Wpisy 36 354 – 36 453
22 grudnia 2008 10:58 → 23 grudnia 2008 22:28, 100 wpisów
Witam Wszystkich.
No cóż,jestem również na dużym plusie za 2008 rok.
Ile.?
Nie chciałbym co niektórych doprowadzać do białej gorączki,ale jest to solidny plus.
Nie pytajcie ile.?
Nie oto chodzi.
Piszę to dlatego, żeby jeszcze raz udowodnić ,że można wygrywać.
Jeżeli ma się w danym miesiącu przeznaczone np. 300 zł,to po 3-4 dniach suma ta już przerosła sumę przeznaczoną na grę.
Zaznaczam, nie sa to pieniądze z dużego lotka, a wygrane tylko i wyłącznie z Multi-lotka.
Jak ktoś tu kiedyś dobrze powiedział,że nie ma co się chwalić ,bo narobisz sobie wrogów,i dobrze powiedział.
Ale zaznaczyć muszę ,że miesiąc Grudzień był najgorszym miesiącem w całym roku jeśli chodzi o grę.
Mimo to plus jest znaczny.
Również nie szaleję jak jest kumulacja w dużym,bo wiem ,że i tak to nic nie da.Jak masz wygrać to wygrasz posyłając kupon za 2 zł.
Podsumowując,życzę wszystkim dużych wygranych w 2009 roku.
I nie pytajcie ile wtopiłem,nic skoro jestem na plusie.
Powodzenia i pozdrawiam wszystkich.
No cóż,jestem również na dużym plusie za 2008 rok.
Ile.?
Nie chciałbym co niektórych doprowadzać do białej gorączki,ale jest to solidny plus.
Nie pytajcie ile.?
Nie oto chodzi.
Piszę to dlatego, żeby jeszcze raz udowodnić ,że można wygrywać.
Jeżeli ma się w danym miesiącu przeznaczone np. 300 zł,to po 3-4 dniach suma ta już przerosła sumę przeznaczoną na grę.
Zaznaczam, nie sa to pieniądze z dużego lotka, a wygrane tylko i wyłącznie z Multi-lotka.
Jak ktoś tu kiedyś dobrze powiedział,że nie ma co się chwalić ,bo narobisz sobie wrogów,i dobrze powiedział.
Ale zaznaczyć muszę ,że miesiąc Grudzień był najgorszym miesiącem w całym roku jeśli chodzi o grę.
Mimo to plus jest znaczny.
Również nie szaleję jak jest kumulacja w dużym,bo wiem ,że i tak to nic nie da.Jak masz wygrać to wygrasz posyłając kupon za 2 zł.
Podsumowując,życzę wszystkim dużych wygranych w 2009 roku.
I nie pytajcie ile wtopiłem,nic skoro jestem na plusie.
Powodzenia i pozdrawiam wszystkich.
Witam i szybciutko napisze ze ja jestem na duzym,plusie,to byl dobry rok do gry,pomimo paru wpadek szybko odrobionych,nie moge narzekac, oby nastepny rok nie byl gorszy.Pozdrawiam,i czekam dzis na rownowage lub NIE parzyste.
Wpadł mi do glowy kolejny pomysł typowania liczb. Aby Pogrupować typowane liczby w 5 szeregów po 4 liczby, z czego każdy szereg będzie miał sumę cyfr liczb rosnącą a kolejne szergi będą zaczynać się od liczby, której suma cyfr jest mniejsza od sumy cyfr ostatniej liczby poprzedniego szeregu.Oraz każda pierwsza liczba kolejnego szeregu będzie większa od ostatniej liczby poprzedniego szeregu liczb.
Będzie to wyglądać tak:
1,2,3,4
12,15,17,18,
24,25,27,28
34,35,36,37
46,47,48,49
Czyli każdy szereg będzie z innej dziesiątki, ale suma cyfr pierwszej liczby szeregu musi być mniejsza od sumy cyfr ostatniej liczby szeregu poprzedniego. Wychodzi 20 liczb.
Teraz należy wybrać z nich odpowiednią ilość liczb najlepiej z każdego szeregu po tyle samo.
