Wpisy 363 126 – 363 225
26 czerwca 2011 13:05 → 26 czerwca 2011 13:58, 100 wpisów
giorgio...dla mnie proszę szklankę mleka
ja jak mówię,że nie łykam to nie łykam

ja jak mówię,że nie łykam to nie łykam

lila
deki72

deki72

ja oglądam filmy TVP 2 Gang Olsena

nawet nie wiesz o czym pisze z deki72
giani&giorgio gdybać to możecie

giani&giorgio gdybać to możecie

teraz zapisuje grup , do konca 13:45 nie macie sprawy

mag..ja nie gdybam.deki72 i twoja korespondencja mnie nie interesuje tylko pytałem czy gołąbki padły i nie dolecą?

NADAL A PASKO NA MOJEGO MAILA NIE ODPOWIEDZIAŁ!Zresztą sama dzisiaj powinnaś zauważyć tu na forum ,że na to samo hasło poszły dwa niki i wpisy

mag.. nie wiem dlaczego?Pasko milczy.Weź i mnie zabij albo wypisz z grupy!Czy jakiś gołąbek doleci albo kurier?

nic... Jurek pusto
hihih pewnie poleciały pod inny@ jak Ty wysyłasz pa
deki72
nie ma twojej@
hihih pewnie poleciały pod inny@ jak Ty wysyłasz pa
deki72
nie ma twojej@
mag..ja pytam o twoje gołąbki i kuriery!moje słabiutkie leciały i doleciały a cisza trwa
mag..@ mi się nie mieszają!!!teraz spadam do obowiązków o czym wiesz.miłego popołudnia i wieczora!wygranej! 

jac11
no i jak za długo nie wpisujesz GR D
no i jak za długo nie wpisujesz GR D
krzsio...już możesz zapisywać grupy ,w D i tak brakuje smutaski a pewnie i tak już nie zatypuje.Ma jeszcze 1 szansę i szukam kogoś innego na jej miejsce.
juz zapisane wszystko GR i powodzenia
lila
tak mozna , jak chcesz , wymienic inne osoby
tak mozna , jak chcesz , wymienic inne osoby

lilla zacierasz ręce podobnie jak ricardos,chyba nie jesteś jego klonem

hipopotan..tutaj wszyscy zacierają łapki,więc musiałabym być klonem przynajmniej 400 osób

hipciu
nie pal , pogotowie ratunkowe jeszcze raz przyjedzie u ciebie

nie pal , pogotowie ratunkowe jeszcze raz przyjedzie u ciebie

Mam pytanie do naszego Admina czy dało by rade stworzyć coś takiego jak ta tabela http://www.multipasko.pl/typowania/bilans/multi-lotek/25-06-2011/dziesiatki/ ale przed losowaniem i w postaci zegara tzn np co 5 min aktualizacja liczb.Proszę o odp Picasso19