Wpisy 3 634 321 – 3 634 420
13 sierpnia 2019 15:35 → 13 sierpnia 2019 17:11, 100 wpisów
Natomiast w Lotto Plus były wylosowane 2 x 4 i tylko 17 x 3.Więc mają szansę na szóstkę z liczbami:
38,15,9
38,15,9
3 634 311. dobryptak nie jestem ekspertem od liczbto po 1, po 2 typuje tak jak każdy tutaj na stronce , mam takie przeczucie że któreś z tych liczb mogą się zpojawić na wieczór, nie podaje liczb na NIE,po 3 dlatego nie wygrywam 10/10 z plusem ,bo nigdy niegram z plusem i na wielokrotność stawki, po 4 moze wyjaśnij mi kto tu wprowadził taka taktyke liczb ze według tej taktyki liczby podawane sa na nie, moim zdaniem własnie są na tak tylko zaówarz to że na tej stronie pracuje wielu informatyków ,którzy wszystko zrobia i tak bedą kombinować w komputerze centralnym aby te liczby nie wyszły , lub kilka ich tylko wyszło tak abyś nie trafił tej całej 10/10 tylko do poziomu powiedzmy tej 7/10 lub 8/10 i nie wiecej, nie wiem czy zauważyłeś to że mało kiedy wpada komuś te 10/10 ,10/10 nie jest wcale tak łatwo trafić, jak nie wierzysz to zagraj sam i traf , wtedy pogadamy, w takich trafieniach liczy sie szczeście poprostu i to co CI podpowiada intuicja, a mi dzisiaj intuicja podpowiada takie liczby właśnie,i dlatego takie liczby tu podałem które z nich wejda nie wiem, może i żadna z nich nie wejdzie, może i być i tak nie mówie że nie, ja jednak z posród tych 25 numerów widze pare liczb, które moim zdaniem beda które nie powiem ponieważ gdybym wiedział byłbym juz miliarderem możesz z nich skorzystać mozesz wybrać sobie z nich które uważasz lub wybrać sobie ich oboki i wysłać kiedyźś ktoś tu mi napisał że mam potencjał do liczb , ponieważ skożystał z moich typów liczb i trafił coś tam nie pisał na ile liczb grał i ile trafił liczb, ale napisał mi że trafił a to jest najważniejsze,pózniej napisał mi też abym niepodaw3ał liczb tu publicznie na czacie ponieważ dużo osób tu tylko czeka na gotowe pewniaki, zaóważyłes to że sporadycznie tu podaje jakieś numery na czacie w porównaniu do innych osób lub kiedy np, sebastian M zażuci temat typujemy na czacie razem w kilka osób to sie wtedy udzielam w sprawie numerów i wtedy w kilka osób budujemy i składamy pewien układ liczb , który pózniej razem wdrażamy w życie, albo nim gramy albo tylko go tu typujemy na stronce, a podczas losowania sprawdzamy czy nam coś wpadnie
Artur,nie jestem podejrzanym bym wyjaśniał.Co do nickow, którzy szkodzą innym nie będę się wypowiadał.Nsjczesciej są to osoby, które mianuja się przyjaciółmi.
Z wrogiem sobie poradzę, przed fałszywym przyjacielem, strzeż mnie Boże.
Z wrogiem sobie poradzę, przed fałszywym przyjacielem, strzeż mnie Boże.
Arczibalik73, tak, Twoja metoda jest dobra.Nie jedna osoba wygrała krocie.
Po wieczornym losowaniu napiszę jeden wyraz.To będzie odpowiedź na pytanie, kto Wam szkodzi w wygrywaniu.To osoba na usługach T.S.