Będzie to wyglądać tak:
1,2,3,4
12,15,17,18,
24,25,27,28
34,35,36,37
46,47,48,49
Czyli każdy szereg będzie z innej dziesiątki, ale suma cyfr pierwszej liczby szeregu musi być mniejsza od sumy cyfr ostatniej liczby szeregu poprzedniego. Wychodzi 20 liczb.
Teraz należy wybrać z nich odpowiednią ilość liczb najlepiej z każdego szeregu po tyle samo.
Chciałem to mego wpisu tylko dodać.
Cierpliwość,cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość,bez tego ne zabierajcie się za grę.
Pozdrawiam.
Cierpliwość,cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość,bez tego ne zabierajcie się za grę.
Pozdrawiam.
dobre dobre, wszyscy na plusie tylko nikt na forum nie moze cus trafic , ale jak to w Polsce bywa kazdy wygrywa
BRAZIL a ktore ty forum czytasz bo ja jednak widze wygranych,a chyba czytam to samo co ty,ale do tego co GROM napisal czyli cierpliwosci ,dodal bym jeszcze duzo szczescia oraz jeszcze wiecej myslenia,bo niestety przypadki bywaja tylko przy glownych wygranych,te mniejsze uzyskuje sie przez myslenie obserwacje,i nie trzymanie sie jednego schematu gry,i lyzeczka tylko taka od tortu.Pozdrawiam i uciekam,bo jak wszystkim wiadomo nastal w kazdym domu goracy okres,wiadomo dlaczego wiec do poznego popoludnia.Rybki sobie juz baraszkuja w wannie,to znak ze juz nie dlugo,bedzie uroczysta kolacja.
brazil masz rację.
kolega Grom chwali się jakimiś ogromnymi zyskami, a niestety nie typuje pod tym nickiem, więc nie można ogarnąć jego dokonań.
Ja też miałem szanse wygrać spore jak dla mnie pieniądze - wystarczyło nie wysyłać totka..
kolega Grom chwali się jakimiś ogromnymi zyskami, a niestety nie typuje pod tym nickiem, więc nie można ogarnąć jego dokonań.
Ja też miałem szanse wygrać spore jak dla mnie pieniądze - wystarczyło nie wysyłać totka..
BARYLA szanowny kulkowiczu ,GROM podawal swoje typy publicznie do czasu jak mu nie zaczeto dokuczac i nawet ogloszono go dobrym typerem ale jak mu pare razy nie wyszlo to byli tacy dowcipnisie ze nasmiewali sie z nigo i jego metod doboru liczb i oczekiwali od niego zawsze gotowych ,i tylko trafnych liczb,wiec po takim ataku zrezygnowal z publicznej prezentacji tak jak ja zrezygnowalem z podawania stawek ktore zawsze przedtem podawalem,wiec nie osadzajcie tak nikogo,bo to czasem jest krzywdzace,sami wiecie ile przeszedlem przez jednego czlowieka jak przyznalem sie ze przegralem troche kasy,na liczbie 50 kasa dawno byla odrobiona a on dalej sie cieszyl z mojej przegranej,tacy juz jestesmy do siebie sympatycznie nastawieni,ja teraz podaje co gram ale juz stawek nie podaje bo po co dawac komus gotowy powod do wysmiewania,a niestety ten co wygrywa nie jest mile widziany wsrod wiekszosci przegrywajacych,wiec zrozum nasze nie chwalenie sie sukcesami ,natomiast na gg chetnie kazdemu udziele informacji pod warunkiem ze znam nika z czatu i wiem co to za kulkowicz.Mozna rowniez pogadac na forum.Nie tak dawno WISNA rzucil na czacie "KOGUT TO OSZUST" i co zadnych dowogow,tylko pomowienie dla mnie nie mile,i zniknol czyli chodzilo mu o zrobienie zametu.To taki maly przyklad naszego milego nastawienia do siebie.Pozdrawiam
hm czytająć wasze wpisy najlepszym rozwiązeniem było by foto wygranych (wydruk od lotto przy wyplacie)Powiem tak z lotto tylko nieliczni wygrali w mojej rodzinie była 6w duzego oraz 6 w usa.Więc cuda się trafiają i ta swiadomość przyciąga mnie .Efekt mojej gry to 1
*6/6 i 2*5/5 w ciągu 3lat (gra 1 lub 2 razy w tygodniu) teraz gram na mojej mamy liczby z tym ze gra na 10liczb .(dlaczego bo ma efekty ) podaje liczby na dziś pierwsza dycha :1,8,21,27,31,33,37,72,80 druga dycha: 75,76,72,80,51,58,56,36,31,18
pozdrawiam i życze powodzenia
*6/6 i 2*5/5 w ciągu 3lat (gra 1 lub 2 razy w tygodniu) teraz gram na mojej mamy liczby z tym ze gra na 10liczb .(dlaczego bo ma efekty ) podaje liczby na dziś pierwsza dycha :1,8,21,27,31,33,37,72,80 druga dycha: 75,76,72,80,51,58,56,36,31,18
pozdrawiam i życze powodzenia
Cieszę się że ktoś pisze o swoich typach,a skan wygranych to dobry pomysł. Myślę że wtedy nie byłoby tutaj słów w stylu "oszust" itd.
