Wpisy 3 632 896 – 3 632 995
11 sierpnia 2019 17:23 → 11 sierpnia 2019 21:08, 100 wpisów
dokładnie skąd ma ktoś wiedzieć raczej to mało możliwe by wiedzieć chyba że rozmówca daje do myślenia ale tu czegoś takiego nie było
a niech się śmieje tyle mu zostało z tego życia większosć życia wykorzystywany przez człowieka w pracach rolnych lub siedzi na nim swym smierdzącym du..
jak to się mówi 100 różnych tematów na różny temat na multipasko jest zmienianych w sekundzie
I to jest ok tylko czemu Pasko ma problem ze piszemy nie w temacie
dokładni dla tego nie myślę być normalny na stronce w 100 % Proszę ode mnie nie wymagać
wolny czat na temat wszystkiego podarunkiem szacunku jeden do drugiego nie widzę nic złego w pisaniu nie na temat
stronka tak bogata że można z czatu nie korzystać bo oprócz niego tyle innych wejść typowań forum itp narzędzia wygrane mamy itp nie ma co się rozpisywać
czat jak dla mnie to odskocznie od normalności jak by to powiedzieć na wesoło bez powagi i skrępowania
a jak jeszcze są fajni ludzi na czacie to tym bardziej można popisać i za to szacunek dla wszystkich
Sypnelo się wygranych w Keno. Dzisiaj piątka w Mini będzie płacić 28700 zł. Będzie ich 30
Kolega wysłał te same zakłady 30 razy w siedmiu miastach i online
Krasnalka.
Stoneczka.
To chyba są... siostry.
To chyba są... siostry.
Cześć
temu to zawsze... wesoło.
Trzeba się cieszyć
W nocy może popadać ma północnym zachodzie.
na... .
U mnie nie popada
Ale luzik
3 632 928. dobryptak 2019-08-11 (19:00) Kibicuje Kamilowi
Ja też bywam na Kubie.
Nie mam nic przeciwko środowiskom LGBT
Ja też bywam na Kubie.
Nie mam nic przeciwko środowiskom LGBT
Zaraz animacje
Hej kędzior ... Ja tez nie mam inni maszeruja uszczesliwiaja na sile to ok ale jak ci to alarm nawet 15 latka
tolerancji no no no to ten teges mini 22,25,28
tolerancji no no no to ten teges mini 22,25,28
Pewne ptaszysko napisało:
Dzisiaj... 30 piątek w Mini:
.......................
Dzisiaj... 30 piątek w Mini:
.......................
Dziś zdejmę jej mini
Czyli wygram 5
Czyli wygram 5
A jak nie wygrasz???
Masz plan awaryjny?
Masz plan awaryjny?
Tak mam plan
1919 a kogo mam prosić o pomoc?
witajcie wszyscy
Gonzaga. Co tam... kombinujesz???
Arczi.
3 632 963. Wędrowca netowy witaj
Arczi.
Napisz jakiś referat na godzinę czytania.
Temat dowolny.
Napisz jakiś referat na godzinę czytania.
Temat dowolny.
Gonzaga.
Typujesz... zapomniane liczby.
Widoki marne na wygraną.
Typujesz... zapomniane liczby.
Widoki marne na wygraną.
3 632 967. Wędrowca netowy, nic z tego niemam dzisiaj weny twórczej do żadnego pisania jest tu gdzies sebastian M
Gonzaga.
Jutro... sprawdzę Twoje typowania.
Jutro... sprawdzę Twoje typowania.
Czemu wieś wieś to wczoraj była disco polo ale mi nic do tego ani oceniać każdy coś lubi
Jeden rybki cipki a drugi akwarium
Jeden rybki cipki a drugi akwarium
3 632 970. 191979 jest sebastiam M pilnie potrzebny
3 632 979. 191979
już wiem kogo chwilę musi nabrać siły to zabiera wszystkie siły witalne organizmu
szukam sebastiana M,ktoś go widział,? nie to szkoda, bede chyba musiał sam rozbić tego mini lotka,jak nie dzisiaj to jutro po połydniu
często przebywa na zielonej to taka ksywka stronki chyba rozumiesz pełna to Multipasko.pl
ostatnie miejsce pobytu to Multipasko.pl był ubrany w jasną bluzkę z krótkim rękawkiem i spodenki krótkie pisał na zielonej
co do mini Arczi to mini nie rozbijesz mnóstwo tego próbowało ale nikomu się nie udało a ci co wygrali niby 5 z5 są anonimowi
3 632 992. Myvictory wszystko sie da zrobić jesli bardzo tego chcesz
matematyki nie oszukam miliony kombinacji jedynie zbieg okoliczności i szczęście, pamiętaj matematyka nie kłamię można sobie wyliczyć w 100% kiedy padną nasze liczby przy założeniu że TS gra uczciwie choć jak wiemy nie gra w otwarte karty, nawet to pomijając szanse są nikłe matma i jeszcze raz matma