na poczatku miesiaca mowilem ze mam perpetum mobile na parke w multi i ze w sierpniu beda 100 proc parki 22,52 i 44,52 jedna juz dawno wbila a dzis 44.52
25 losowan sierpnia i jest, 20 zl pewne
25 losowan sierpnia i jest, 20 zl pewne
3 634 311. dobryptak kiedyś tutaj na stronce było kilka osób z którymi fajnie sie typowało, jednak duża większość odeszła z tond na inne portale z liczbami lub tylko od czasu do czasu tu zaglądaja lub wystepuja tu pod innymi nickami bo np zostali tam zablowani przez admina tej stronki, ale to teraz nieważne już, moge tu wspomnieć np takiega osobe jak gryks76, galik, kilka pań jak twój kwiat, islandorka, dusia i wiele jeszcze innych osób nie będe tu wszystkich wymieniał CI ludzie też według moich spostrzeżen dobrze typuja liczby, np nie które typy liczb gryksa 76 pokrywały sie z moimi typami w 1000% , i były zgodne,z tym co podał tu na czacie, i zawsze razem stalismy sie tu uzupełniać w liczbach, i konfronotowac swoje typy,, ponieważ prawie identycznie nam one wychodziły , przypadek? nie wiem , może i przypadek, a może nie, tego niewiem, ale coś w tym było gryks76 myślę że to wysyłał ja nie zawsze ,ponieważ np niemiałem na to środków pieniężnych, ale to nie ważne dużo jest tu osób które według mnie dobże typuja liczby i nieraz je tu podaja lub nie, wola raczej też i być anonimowi niż pisać na czacie i każdego krytykować, dużo osób tu też i typujacych wymienia sie z e soba różnymi spostrzeżeniami na temat występowania liczb danych, sa osoby które faktycznie wygrywaja jakaś kase, ale sa też osoby które tylko sie chwala tym ze w kazdym losowaniu wygrywaja wielkie pieniadze, a jeszcze dotad nigdy niepokazali skanu z numerami na których trafili wielka wygrana i wysokość tej wygranej ale co losowanie wygrywaja
3 634 329. megamocny witajdobrze kombinujesz z tymi swoimi teraz tu cyferkami jestem na te cyfry 22,52 na tak na 1000%
sprawdzilem rok do tylu i zawsze by sie wygralo i zawsze parki wchodza tylko wytrzymac finansowo trzeba no i kasa mala , 20 zl to komu sie chce
W miejscowości Łosice padła wysoka wygrana w zdrapce SZYBKIE 10
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
powiem tak jesli wczoraj wieczorem do odpowiedzi bylo wywolane 78 i nie weszlo
to dzis znow jest wywylane 78 do odpowiedzi i wejdzie?
to dzis znow jest wywylane 78 do odpowiedzi i wejdzie?
3 634 337. megamocny moim zdaniem 78 moze dzisiaj wejsc ponownie jak i 12,70,71
w tym kierunku trzeba isc
jesli wczoraj bylo wywolane do odp 11,13 i nic nie bylo to dzis znow bylo wywolane i bedzie 11 albo 13
jesli wczoraj bylo wywolane do odp 11,13 i nic nie bylo to dzis znow bylo wywolane i bedzie 11 albo 13
jak wczoraj wywolywali 51,55 i nic nie weszlo
to dzis wywoluja 52,54 i cos wjedzie z nich
to dzis wywoluja 52,54 i cos wjedzie z nich
Dusia 5,9 nie bylo przeciwkazan ale to za malo zeby weszlo w maselko
3 634 335. dusia 9 lubi wychodzić z 11,
ja sie znam, mam juz perpetum na parki, zawsze wygrywam
teraz perpetum na pewniaka potrzeba
teraz perpetum na pewniaka potrzeba
mozemy pojechac 10 lat do tylu i zawsze trafie parke w miesiacu
jeśli się zmieni rzad na inny to kupię Arcziego na własność prywatyzacja
3 634 343. megamocny tak to prawda parki czesto wychodza razem lub wychodza na przemian
3 634 346. Myvictory a kto powiedział że jestem na sprzedaż?