Tiaa...
Skany kuponow...może do tego adres miejsca zamieszkania?
Po co to?
Wystarczy tylko poczytać wpisy,czasami porozmawiać na czacie i wiadomo,kto gra,a kto jest tylko gawedziarzem.
Takie jest moje zdanie.
Ja nie mam zadnej potrzeby udowodniania komukolwiek swych wygranych.
Znalazłem na tej stronce kilkoro ciekawych osob,niektorych polubiłem,jak Kogucika,Groma,Shiksa,Krystyne,Hosie,Chmurke...
Podpieram sie ich typami,czy tez przemyśleniam,ale typuje sam,gram sam i gram za swoje.
Na dziś w ML nie parzyste,przedział plusa 41-60,oraz to,co w typowaniu jako zwykły ML.
No to mamy ziiiime. :-)
Brrrr!
Skany kuponow...może do tego adres miejsca zamieszkania?
Po co to?
Wystarczy tylko poczytać wpisy,czasami porozmawiać na czacie i wiadomo,kto gra,a kto jest tylko gawedziarzem.
Takie jest moje zdanie.
Ja nie mam zadnej potrzeby udowodniania komukolwiek swych wygranych.
Znalazłem na tej stronce kilkoro ciekawych osob,niektorych polubiłem,jak Kogucika,Groma,Shiksa,Krystyne,Hosie,Chmurke...
Podpieram sie ich typami,czy tez przemyśleniam,ale typuje sam,gram sam i gram za swoje.
Na dziś w ML nie parzyste,przedział plusa 41-60,oraz to,co w typowaniu jako zwykły ML.
No to mamy ziiiime. :-)
Brrrr!
Typuję na dzisiaj:
51, 44, 8, 41, 30, 22, 56, 3z7\8zakł
dodatkowa trójka: 25,43,49
zakłady proste:
8,25,38,43,49,63,77
2,8,14,42,43,63,77
trafione\umoczone -dowody będą widoczne jak mucha na łysinie po 22-ej
Prosty patent - więc nie rozumiem o co toczą się boje, bo przecież nikomu nie ubędzie w przypadku wygranej
51, 44, 8, 41, 30, 22, 56, 3z7\8zakł
dodatkowa trójka: 25,43,49
zakłady proste:
8,25,38,43,49,63,77
2,8,14,42,43,63,77
trafione\umoczone -dowody będą widoczne jak mucha na łysinie po 22-ej
Prosty patent - więc nie rozumiem o co toczą się boje, bo przecież nikomu nie ubędzie w przypadku wygranej
"Wszystkie Ryski,to fajne chłopaki"-czy jakoś tak,:-)
rych ma racje-bez zbędnej biurokracji-kto chce,typuje na czcie,forum,lub typowaniu,a skanery przydadza sie do drukowania pieniążkow.;-)
rych ma racje-bez zbędnej biurokracji-kto chce,typuje na czcie,forum,lub typowaniu,a skanery przydadza sie do drukowania pieniążkow.;-)
Maksiu 78.
Dziękuję za zaufanie.
U nas zimy nie ma ale za to wieje jak w <
Pozdrawiam.
Dziękuję za zaufanie.
U nas zimy nie ma ale za to wieje jak w <
A ja uważam, że większość z Was to ... gawędziarze (w nawiązaniu do wpisu Maksia78).
