;4 dla oczekującej dziesiątki + 4 liczby z innej
W różnych porach dnia i nocy.
Walduś czego Ci potrzeba ?
Tomi graj sobie 3 razy w tygodniu MM lub codziennie jedno okienko Mini
Kiedyś w Kołobrzegu baba pakowala mi się do pokoju bo jeden balkon był na 2 pokojeok był przedział ale takie coś na metr wysokości ja też przejdę
Walduś jesteś w potrzebie ?
dzis 20 dnia lipca takie byly
5,1,9,20,17,24,31,43,44,47,72,71 bedzie z tego 5 numerow
5,1,9,20,17,24,31,43,44,47,72,71 bedzie z tego 5 numerow
Nic nie gram może jutro kaskadaLubię ten stanniepewności
Czy już przegrałem czy po losowaniu
Czy już przegrałem czy po losowaniu
Tomi I co spaliście później w jednym łóżku?
Walduś ja mam tu tak dobre jedzenie że dziś zrobiłem sobie przerwę i na obiad zjadłem tylko owoce Arbuzy,melony,nektarynki,morele,winogrona,śliwki,truskawki,pomarańcze, figi,gruszki,czereśnie.
Forsami spać spokojnie
Forsami a ja czasami lubię wcześnie
Nieśpie od wczoraj późnego popołudnia byłem w pracy na nocy I dalej nieśpie...
Forsami miałeś iść spać
Miałem ale Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko wciąga..jak trójkąt Bermudzki
Forsami narobiłaś mi smaka na sen i zaraz robię drzemkę
Magda zrób pierogi z mięsem lub krokiety. Do tego barszcz czerwony
Magda pospiesz sie bo już do Ciebie jadę na obiad
Magda nie bądź leniwa
Magda na kolację zrobię kluski leniwe
Mam warzywa mrożone,do tego ryż i kurczak w paski podsmażony z przyprawami chińskimi,już sama nie wiem
Kupisz ser czy ja mam przywieźć?
Magda rób tak aby było smaczne
Teraz tak patrzę kto były maz Szulimmotocyklista komentator spoko gość widaćdziwne że im zostawiła dla kasy
Po kolacji usiadziemy przy stole i skreslimy Totka
Tak leniwe to moment
Tomi podoba Ci się Agnieszka ?
witam wszystkich obecnych na czacie,
mam taka propozycje, proponuje aby wszyscy grajacy w multika wybrali sobie tzw, swoje 20 liczb z których stworzycie 4 układy i tym grajcie na kazde losowanie lub na przemian, raz jeden układ raz 2 układ, w zależnośći jak kto chce i jak kogo stać i grajcie tym na okretkę, tak aby te liczby cały czas były w obiegu, i cały czas w grze, przy odrobinie szczęścia zaczniecie wygrywać moze i nawet głowne wygrane
mam taka propozycje, proponuje aby wszyscy grajacy w multika wybrali sobie tzw, swoje 20 liczb z których stworzycie 4 układy i tym grajcie na kazde losowanie lub na przemian, raz jeden układ raz 2 układ, w zależnośći jak kto chce i jak kogo stać i grajcie tym na okretkę, tak aby te liczby cały czas były w obiegu, i cały czas w grze, przy odrobinie szczęścia zaczniecie wygrywać moze i nawet głowne wygrane
Magda wielki brat jest pod wrażeniem
Arczibalik73 witaj
Tomi Ty lubisz mięso leniwca ?
witaj magdo, witaj sebastianieM
Arczibalik73 niezły pomysł
3 638 947. Forsami i jak tak długo wytrzymasz bez spania bo ja okoló 3 dni, ale pżniej mnie moży i musze sie zdrzemnać chwilke po tych 3 dniach i nocach nie przespanych i wtedy jak juz zasne to spie cały dzien i cała noc
Arczibalik73 A dlaczego nie śpisz 3 dni i 3 noce ?
3 638 983. Sebastian_M bo nie moge niechce mi sie spać ile można spać wogóle ,człowiek wiekszość swojego zycia przesypia
Arczibalik73 nie zgadzam się z tym co piszesz.
Człowiek przeważnie śpi 6-7 godz dziennie. A Do A trwa 24 H więc przesypiamy 1/4 swojego życia A nie większość
sebastian M to samo rób z mini lotkiem, obierz sobie 20liczb z nich zbuduj 8 x5/5 i graj nimi na przemian lub wysztkimi na raz co losowanie i czekaj ze na nich coś trafisz co do spania możesz i sie niezgadzać zemna, boo w zyciu jest tak, iles godzin , śpisz ileś godzin pracujesz też, i tak jest na okretke pracujesz po 12 godzin, a nawet wiecej godzin niż 12, pózniej padasz ze zmęczenia i nic CI sie już niechce, a gdzie jakiś wypoczynek, jakaś wolna chwilA dla siebie spacer z bliska osoba czy dziećmi, nie ma ,teraz jest pogoń wszystkich za pieniedzmi, i tylko to sie liczy , wszyscy chca duzo zarabiac i chca mić wszystko,ato sie tak nieda na dłuższa metę, czeba z czegos zrezygnować bo po pewnym czasie takiej pracy szybciej zekdzie sie ze świata niż sie powinno
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102