ale sa odp zabezpieczenia ze nie moze tak sie stac co z tego jak kasa mala
jak się rząd zmieni to się zapytam czy mogą ci z prywatyzować
tworzę własne miasteczko i potrzebuje fajnych ludzi ty jesteś wysoko
własne mieszkanie i składkowe na drobne zakupy ale tylko w tym miasteczku
jak wypali mój pomysł ale co z tego bez fajnych ludzi nic z tego nie będzie i dofinansowania nie dostane
3 634 353. Myvictory witaj aha w ten sposób, no myśle że rząd sie tak szybko nie zmieni,choć i nie mówie że nie bo cuda nie tylko w liczbach sie zdarzaja ale w rzadzie też szczególnie na wiejskiej, np wyrzucenie profesora niesiołowskiego, jaki spokój jest bez niego i niema już szczawiu i mirabelek
3 634 359. Myvictory jak stworzysz miasteczko takie swoje i zbierzesz dobrych ludzi i dobrze typujacych liczby to uwarzam ze rozwalimy TS na łopatki i faktycznie co losowanie bedziemy coś tam wygrywać tylko bedziemy do tego potrzebować juz komputery sterowane atomowo które tak nam beda przeliczać uklady liczb które będa na 100% wychodzić
Artur, święta racja.Gryks76, był dobry.Inni też.Ci zablokowani przez tego osia na skutek innych , przoduja w rankingu i wygrywają. To Ci przeklęci Qbraczki.Oni się śmieje z tych decyzji. Na innej stronce nie mogli zbolec , że przoduja.Twoj kolega ( jest taka rzeka Wieprz ), doniósł do ...,zostali zablokowani.Nazsjutrz trafili piątki w Mini.
3 634 360. waldus
Artur, już są takie osoby.One skrzykuja się telefonicznie.Wymieniaja się liczbami i wygrywają. Tutaj nie warto.
--->3 634 331. [arczibalik73] To prawda jest to co mówisz. Ja ze stroną multipasko.pl jestem związany bodaj od 2004r. jednak wtedy pod nickiem 'sswds' - po prostu zapomniałem, czy konto zostało skasowane, poprzez nieużywanie go. Jakoś tak to było. Ja mam tak że mam fazy na granie. Podobnie mam teraz - głównie miniLotto, czasami MultiMulti. Znam wszystkie nicki jakie piszesz, kiedyś miałem także plik w .txt gdzie miałem graczy ciekawych zapisanych. To co piszesz, że ich nie ma, to może ich wiek... ludzie dorastają i już tak sprawami Lotto, nie zajmują się tak tym, maja już inne sprawy na głowie. Ja jak zacząłem swoją przygodę z multipasko.pl gdy miałem 23lata teraz - 39lat. Sukcesy moje? 2006r 5/6 (realne) w Lotto, gdy było to przejście i Lotto kosztowało 2zł. WYGRANA 7200zł-10% i 2011 (chyba) 580zł w minilotto.
Przypuszczam że Ci ludzie o których piszesz, zaglądają tu i czytają, zwłaszcza jak kiedyś byli aktywni na stronie. Pozdrawiam Cię bardzoo serdecznie - życząc wielu sukcesów w skreślaniu.
Przypuszczam że Ci ludzie o których piszesz, zaglądają tu i czytają, zwłaszcza jak kiedyś byli aktywni na stronie. Pozdrawiam Cię bardzoo serdecznie - życząc wielu sukcesów w skreślaniu.
Forsami słyszysz wygrasz dziś Pamiętaj mój bank czeka na twój przelew
Pobralem online już 100 chybikow lotto nie wysyłając .Widać wyraźnie, że lecą w kulki.Po 3 powtórki dają ebile!
Niema nic gorszego niż wg mnie metoda chybił trafił właśnie tak to jest że np na 5 zakładów czego kolwiek powtarzają prawie w każdy jedną lub dwie liczby...ale to jest moje zdanie sam kreśle..
Forsami ale przecież jak sam skreślasz to więcej płacisz za zakład bo doliczają ołówek lub długopis z kolektury
Idę teraz oglądać film o Cyganie I niby śmierci sepuku....ciekawe fakty...I umoczeni poli...ty..cy...w domu uciech.dla chopów..jeżeli to prawda to...
