Wpisy 3 632 024 – 3 632 123
10 sierpnia 2019 14:37 → 10 sierpnia 2019 16:59, 100 wpisów
No nie ma co zalowac....ponizej 20 zl w tyg wtopa to jak wygrana
Miraim odpada bo zmrala tragicznie...ale szpak jest takie 1/6 baby
No tym tyg ...zmienilem miejscepije browar bez koszulki a tam jakas mloda wyskakujeaz mi glupio bylo...mowie ubiore sie a ona nie spoko pogadac chcialam
Do konca sierpa bede testerem wszystkich wynalazkow...niektore maja wiecej volt na puszce nuz mocy we chmielu
Idę teraz zagrać w Multi Multi z Plusem do Niedzieli do 21:40 2 zakłady trzeba obalić te teorie spiskowe..wkońcu..
Tomi zaraz dam nowe foto na profilu..same KOSY..najwyżej Będzie GMO..TO znaczy GWNO przecież q..mnie stać latają w lewo prawo I co należy się..
Czesc
Forsami
Magda
Tomi patrz na mój profil Multipasko będzie nic to..nic nie boje się marzyć
Tomi
Forsami
Sebastian zobacz sobie swoje liczby jeden zakład jedno losowanie dobre I, and wciąż. I pisze że ma być wesoło, and wciąż. I pisze że
Jakie moje liczby Do jakiej gry
Sebastian a te liczby Ich dalej nic ..I co dalej grają 17 lat to samo...
Przy 20 roku trafimy wszystkie czyli za 3 lata
Magdo o Magdo o Magdo Magdaleno
Magda ja się chyba z tobą umówię
Magda ziemniaczana mąka to dobra do klusek leniwych i do Śląskich
Magda jak się z tobą spotkam W końcu to będzie bliskie spotkanie trzeciego stopnia
Magda ty krochmalisz
pościel?
pościel?
witam wszystkich ale piekne liczby poszły na 14 szkoda ze nie wysłałem kuponu z wogóle ,murowane 9/10 by wpadło mi jakbym posłał kupon, ale niestety nie wysłałem kuponu i kasa przeszła kolo nosa, chyba na wieczór pośle coś, na jakies z 10losowań jesazcze sie zestanowie na ile
Pobieram grosze i przyniosę do sklepu... Ale będą mieć ubaw.. Całe 10 zlotych
kto poszedł na balange? jestem ja
Brawo siatkarze !!!
3 632 085. johno witaj tak jak mówisz to prawda jest, cały czas obstawiałem swoje liczby nie wychodziły teraz niezagrałem to cholery wyszły
3 632 089. johno dokładnie dlatego zaraz kresłe je na nowo i ide wysłać na 10 losowań,mam nadzieje ze sie powtórza w niedługim czasie i wtedy bedzie bumi w padnie wkońcu te 10/10
3 632 092. johno pozwól ze nie podziekuje bo nie chciałbym zapeszać
jak masz kasiurę to masz wszystko nawet bungabunga na trawie na jawie papaprapa
oto chodzi ze była kasa i sie zmyłaide wysłać za ostatnie 25,00zł raz kozie śmierć
3 632 097. johno różne i małe i duże mam swoje takie 3 układy liczb i wysyłam je na przemian raz jeden układ raz 2 uklad ,raz 3 układ, ale wszystko to na 10/10 kiedys raz trafiłem 9/10 w zyciu ,pożniej kilka razy nyło 8/10 trafione, i 7/10 tez jkilka razy dlatego uwarzam ze czas by trafic wkoncu choc taz te 10/10 co nie
co prawda jest ciezko trafic te 10/10 nbo ale trzeba próbować a nóż widelec sie wkońcu trafi , kto nie gra ten nie wygrywa, dlatyego wszystkich zachecan do gry i spełnieniu swoich marzeń
grajmy i wygrywajmy wszyscy razem tego życze wszystkim i każdemu z osobna
3 632 102. magda witaj
3 632 104. johno dokłanie mam nadzieje ze w niedługim czasie może mi się uda wygrać ta główna wygrana, oczywiście gram bez plusa, jeśli ma być to będzie
3 632 109. johno a to na jedno wychodzi czy w błoto czy na stadiony, ogólnie z kieszeni ubyło zamiast przybyć
no bo wygrać nie jest łatwo wygrywają nieliczni a przegrywają miliony
dlatego uwarzam ze zamiast żucać kilka ukladów liczb na 1 losowanie jest puścic jeden układ liczb swoich wybranych na kilka losowań, wtedy sa lepsze szanse na trafienie tych liczb w którymś losowaniu tama tak puszczasz wiecej na 1 losowanie układów i nic nie wpada lub wpadaja tzw zwroty tylko dokładnie trzeba mieć szczęście, jak nie w miłości to w kasie
dzisiaj podejrzewam ze bedzie kilka powtórek kilku liczb z godz 14 i oprócz tego wyjdzie liczba 80 też
forsami witaj jak tam poszło CI lotto wczoraj bo umnie tylko 2/6 wpadło w lotto czyli lipa
forsami witaj jak tam poszło CI lotto wczoraj bo umnie tylko 2/6 wpadło w lotto czyli lipa
Arczi lepiej w kasie bo ..nasze życie krotkie jest poco sobie życie komplikować wg Mnie to kasa jest najważniejsza od reszty czyli śmierci I braku zdrowia I tak się nikt nie wykupi.. pić palić I p... póki żyjemy..reszta to ściema ..
3 632 117. Forsami
Idę teraz na trening Kiokuszinkai..I Kung.Fu.takie co nie śmierdzi
3 632 119. Forsami trenujesz to, też kiedyś to trenowałem za łepka, fajnie było, masz już na konicie jakies dany, lub jakiś pas
3 632 119. Forsami pamietaj samoobrona najważniejsza jest i zawsze się może przydać bo nieraz nie wiadomoo co może CIE gdzieś spotkać, munczako masz? skad ja to znam karate kyokushin , ju-jitsu,karate shotokan,karate kumite,king-boking