Wpisy 3 631 824 – 3 631 923
10 sierpnia 2019 09:48 → 10 sierpnia 2019 13:32, 100 wpisów
Walduś myślę że z Magdą wystarczy Ci tydzień
I nie wiem czy to nie będzie za długo
I nie wiem czy to nie będzie za długo
On będzie czekał na Ciebie w tym domku w barku
Magda zadba o to abyś miał wszystko czego zapragniesz
Walduś tylko musisz się szybko zdecydować póki Magda chce Ci dać
Waduś ja mam w barku Jacka Danielsa
Przyjedz to Cię poczęstuję.
Przygarnę Ciebie Walduś
Przyjedz to Cię poczęstuję.
Przygarnę Ciebie Walduś
Magda nie zazdroś Waldusiowi
Magda żal Ci ża Ciebie nie zaprosiłem ?
Magda w takim razie pomyślę i o Tobie
Magda coś wymyślę a Ty Magda co lubisz ?
Magda Walduś lubi Jacka Danielsa a Ty co ?
Magda dobre wino też mam
Tylko zastanawiam się nad tym kiedy Ciebie zaprosić
Magda... Zobacz gdzie jestem w pewniakachczas na pierwszą 90 w dziesiatkachpowoli się kulam i gram.. Też w multi po kawalku
Do 16 za kolkiem i dopiero moge sie rozkosztowac zatwnkowac me baterie na rezerwie piszcza
Ja nie mogę łazic po sklepach marketach galeriach mozna skręcić kark dostac oczoplasow no i narazic się zonie która kocham
Idę teraz posłuchać Vader God is Dead ......gdzie te czasy..Gdzie te CHŁOPY Z DAWNYCH LAT..
Prowokator już jest chce bym dostało BANA WIECZNEGO. .a ja jestem człowiek na poziomie nie dam satysfakcjiiiiiiii.. pomyliłeś portale chłopocyno...
pozapominałam niektórych kuferków i jak Sebastian M znajdę chyba dopiero przypadkiem
Keszmina stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Jacunn to zwykły trolll z konkurencji pan parówka myśli tak że jak pod nikiem Damskim występuje to dam się nabrać Nawet mojego kolege z tego portalu Multipasko próbowano zastraszyć prokuratorem za...normalne zwykłe wypowiedzi...ja sobie na takie coś nie pozwole...
Jestem FANEM Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 831 000
Jacunn masz oczy masz uszy masz węch iiii rozum....bajki o wygrywaniu non stop już się skończyły nawet sam trollll już się gubi I pisze że posłał tyle ..I nic...a zwykle było odwrotnie..Jacunn patrz na stary przekaz aktualny od zawsze..Bruce Lee Water.......Pozdrawiam.do wieczora
Hejoooooooooooooooooo
Forsami tu bajkopisarzy jest wielu takze mnie to nie dziwi
.
Witaj Krzysztof
jak tam stopki?
.
Witaj Krzysztof
jak tam stopki?
Kto ?
Każdy ma jakiś fetysz. A wy jakie macie ?
Nie grać w Lotto pl.