3 634 363. dobryptak co do gryksa 76 to ja go polubiłem jako osobe, bez wzgledu jak nieraz tu było miedzy nami, mieliśmy tez swoje tzw. zadry i nie porozumienia,ale to już tu nie ważne jest ,ja sobie ta osobę ceniłem też jak wiele tu osób innych, jest tu grupa osób dobrze sie dogadujaca miedzy soba, i dobrze typujaca liczby, ,tak jak piszesz jest tez grono osób które kontaktuje sie telofonicznie ze soba a nawet i też meilowo i też sie wymieniaja liczbami, lub razem typuja liczby , czy nawet przez faceboka, każdy kontakt jest dozwolony i jest na tak, kiedyś był tu też gość jak makler, też był pomocny w wieliu sprawach, też odszedł z tej stronki i wiele jeszcze innych ludzi,jest nas tu troche na stronce ,jedni przychodza drudzy odchodza tak jest i tak bedzie nadal, sa osoby które z tad odeszli a le tu nadal zagladaja np, moja dobra znajoma Twój kwiat , która pozdrawiam i zyczę aby nadal wygrywała jak najwiecej i nie ważne na jakiej stronce typuje teraz liczbyrównież pozdrawiam ta droga kolege abudabi89i jeszcze wielu innych osóbniech wam sie wszystkim szczesci we wszystkim grajcie i wygrywajcie
wiele krzywdy zrobi ale nieobecnych źle się nie mówi, wiele kobiet wycierpiało, był to goś co miał talent do boksu bez wątpienia ale brakowało mocnej osoby koło niego
Jacunn, niech sobie będzie Gryks jako News i OrzełMoze.To nas nie powinno obchodzić.Co przyjdzie takiej kapuście, która donosi temu imiennikowi?
https://olsztyn.tvp.pl/42213818/15419 zobaczcie w 13 sekundzie, w szaliku, czapka czarna, przy filarze ja siedzę. Widzicie ?
13 sekunda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
może i jesteś z daleka trzeba było w biec na boisko był byś sławny i wyraźnie by cie widziano
Z mamą siedzę, kto ma TVP Olsztyn zobaczy mnie w poniedziałek, jak będę na meczu w niedzielę w Iławie, szkoda że nie gram dopiero by było. Ciekawe co by mówili w TV ? Mam iść do A klasy naszego lokalnego klubu, stadion budują.
To teraz wbiegnę w 50 minucie. Ciekawe co zrobią ? A i bramkę strzelę.
Forsami jak jesteś to przypomnij sobie liczby do Lotto i Plus co Ci dałam
Gram w zakłady bukmacherskie gamoniu TS.
Bez urazy a Gosiu 77 proszę. o Dziewczyna do mnie napisała.
Krzysiu obraziłeś mnie a ja taki dobry byłem dla ciebie widzę że nie warto było się nad tobą litować dałeś mi do myślenia
3 634 372. Jufek dzieki za miłe słowa i Tobie też życze jeszcze wielu wygranych i za te wygrane które trafiłeś dotad , ja mam podobnie jak TY, z tymi tzw fazami, gry nieraz cholernie mnie ciagnie na jakies liczby czy to do mini lotka czy multika ale nie zawsze mam srodki na to aby to posłać, czesto liczby które zatypuje wychodza, choć i nie zawsze je tu też i podaję na czacie i też wysyłam, co zas chodzi o osoby które tu kiedys były z namii jeszczw ci którzy byli jeszczxe przedemna ttutaj to wszystkich pozdrawiam i życze wszystkim dużo zdrówka i wielu wygranych, pozdrowionka równieźż dla qubanai innych którzy juz tu sie mniej udzielaja ale jeszcze sa gdzies na stronie
Przperaszam na zgodę ?
3 634 384. Forsami witaj tak to prawda dla mnie osobiscie metoda chybił trafił to nabijanie w butelke niema to jak sam wybierzesz sobie liczby ,sam je skreślisz i wyślersz to co CI sie widzi, a tru z maszyny jest tak albo trafisz z tych powiedzmy 5liczb 2 liczby albo nietrafisz wogołe nixc, lub trafisz przypadkowo tylko ta 3liczby najlepiej jest samemu kreslic i wgrać swoimi liczbami
Czemu dziewczyna dała mi na Fotce nie, a przyjęła na Insta ?
3 634 394. jacunn też tak myślałem żę to jest ta sama osoba tylko pod innym nickiem, a jeśli i tak jest to