Mam pytanie do graczy u bookow internetowych.
Przy wpłatach/wypłatach korzystacie z MB,bankow internetowych?Co polecacie?
Dopiero mam zamiar grać przez neta.
Przy wpłatach/wypłatach korzystacie z MB,bankow internetowych?Co polecacie?
Dopiero mam zamiar grać przez neta.
Maksiu78 -ja tylko przelew,idzie 1,gora 2 dni,nie uznaje konta inernetowego,ale kazdy robi jak uwaza
Grom mam do Ciebie prośbę-możesz mi podać swoje ulubione liczby na ML!Pisałeś,że jest ich 21 w sumie.Pozdrawiam.dratewka0
[3]46,68,77
[6]6,19,24,27,36,63
[10]6,8,12,15,19,20,29,42,57,59 :)
[6]6,19,24,27,36,63
[10]6,8,12,15,19,20,29,42,57,59 :)
Ja dałem taką 9/...2,9,14,17,32,46,52,53,77
HURA,HURA mamy nieparzyste,czyli wszystkim gratuluje co obstawili to zdarzenie,Pozdrawiam.
Dodam ze w fortunie koncze liczby na HISZPANI,i bede gral na sume oraz liczbe pierwsza P lub NP ale to po nowym roku oraz na zestawy NIE wychodzace w totomixie,ktore teraz testuje.Pozdrawiam
W TM nieparzyste postawiłem przy kursie 2,1 wiec zysk taki sobie.
A tak liczyłem dziś na przedział 41-60.
Tu bym miał kase na świeta...wielkanocne nawet. ;-)
A tak liczyłem dziś na przedział 41-60.
Tu bym miał kase na świeta...wielkanocne nawet. ;-)
U mnie jest Milenium i Fortuna, są też inne ale do tych mam najbliżej w Bydgoszczy.
ALAN milenum ci nie polecam bo tam nie mozna wysylac jednego zdarzenia tylko min 2 na gry liczbowe a to jak wiesz juz jest ryzyko natomiast,fortuna,betako,tipsport sa najlepsze najnizszy kurs na P/NP ma totomix wiec go nie polecam,ale jak sie nie ma czego innego to trudno,pozdrawiam
Najlepiej jest postawić na zdarzenie w toto mixie że nie padnie jutro szóstka w dużego lotka, kurs 1,80, przy wkładzie 200 pln = 324 zł, a wygrana gwarantowana bo jutro na 100% nie padnie "6"
Tak naprawdę tej pewności nie ma, a ja nie jestem aż tak szalony aby ryzykować 200 złotych. Ale dziękuję za radę -)
DAZ3 niezla propozycja nie zagladalem na strone totyomixa ale chyba postawie wiecej na ta opcje,bo nawet jak przegram to po kumulacji odbije,bo znow nie bedzie ze 3 x trafionej 6 .Powiem ze kurs juz przyzwoity bo bylo 1,4/potem 1,3/wiec 1,8 to tak jak czasem Np w totomixie wiec chyba zagramy tak dla proby.Dzieki za info,bo dopiero jutro bym spojrzal a tak to mozna juz cos poplanowac.Pozdrawiam
TOTO,ale blisko byłeś! :-D
Co do 6 w DL,to pewnie jutro padnie-w koncu wigilia na 2 dzień.
Chyba że w I dzień swiąt.
Potem kumulu 2 razy i znow padnie na Sylwka,lub Nowy Rok.
W każdym razie do konca roku ja bym nie ryzykował.
Co do 6 w DL,to pewnie jutro padnie-w koncu wigilia na 2 dzień.
Chyba że w I dzień swiąt.
Potem kumulu 2 razy i znow padnie na Sylwka,lub Nowy Rok.
W każdym razie do konca roku ja bym nie ryzykował.
KOCIO,chciałem twoje liczby z soboty przerobić na dziś i byłaby 4/5...
Najlepiej założyć sobie specjalną "skrzynkę" pocztową, by zamówić newsletter. Codziennie otrzymacie e-mailem ofertę z totomiksa. Mam oferty z ponad dwóch lat, leżą w skrzynce nikomu nie wadząc. Zawsze można coś/jakieś kursy porównać/sprawdzić jak buki typowali. Ważna jest godzina założenia, bo później o tej godzinie są wysyłane oferty
Nie godzina założenia skrzynki, tylko godzina zamówienia newslettera.
