Wpisy 3 634 466 – 3 634 565
13 sierpnia 2019 18:03 → 13 sierpnia 2019 21:12, 100 wpisów
A bym zdjął no ... wicie co ? Która by chciała co znacie ? Spytajcie się ? Nie wiem czemu tak pomysł mi się dostał do głowy ?
3 634 466. krzysztof c a moze to co chcesz sciagac i wiesz co napisz na fotce lub na instagramiie jakiejś lasce zobaczysz jaki wtedy bedzie odzew w Twoja strone
A czemu tak chce mi się ?
Najpierw było, że sam widok i już fajnie a teraz to.
A wy tacy mądrale, sami lubicie dziewczyny w: pończochach, zakolanówkach, leginsach, mini, spodenkach, stopkach, rajstopach itp.
Krzysztof, trzeba było wybrać się na pielgrzymkę...tam byś miał lasek od wyboru do koloru
Koronki jakie ? Majtki ?
Widziałem takie w galerii. I co byś zębami zdejmował ?
Rajstopy koronkowe i nic więcej lub body takie od stop do szyji koronkowr no i kropka bo to strona o liczbach
3 634 466. krzysztof c kiedyś mi szef w firmie zadał pytanie dlaczego jeszcze sie nie ochajtałem i jestem nadal kawalerem? odpowiedziałem mu a na to pytanie a dlasczego mam mieć tak dobrze jak on, a nie moge mieć lepiej jak wszyscy, wtedy się roześmiał i powiedział no tak masz racje, a widzisz ja byłem taki głupi i się ożeniłem, a teraz tylko kłopty rodzine są itd, nie powiem gość był spoko, i też lubiał żarty jak i ja lubię, gdy pracowałem w tej firmie tam wszyscy byli juz żonaci,, tyllko ja jeden byłem kawaler do wzęcia, oczywiscie podsyłali mi też rózne panny ale nie stety nie były w moim guście,i nic w tym temacie niewskorali, pamietaj żebyś w był w jakimś zwiazku to ty musisz sam sobie wybrać jakąś dziewczyne z która chcesz być i ona musi też czuć do Ciebie ta chemie, musicie razem chcieć być razem, nigdy nierób nic na siłę bo to tak nie działa,i najcześciej nic z tego nie wchodzi, lepiej nic nie planować i nieszukać na siłe, kiedyś niebedziesz sie nawet spodziewał i zakochasz się w jakiejś niewiaście i ona pokocha też Ciebie, Stanie sie to w najodpowiednim momencie gdy sie tego nie bedziesz spodziewał, to jest tak samo z ta miłoscia jak z lotkiem albo wczesniej albo pożniej ale coś trafiszi wtedy bedziesz miał to co chciałeś, narazie żyj wolnośćia do póki możesz i ciesz się tą wolnośćia jak najdłużej
3 634 480. Mewa litania jak litania
3 634 485. johno tak to sa typy mewy na mini lotka
Nawet po ileś km chodu z pielgrzymami bym zdjął !!!
Dobra mecz zaraz trzeba zarabiać.
a teraz poważnie już,z tego co tu widze w tych typach co mewa podał/a to jestem na tak tylko na 4 liczby tj.-56,64,68,73ze będą choć życzęaby wyszły wszystkie
Karabach wygra lub remis i inne mecze. Ponad 800 tylko.
Arczi, zauważyłem że ostatnio wychodzi ok 6-7 powtórek z poprzedniego losowania, wystarczy je wychwycić
3 634 494. johno tak dokładnie tak jak mówisz trzeba to wychwycić które liczby
moze byc ze pewniakiem dzisiaj bedzie w multiku liczba 25
Krece się w bidrze mam ochotę na loda a to jeszcze nie środa dobra do potem
Coz jezdem człowiek wybacz zapomniałem ze lato i się nastki kreca mini tyz sa
3 634 499. johno jesli mówimy już o powtórkach liczb to zauważ, że dzisiaj o godz 14 wyszły takie liczby-11,23,46,59,65,78 które wyszły wczoraj też do południa czyżby to był przypadek,? ja niewierze w przypadki w grach liczbowych, czyli dzisiaj wieczorem moga wyjść jakieś liczby z wieczornego wczorajszego losowania w połaczeniu z liczbami wylosowanymi w dzisiejszym losowaniem o 14
Arczi, dobrze kombinujesz, ale to jest gra losowa i nie wierzę w teorie spiskowe
3 634 501. waldus chesz być wygranym to puść taki układ w lotto 1,2,3,4,5,6 takiego układu zapewne nikt nie skreśli i niewyśle a takie cośmoże i wpaść zupełnie niespodziewanie
Dziewczyny na plażęOj niektóre takie blade jak nieboszczyka przed wizytą księdza
08,11,16,18,23,29,32,38,43,49.........03,06,11,15,18,29,30,32,38,42 lotto bez plusza ciekawe co z tego wpadnie osobiscie nie gram dzis w lotto
napewno nie dzis w gry liczbowe jak cos to jutro duzo hm johno 08,11,15,23,30,38,43,49
ejacek do podumania 05,08 lub 03,06.... a te do 5 szczesliwej 05,13,16,19,24,27,32,35,39,42 .... 15,19,22,25,28,33,36,40,42,45 johno jak cos to dla ciebie wersia skrocona 03,06 / 16,19,24,27,36,39,42,45
mnie nie kreca nawet juz przestalem typowac a te propozycje to nie dla picu tak mi wpadly w oko
Krzysztof, Qarabag przegrywa po pierwszej połowie...i 800 pójdzie...
Karabach co robisz ???????????????????????????
Wygrają jeszcze a ty się łudź człowiekuuuuuuu łudź na te wygrane i wy MP na TS !!! Żenada
tylko pamietaj krzysztof ze oni ida odrazu z pewnego festiwalu no i z marszu nie ktorzy
krzysztof jest taka piosenka zespolu wice wersa coz kazdy ma nawet nie widzac
https://www.youtube.com/watch?v=E3A5udHZPL8
https://www.youtube.com/watch?v=E3A5udHZPL8
spocone
Jaki tytuł ? Bo linku nie biorę może być wirus.
Jutro może 2 Multi na 14tyle myślenia A tu losuja zupełnie inne dziesiątki
3 634 524. Mewa
trudno to jest sport
APOEL awans 6.00 było.
stawiaj
Kerber jednak przegrała, jutro Iga zagra z Kontaveit, myślę że ma szanse
normalnie wydrukuj
coś czuję, że dzisiaj ktoś rozbije kumulację przez skromność nie powiem kto
Johno, ja też uważam, że ktoś Skromny powinien trafić szóstkę, a że jest ich więcej, powinno paść ich nawet 28 jak niedawno 28 piątek w Mini. Ja nawet typuje kandydata z portalu Arczibalik73 i Dusia
dobry ptok nie bredz
ja tam za bardzo nie chciałbym się z kimś dzielić no ewentualnie z jednym
w sklepie kupisz piwo od 2 do 5 euro piwo na Majorce
Mam pytanie do Asmina. Dlaczego poprawnie zredagowany tekst nie może być opublikowany? Ten z błędami, na pograniczu, nie użyje tego określenia jest publikowany.
dobryptak nie bredz