Wpisy 3 634 440 – 3 634 539
13 sierpnia 2019 17:29 → 13 sierpnia 2019 19:45, 100 wpisów
3 634 438. Myvictory 2019-08-13 (17:27)
Arczi Warszawa to taka duża wieś-
tak szczególnie chyba w okolicach ulicy wiejskiej gdzie znajduja sie taka wielka obora a tam sami wieśniacy i rolnicy, bez obrazy dla ludzi mieszkających na wsiachi rolników , ale jak widze tych wieśniaków z tych różnych parti to szkoda gadać kto chaplin żyje? to jeszcze nie umarł ? jeszcze żyje to ile ma juz 250 lat? a może jest jego jakiś jeszcze potomek lub prawnuk kto wie? no tu na zielonej tez cuda sie zdarzaja, to czemu i w w-awie by niemugł sie stać cud np na wiejskiej
Arczi Warszawa to taka duża wieś-
tak szczególnie chyba w okolicach ulicy wiejskiej gdzie znajduja sie taka wielka obora a tam sami wieśniacy i rolnicy, bez obrazy dla ludzi mieszkających na wsiachi rolników , ale jak widze tych wieśniaków z tych różnych parti to szkoda gadać kto chaplin żyje? to jeszcze nie umarł ? jeszcze żyje to ile ma juz 250 lat? a może jest jego jakiś jeszcze potomek lub prawnuk kto wie? no tu na zielonej tez cuda sie zdarzaja, to czemu i w w-awie by niemugł sie stać cud np na wiejskiej
3 634 440. johno no tak zwrotów jest aż 4zł jak na razie wysłane na 10losowań za 25zł normalnie szokfaktycznie jest za co grać
pisałeś zwroty to myślałem że więcej ale jeszcze przed tobą losowania...przed zawsze jesteś potencjalnym wygranym
trochę czasu na wygraną konkretną mamy tylko trzeba pamiętać że nasze życie ma tylko jeden żywot z moich symulacji wychodzi że pasuje mieć minimum dwa żywoty w górę
ja dzisiaj na 14 miałem 2x4/6 niby nie dużo ale nie trzeba siana z kieszeni wyciągać na nową grę
Kur#$& tyle starania a tu zwykle hej i miły usmiech
Kasia zależy mi ma Tobie a zwykle hej nie wystarczychociaż kawalek
Kasia zależy mi ma Tobie a zwykle hej nie wystarczychociaż kawalek
3 634 445. johno nie no gdzie wiencej, na razie wpadły 2x 4/10 na tym kuponie na 10 losowań , i nadal czekam na nastepne losowania az pokaze sie moze jakas choć 7/10 amożźe i nawet i ta 10/10 wco zbyt nie wierze
I się wkurzylem wysyłając tylko 2 multi a miałem rozpisane 4 zakłady na 10 liczb
3 634 448. johno no ja wczoraj wieczorem zatypowałem sobie pewne liczby na dzisiaj na 14 ale nieposzedłem ich wysłać byłem pewny 5liczb ze wyjda takie, ale stwierdziłem ze jesli mam wysłane do 15 kupon toi niebede narazie nic wiecej puszczał w multika , i tak zrobiłem, szkoda ze nie poszedłem i nieposłałem tych 5liczb według mnie wytypowanych na 14 vdzisiaj bo wszystkie te 5 weszły , gdybym je wysłał wtym ukladzie 5/5 to miałbym cała 5 ale nie wysłałem , ale niebede nad tym płakał było i mineło, nie wysłałem i nietrafiłem, nieraz jest tak umnie ze mnie na coś cholernie ciagnie i poprostu niuez zrobie tego jak powinienem,
zmiana zdjęcia
Krzychu nie spiesz się.. Z kobietamimasz świeża głowę i spokojny sen
Arczi i to jest to..."żeby wygrać, trzeba grać" ale nie martw się wszystko przed Tobą
3 634 458. tomi77 MASZ TU 100% racji, do póki krzysztof jesteś sam jesteś na pozycji wygranej nie śpiesz sie do tego miodu, lepiej nie mraz być samemu jak
żyć w ulu i mieć kupe wosku
żyć w ulu i mieć kupe wosku
Wosku w ulu ?
3 634 460. johno tak to prawda teraz sie teżx tak zastanawiam nad wieczornym losowaniem czy aby nie wysłać sobie 1multika na pewnych liczbachale uklad na mniej niz 10 liczb amoże coś i by wpadło, wkońcu wiekszego bo mini lotka narazie odpuściłem sobie
A bym zdjął no ... wicie co ? Która by chciała co znacie ? Spytajcie się ? Nie wiem czemu tak pomysł mi się dostał do głowy ?
3 634 466. krzysztof c a moze to co chcesz sciagac i wiesz co napisz na fotce lub na instagramiie jakiejś lasce zobaczysz jaki wtedy bedzie odzew w Twoja strone
A czemu tak chce mi się ?
Najpierw było, że sam widok i już fajnie a teraz to.
A wy tacy mądrale, sami lubicie dziewczyny w: pończochach, zakolanówkach, leginsach, mini, spodenkach, stopkach, rajstopach itp.
Krzysztof, trzeba było wybrać się na pielgrzymkę...tam byś miał lasek od wyboru do koloru
Koronki jakie ? Majtki ?