CYMBAL dostaje sie cala oferte czy mozna tylko zamowic gry liczbowe,zeby bylo prosciej szukac jak tylko mozna gry liczbowe to jestem zainteresowany jak wszystko to nie bo zadko tak daleko siegam,nawet poslugujac sie statystykami to gora do 50 losowan bo wiecej to nie ma sensu.
w jakim buku internetowym mozna grac w multilotka ? bo ja tylko znalazlem DL i EL..
HENRY po lewej stronie masz napis BUKMACHERKA kliknij w niego i tam pobuszuj troche,i wszystko w miare bedziesz wiedzial. Jak mnie kusi jutro obstawic 1,8,10,62,80 ale obiecalem ze dam sobie spokoj wiec nie zagram ale one lada moment powinny wyjsc.
Psycholku, co tam na dziś przewidujesz?
Czy grał ktoś 12 w losowaniu DL dnia 20.12. Maszyna wyrzuca kupon jako unieważniony, gdyż ktoś w ofercie wpisał datę zdarzenia na 19.12 a tego dnia nie było losowania DL.
Witam wszystkich,obliczcie mi ile można stracić grając dwoma tymi samymi zakładami przez rok,pozdrawiam:DD
A Losy Milionosy rozchodzą się jak świeże bułeczki... No cóż. Jak ktoś już nie ma pomysłu na prezent to kupuje. :D Lepiej gdyby wszystkie się sprzedały, bo tak przynajmniej wygrane nie będą padać na puste kupony. Pozdrawiam.
PS A jak u Was ze zdrapkami? W której ostatnio trafiliście coś grubszego, a nie tylko zwrot kosztów? :)
PS A jak u Was ze zdrapkami? W której ostatnio trafiliście coś grubszego, a nie tylko zwrot kosztów? :)
Nie ma sie co dziwic ze sie sprzedaja losy milionosy gdyz jest duze prawdopodobienstwo trafienia wkoncu 5x milion 10x 100.000 5000x 500 na 850.500 kuponow . Zagralem w listopadzie i mam zamiar jeszce puscic . A wydane 20 zł czy 100zł to jest nic w porownaniu do miliona, oczywiscie wiekszosc kuponow bedzie pusta ale tu liczy sie szczecie :)
Kurde co sie dzieje z ta pogodą sloneczko swieci niebo prawie bezchmurne wiosna hehe :) a jak u was??
U nas był śnieg,odrobinę zostało(Mazury-płn.wsch.)a teraz powoli mrozi.
CHMURKA-mój znajomy kolektor mówił ze beda losowac tylko z tych sprzedanych,wiec moze OPA powiedz jak to z milionos jest?
Maksiu78 -u mnie w banku groszowe sprawy-za stowe,bo tak sobie wplacam coby nie miec za duzo 2,5 albo 3 zl,omijaj BPH BO TAM ZDIERAJA
GREGOR,bo taka prawda,wiadomo że jeśli nie kupi się losa - to z nich nie będą losowane nagrody pieniężne.Tylko z tych co kupią.
U mnie niebo pochmurne, a ja chmurka siedzę na nim i czekam na śnieg :D heh :) Generalnie biorę pod uwagę to co piszą na stronie internetowej, że połowa losów sprzedana itd. więc z godziny na godzinę ich ubywa w sumie ;P Ja kupiłam 6 tych losów, tak jakoś wyszło, że w każdej kolekturze po 1 i się nazbierało. ;) Pozdro.
Dzieki Gregor!
Gdybyś miał coś jeszcze ciekawego do przekazania,to bede Ci wdzięczny. :-)
Gdybyś miał coś jeszcze ciekawego do przekazania,to bede Ci wdzięczny. :-)
Witam,jeśli chodzi o zdrapki to 40 Pln miałam w Super Vabank,i ciagle po 14 zeta w 777,tu jeszcze nie padły główne wygrane a tylko 1/3 losów została w sprzedaży .W Jasiu Fasoli gościu,który przy mnie kupował miał 500 PLN w listopadzie
Guciancia serdeczne dzięki za info :) Skorzystam, bo sama nie wiem jakie zdrapki wygrać, a ta ''Super 7'' ooo jeszcze nie brałam. :) Pozdrawiam
Ja mam mBank.
