Wpisy 3 632 792 – 3 632 891
11 sierpnia 2019 15:36 → 11 sierpnia 2019 17:21, 100 wpisów
Gdybyście natomiast chcieli spróbować jadalnej ziemi lub piasku wystarczy, że za pomocą blendera zmiksujecie ciemne, albo jasne herbatniki. Takiego proszku możecie użyć do wykonania jadalnych tortów- doniczek z kwiatkami, domowego ogródka.
ktoś zdążył się skrzywić na samą myśl o tym, niech się przyjrzy wesoło baraszkującym w piaskownicy dzieciom, które wierzą, że babki z piasku są nie tylko jadalne, ale i bardzo pyszne
Mulag ty tak serio z tym piachem
Kiedyś może rodziców to nie interesowalo że dziecko zre piach ale teraz jak każda piaskownica obsrana i zalana nawet na plaży laza z psami to gdzie ten pies przez kilka godzin robi
Kiedyś może rodziców to nie interesowalo że dziecko zre piach ale teraz jak każda piaskownica obsrana i zalana nawet na plaży laza z psami to gdzie ten pies przez kilka godzin robi
generalnie rozkłada nas jesteśmy smaczni skoro szybciej się rokadami niż szkło to jest wręcz kosmos miedzy nami a szkłem
prześpię się a wy jedzcie ten piasek i dajcie znać czy jest dobrze z waszym zdrowiem Pa
Czasami łatwiej wygrać mecz niż jednego ważnego seta
Brawooo Siatkarze
Komentujący zawody > żałośni
Brawooo Siatkarze
Komentujący zawody > żałośni
Tak Walduś,zima idzie, dla tatusia nie ma pracy trzeba wygrać na kocyk
dzisiaj matki cyckają się,, dziecko powinno wszystkiego spróbować .. uodparniają organizm ,troszkę bakteri im nie zaszkodzi
brak szczepień ,trzymanie pod kloszem w sterylnych warunkach ,nigdy nie było dobre
pamiętam jak nasze babcie jak robilsmy dziury w ścianie to tak właśnie mówiły
dzisiaj dziurę w ścianie trudno zrobić wszystko takie sztuczne GMO
w oknach kitu brak co za czasy
w oknach kitu brak co za czasy
swego czasu zapytałem poważnego lekarza, Polak- Lwowiak> dlaczego ci starzy ludzie są tacy mocni i żyją tak długo > odpowiedział że nie stosowali tylu antybiotyków a w dodatku mają dobrze rozwiniętą przysadkę mózgową
Dodał że tacy ludzie przez są w stanie przeżyć kilka zawałów serca > zmarł mając 96 lat > do 100 -ki niewiele zabrakło
Dodał że tacy ludzie przez są w stanie przeżyć kilka zawałów serca > zmarł mając 96 lat > do 100 -ki niewiele zabrakło
aaa i jeszcze mi powiedział że po antybiotykach wielu ludzi ma skłonności do tycia
waldus kiedy tata pójdzie do pracy wiem od sąsiada że miła pracę ale jak się dowiedziała jaka to dostał pylicy
Idę luknąć do barku czy nie ma jakiejś naleweczki na
Miłego wieczoru i trafnych P*
Miłego wieczoru i trafnych P*
weekend Proszę Państwa nie dziwić się że dziś użytkownicy za kręceni