Widziałem takie w galerii. I co byś zębami zdejmował ?
Rajstopy koronkowe i nic więcej lub body takie od stop do szyji koronkowr no i kropka bo to strona o liczbach
3 634 466. krzysztof c kiedyś mi szef w firmie zadał pytanie dlaczego jeszcze sie nie ochajtałem i jestem nadal kawalerem? odpowiedziałem mu a na to pytanie a dlasczego mam mieć tak dobrze jak on, a nie moge mieć lepiej jak wszyscy, wtedy się roześmiał i powiedział no tak masz racje, a widzisz ja byłem taki głupi i się ożeniłem, a teraz tylko kłopty rodzine są itd, nie powiem gość był spoko, i też lubiał żarty jak i ja lubię, gdy pracowałem w tej firmie tam wszyscy byli juz żonaci,, tyllko ja jeden byłem kawaler do wzęcia, oczywiscie podsyłali mi też rózne panny ale nie stety nie były w moim guście,i nic w tym temacie niewskorali, pamietaj żebyś w był w jakimś zwiazku to ty musisz sam sobie wybrać jakąś dziewczyne z która chcesz być i ona musi też czuć do Ciebie ta chemie, musicie razem chcieć być razem, nigdy nierób nic na siłę bo to tak nie działa,i najcześciej nic z tego nie wchodzi, lepiej nic nie planować i nieszukać na siłe, kiedyś niebedziesz sie nawet spodziewał i zakochasz się w jakiejś niewiaście i ona pokocha też Ciebie, Stanie sie to w najodpowiednim momencie gdy sie tego nie bedziesz spodziewał, to jest tak samo z ta miłoscia jak z lotkiem albo wczesniej albo pożniej ale coś trafiszi wtedy bedziesz miał to co chciałeś, narazie żyj wolnośćia do póki możesz i ciesz się tą wolnośćia jak najdłużej
3 634 480. Mewa litania jak litania
3 634 485. johno tak to sa typy mewy na mini lotka
Nawet po ileś km chodu z pielgrzymami bym zdjął !!!
Dobra mecz zaraz trzeba zarabiać.
a teraz poważnie już,z tego co tu widze w tych typach co mewa podał/a to jestem na tak tylko na 4 liczby tj.-56,64,68,73ze będą choć życzęaby wyszły wszystkie
Karabach wygra lub remis i inne mecze. Ponad 800 tylko.
Arczi, zauważyłem że ostatnio wychodzi ok 6-7 powtórek z poprzedniego losowania, wystarczy je wychwycić
3 634 494. johno tak dokładnie tak jak mówisz trzeba to wychwycić które liczby
moze byc ze pewniakiem dzisiaj bedzie w multiku liczba 25
Krece się w bidrze mam ochotę na loda a to jeszcze nie środa dobra do potem
Coz jezdem człowiek wybacz zapomniałem ze lato i się nastki kreca mini tyz sa
3 634 499. johno jesli mówimy już o powtórkach liczb to zauważ, że dzisiaj o godz 14 wyszły takie liczby-11,23,46,59,65,78 które wyszły wczoraj też do południa czyżby to był przypadek,? ja niewierze w przypadki w grach liczbowych, czyli dzisiaj wieczorem moga wyjść jakieś liczby z wieczornego wczorajszego losowania w połaczeniu z liczbami wylosowanymi w dzisiejszym losowaniem o 14
Arczi, dobrze kombinujesz, ale to jest gra losowa i nie wierzę w teorie spiskowe
3 634 501. waldus chesz być wygranym to puść taki układ w lotto 1,2,3,4,5,6 takiego układu zapewne nikt nie skreśli i niewyśle a takie cośmoże i wpaść zupełnie niespodziewanie
Dziewczyny na plażęOj niektóre takie blade jak nieboszczyka przed wizytą księdza
08,11,16,18,23,29,32,38,43,49.........03,06,11,15,18,29,30,32,38,42 lotto bez plusza ciekawe co z tego wpadnie osobiscie nie gram dzis w lotto
napewno nie dzis w gry liczbowe jak cos to jutro duzo hm johno 08,11,15,23,30,38,43,49
ejacek do podumania 05,08 lub 03,06.... a te do 5 szczesliwej 05,13,16,19,24,27,32,35,39,42 .... 15,19,22,25,28,33,36,40,42,45 johno jak cos to dla ciebie wersia skrocona 03,06 / 16,19,24,27,36,39,42,45
mnie nie kreca nawet juz przestalem typowac a te propozycje to nie dla picu tak mi wpadly w oko
Krzysztof, Qarabag przegrywa po pierwszej połowie...i 800 pójdzie...
Karabach co robisz ???????????????????????????
Wygrają jeszcze a ty się łudź człowiekuuuuuuu łudź na te wygrane i wy MP na TS !!! Żenada
tylko pamietaj krzysztof ze oni ida odrazu z pewnego festiwalu no i z marszu nie ktorzy
krzysztof jest taka piosenka zespolu wice wersa coz kazdy ma nawet nie widzac
https://www.youtube.com/watch?v=E3A5udHZPL8
https://www.youtube.com/watch?v=E3A5udHZPL8
spocone
Jaki tytuł ? Bo linku nie biorę może być wirus.