Tylko,ze bank swoje,a book internetowy swoje,tzn ze i on pobiera prowizje od wyplat na konta bankowe.
Tylko,ze bank swoje,a book internetowy swoje,tzn ze i on pobiera prowizje od wyplat na konta bankowe.
Na dzis:
06,13,18,27,34,35,40,42,44,46
01,08,19,20,31,38,54,57,60,61
01,06,13,35,40,46,49,57,60,79
01,27,40,42,46,57,60,61,70,80
06,08,09,10,11,13,18,19,20,27
34,35,36,38,40,41,42,44,46,49
46,49,50,54,57,59,60,61,65,79
06,13,18,27,34,35,40,42,44,46
01,08,19,20,31,38,54,57,60,61
01,06,13,35,40,46,49,57,60,79
01,27,40,42,46,57,60,61,70,80
06,08,09,10,11,13,18,19,20,27
34,35,36,38,40,41,42,44,46,49
46,49,50,54,57,59,60,61,65,79
Panowie ,macie rację.
mBank,to solidna firma.A nie te pozostłe dziadowskie Banki.
Pozdrawiam.
mBank,to solidna firma.A nie te pozostłe dziadowskie Banki.
Pozdrawiam.
nie Bogdan dzis padnie szostka w DL
Ja tez myślę,że będzie kumulacja.
Najbardziej pasowało by,aby była w pierwszy dzień Świąt.
Myślę,że zrobią Nam wszystkim taki prezent.
A jeżeli nie,to niedbają o grających.
pozdrawiam.
Najbardziej pasowało by,aby była w pierwszy dzień Świąt.
Myślę,że zrobią Nam wszystkim taki prezent.
A jeżeli nie,to niedbają o grających.
pozdrawiam.
Chłopaki wyluzujcie! Dziś czuję w powietrzu zapach grzybów,ciasta i .......pieniędzy ;-)))
Nie ma za co CHMURKO, pani w kolektorze powiedziała mi, że te "siódemki"to tylko ja kupuję,nikt ich jakoś nie chce.
Spróbuj,i Ty,życzę głównej wygranej,pozdrawiam.:)
Spróbuj,i Ty,życzę głównej wygranej,pozdrawiam.:)
witam, moze mi ktos powiedziec jaki jest kurs w totomixie na to jesli stawiam, ze "szóstka" w DL padnie lub nie??? za ewentualna odp z góry dziekuje i wszystkim wesołych swiat...
Kto idzie o zakład, że Wieleba będzie dziś przebrany z św. Mikołaja?:D:D
Dziś czuję głównie 80 w ML w powietrzu. Śledzików niestety JUŻ nie.Za sprawą przyjaciół nastąpił dziś u mnie FALSTART WIGILIJNY.Wpadli z życzeniami i....spustoszyli lodówkę. Podobno z troski o moje zdrowie ;DDD
zagrałam dziś liczbami ,które mi się przyśniły -pamiętałam tylko pięć szóstą zapomniałam a była na pewno i musiałam improwizować :)
A co u Ciebie Kociu ? Ile zakładów puściłeś? Mam nadzieje, że ostatnie przemyślenia na temat Dużego nie będą bezowocne ;)
HOSIU!W SOBOTE POPEŁNIŁEM NAJWIEKSZĄ GŁUPOTE WYBRAŁEM 8 LICZB W DL DWIE ODRZUCIŁEM I POSŁAŁEM 6 A PO TEM OKAZAŁO SIE ŻE W TYCH 6 WYSŁANYCH WYLOSOWALI DWIE I TE DWIE CO ODRZUCIŁEM TEŻ ZOSTAŁY WYLOSOWANE GDYBYM NIE ŻAŁOWAŁ KASY NA SYSTEM 8 TO BYM TRAFIŁ 4/8 A TAK... LIPA
Trafiłem 5 z 6, w końcu się udało, ale to chyba z liczb które ktoś dzisiaj podał. Dziękuje
I u mnie trójeczka.:) Gratulacje Allan .Będziesz miał szczęśliwe Święta :)